Ja tam nie wiem, ale ja też tej rubryki u Ciebie nie widzę. Moze ja schowałaś :)
Ja tam nie wiem, ale ja też tej rubryki u Ciebie nie widzę. Moze ja schowałaś :)
Bo to jest tak ,że jesli przez całe życie słyszysz ,że sama nie dałabyś sobie z niczym rady,rodzina ci dokłada(matka,ojciec),tak naprawdę nie masz nic,to zaczynasz w to wierzyć.To tak ,jak po wielu latach palenia ktoś każe ci nagle przestać.Próbowałam już parę razy odchodzić,ale za każdym razem udawało mu się wmówić mi ,że to przezemnie niczego się nie dorobiliśmy,że tylko on utrzymuje rodzinę,doskonale manipulował dziećmi ,które też były przeciwko mnie.Ale tym razem przegiął na maksa,chyba czas postawić kropkę nad ,,i''.
Dopiero jak w edycję profilu weszłam, to zobaczyłam,że jest widoczny tylko dla przyjaciół-nie wiedziałam tego bo wcześniej chyba było inaczej jeśli profil nie był zablokowany-widać już?:)
Widocznie ja nie jestem przyjaciołem, bo dalej nie widzę :(
Bo teraz mnie zaprosiłaś znowu, a wogóle dlaczego mnie wyrzuciłaś? Foka juz długi czas była u mnie na stanie i co ??? znikneła ??
Dopiero jak w edycję profilu weszłam, to zobaczyłam,że jest widoczny tylko dla przyjaciół-nie wiedziałam tego bo wcześniej chyba było inaczej jeśli profil nie był zablokowany-widać już?:)
Witajcie mam takie pytani do Was jak i do siebie?
Wyjeżdzam już do Niemiec od prawie 3 lat przez te wyjazdy dużo się w moim zyciu zmieniło częsciowo na dobre częsciowo na złe ale pytanie polega na tym czy dalsze zycie po takim okresie może zniszczyć zycie prywatne czy ta praca wyjazdy długo trwałe mają duży wpływ na to?
Tak sie cieszylam a jednak rodzina nie zaakceptowala mojej osoby i jestem teraz bez niczego:) pozostaje mi czekac
Tak sie cieszylam a jednak rodzina nie zaakceptowala mojej osoby i jestem teraz bez niczego:) pozostaje mi czekac