Napisać wam jutro sprawozdanie z tego spotkania? Zainteresowany ktoś?
Jezdzilam,a jakze...Ale nie pilam ani nie jadlam nic na mleku;)) Nie i koniec. Bez wzgledu na konsekwencje;)) To samo bylo z kotletami mielonymi,ktorych sie brzydzilam i parowkami;)) Jak zobaczylam w tv z czego robi sie parowki to nie bylo zmiluj ;)) A,ze uparta jestem,wiadomo...koziorozec,to jak sie zapre nie przekona mnie nikt,nawet gdy nie mam racji :lol1:
Jezdzilam,a jakze...Ale nie pilam ani nie jadlam nic na mleku;)) Nie i koniec. Bez wzgledu na konsekwencje;)) To samo bylo z kotletami mielonymi,ktorych sie brzydzilam i parowkami;)) Jak zobaczylam w tv z czego robi sie parowki to nie bylo zmiluj ;)) A,ze uparta jestem,wiadomo...koziorozec,to jak sie zapre nie przekona mnie nikt,nawet gdy nie mam racji :lol1:
Jestem za
Pisz Marta, może będę kiedyś potrzebowała szukać pracy, sama.
Chyba za leniwa i za wygodna jestem.I do tego tchórzliwa.Bo jak się trafi jakiś totalny niewypał opiekunowo to do kogo pretensje?Chciałabym i boję się.
Te kózki tak mają, ja też kózka:-)
spotkaniem:lol2:
No to po spotkaniu.Powiem tak szału nie ma.Zarobki jak w polskich agencjach a gdy to wytknęłam usłyszałam proszę nawet nie porównywać Nas z Nimi.Bo my zatrudniamy na niemiecka umowę o prace,ubezp i skladki emerytalne,mamy dział personalny i medyczny który cały czas wspiera opiekunkę.Jesteśmy osobiście a nie ma telefon w Pl. No racji pani nie sposób odmówić aczkolwiek myślę sobie umowa o prace niemiecka ale zarobki mało niemieckie. No w sumie,profil sobie dałam założyć,od nadmiaru ofert w końcu glowa nie boli ,większy wybór. Ale żeby w te pędy do nich lecieć,to nie.
Aha,no niewątpliwie dużym plusem jest,oprócz codziennej 2-3 godz przerwy,jeden cały dzień w tyg.wolny.I oni to z rodziną ustalają,nie opiekunka.
Edytuj Marto! Moderator
Kusi tylko to,że w perspektywie będzie kawałek niemieckiej emerytury.