Jak znaleźć pracę opiekuna za granica?

03 lipca 2017 21:32 / 7 osobom podoba się ten post
kasia63

Tylko nie starszy i nie w PKSie!!!!!Sobie stanowczo wypraszam!Bo Cię Yogim poszczuję,zobaczysz!:):):):)

Popatrz jak sobie gówniarz pozwala 
03 lipca 2017 21:44 / 7 osobom podoba się ten post
Mycha

Popatrz jak sobie gówniarz pozwala :lol1:

Noooo, młodzież teraz rozwydrzona niemożliwie:):):)Czy ja mu publicznie siwe kudły tu i tam wypominam?Nie,nie jestem taka!:):):)A ten mnie tu od starszych i to z PKSu....Łobuz!:)
03 lipca 2017 22:01 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Noooo, młodzież teraz rozwydrzona niemożliwie:):):)Czy ja mu publicznie siwe kudły tu i tam wypominam?Nie,nie jestem taka!:):):)A ten mnie tu od starszych i to z PKSu....Łobuz!:)

A dyć nie bierz sobie tego tak do serca, większość pekałesów już polikwidowali hi,hi,hi 
03 lipca 2017 22:04 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

A dyć nie bierz sobie tego tak do serca, większość pekałesów już polikwidowali hi,hi,hi 

Ale konduktory zostały.Ale to chiba w PKP.
18 lipca 2017 11:29 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

Hej dziewczyny we wtorkowy dzionek;-) ja juz prawie spakowana;-)Pozdrawiam cieplutko i milego bezstresowego dnia zycze

Post odpowiedzi przeniesiony, https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/890/jak-znalezc-prace-opiekunki-za-granica--/jak-znalezc-prace-opiekuna-za-granica-/page/53

Ja również pozdrawiam. Jestem tu nowa na forum, ponieważ staram sie znalezć prace. Bardzo mi zależy aby znależć uczciwą zmienniczke, ponieważ sama jestem uczciwa. Moje poprzednie miejsce sie skonczyło i szukam nowego. Bardzo proszę o pomoc i ewentuallne kontakty. Pozdrawiam gorąco i życzę miłego dnia.

Przeniosłem. Nie pisz tych samych postów w każdym temacie! O.
18 lipca 2017 11:42
Witam, jestem Nowym użytkownikiem tego forum, ponieważ usilnie staram sie znaleźć pracę. Jestem uczciwa i jesli ktoś szuka uczciwej zmienniczki na dłuży czas bardzo prosze o kontakt. Będe ogromnie wdzięczna i nie pozostane dłużna.
18 lipca 2017 11:45 / 5 osobom podoba się ten post
Gosia61

Witam, jestem Nowym użytkownikiem tego forum, ponieważ usilnie staram sie znaleźć pracę. Jestem uczciwa i jesli ktoś szuka uczciwej zmienniczki na dłuży czas bardzo prosze o kontakt. Będe ogromnie wdzięczna i nie pozostane dłużna.

Witaj Gosieńko ..dobrze trafiłaś . wystarczy , że nasz wiejebiony Ojczym Paolo na ambonie w ogloszeniach zapoda i robote będiesz miała jak ....nie dokończę , bo w tym pomieszczeniu nie uchodzi ....Gdzie ta Gosia chętna na roboty się zapodziała ...przed chwilka tutaj była ?!
18 lipca 2017 11:48 / 3 osobom podoba się ten post
Przeniosłem. Gosia61, nie pisz tych samych postów w każdym temacie.
18 lipca 2017 11:51 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Witaj Gosieńko ..dobrze trafiłaś . wystarczy , że nasz wiejebiony Ojczym Paolo na ambonie w ogloszeniach zapoda i robote będiesz miała jak ....nie dokończę , bo w tym pomieszczeniu nie uchodzi :lol1:....Gdzie ta Gosia chętna na roboty się zapodziała ...przed chwilka tutaj była ?!

Jestem...
18 lipca 2017 11:59 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Witaj Gosieńko ..dobrze trafiłaś . wystarczy , że nasz wiejebiony Ojczym Paolo na ambonie w ogloszeniach zapoda i robote będiesz miała jak ....nie dokończę , bo w tym pomieszczeniu nie uchodzi :lol1:....Gdzie ta Gosia chętna na roboty się zapodziała ...przed chwilka tutaj była ?!

25 lipca 2017 15:40
Witam wszystkich
mam pytanko może ktoś z was dał by namiary na firmę która ma zlecenia w Szwajcarii prosze o jakies sprawdzone firmy i uczciwe . znam też j . Włoski .

dziękuje za informacje

25 lipca 2017 17:14
warto pomyśleć nad medipe, jeżdzę z nimi i nie mam co zarzucić, wynagrodzenie na czas i dobre stawki. jak ktoś jedzie pierwszy raz to kontakt z koordynatorami jest bardzo pomocny
25 lipca 2017 17:17 / 7 osobom podoba się ten post
kat.ra

warto pomyśleć nad medipe, jeżdzę z nimi i nie mam co zarzucić, wynagrodzenie na czas i dobre stawki. jak ktoś jedzie pierwszy raz to kontakt z koordynatorami jest bardzo pomocny

Temat o Medipe jest w innym dziale,nie reklamujemy w tym temacie agencji.
25 lipca 2017 17:36 / 5 osobom podoba się ten post
Ja z ciekawosci zapytam. Czy firmy nakazuja reklame nachalna na forach dla opiekunek czy o co kaman? Bo ciagle widze osoby co sie ledwie zaloguja i juz pedza rozslawiac na swiat agentury. Tam gdzie pracowalam czy pracuje nie bylo i nie ma takiego przymusu,wiec nie bardzo rozumiem ten precedens? O co tu chodzi?
25 lipca 2017 17:39 / 6 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ja z ciekawosci zapytam. Czy firmy nakazuja reklame nachalna na forach dla opiekunek czy o co kaman? Bo ciagle widze osoby co sie ledwie zaloguja i juz pedza rozslawiac na swiat agentury. Tam gdzie pracowalam czy pracuje nie bylo i nie ma takiego przymusu,wiec nie bardzo rozumiem ten precedens? O co tu chodzi?

Pewnikiem o kasiorkę:)Za reklamowanie produktu,firmy ,usługi dobrze płacą:)