Na wyjeździe #2

09 sierpnia 2013 08:59 / 1 osobie podoba się ten post
alexia

Witam Wszystkich.Dzisiaj jadę do DE.Jestem zestresowana strasznie :)))Ubyło mi chyba z kg.

Witaski:)
No co Ty,zestresowana? Oj tam,oj tam:)Jedziesz w nowe miejsce,czy jak?
09 sierpnia 2013 09:06
alexia

Witam Wszystkich.Dzisiaj jadę do DE.Jestem zestresowana strasznie :)))Ubyło mi chyba z kg.

Alexia ja mam jeszcze 3 tygodnie do powrotu do DE a już deprechy dostaję że muśzę jechać,ale taką pracę wybrałam ,serce boli ale jak mus to mus,szerokości życzę,trzymaj się.
09 sierpnia 2013 09:22
Jadę w to samo miejsce po raz trzeci. Więc wiem co mnie czeka, ale depresje zawsze mam....:))))))))))))
09 sierpnia 2013 09:59
http://wiadomosci.onet.pl/prasa/niewolnica-starszej-pani/tdsse
09 sierpnia 2013 10:35 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ten temat był załozony w dziale"Wygadaj się",ale nie ma go już.

I dobrze, bo takie artykuły są bez sensu. To tak jakby przedstawiać nauczycieli wyłacznie jako alkoholików znecających się nad uczniami. Zdarzają się, nie powiem, lecz to nie jest NORMĄ w tej pracy. Natomiast artykuły o opiekunkach w polskiej prasie bazują w większości na sensacji.

Mamusia, nie martw się, dasz radę, Ty przecież lodołamacz jesteś!
09 sierpnia 2013 10:46 / 6 osobom podoba się ten post
romana

I dobrze, bo takie artykuły są bez sensu. To tak jakby przedstawiać nauczycieli wyłacznie jako alkoholików znecających się nad uczniami. Zdarzają się, nie powiem, lecz to nie jest NORMĄ w tej pracy. Natomiast artykuły o opiekunkach w polskiej prasie bazują w większości na sensacji.

Mamusia, nie martw się, dasz radę, Ty przecież lodołamacz jesteś!

Romano,ja nie miałam na mysli artykułu,ale temat,ktory wczoraj załozyła Kocinek.Andrea nie mogła go znaleźć. Mnie oczywistych rzeczy tlumaczyć nie trzeba.A żeby rozkminiać ten artykuł,to mi po prostu klawiatury szkoda.
09 sierpnia 2013 10:51
alexia

Szerokości :)
09 sierpnia 2013 10:56
Andrea, ja też dziś rano szukałam. Kto go zlikwidował? Dlaczego? Kocinku, odezwij się, czasami wprawdzie piszemy bzdury, ale i one czasem potrafią rozgonić chmury. Znając rożne punkty widzenia można znaleźć wlasną drogę. Dużo dobrych myśli Ci ślę.
09 sierpnia 2013 10:59
Moze sie myle, ale chyba Ona sama zlikwidowala ... Mysle, ze jest w bardzo zlej kondycji psychicznej, kto ma z Kocinkiem kontakt - moze Wam sie uda Ja jakos do zycia namowic.
09 sierpnia 2013 11:15
witam, u mnie dziś chłodno i deszczowo :) może to i lepiej po tej fali upałów człowiek odpocznie...Ja dziś się próżniaczę, na obiad do syna jedziemy. Myślę, że masz rację Andrea, ze to siła wyższa temat skasowała... ja też szukałam i nie znalazłam... pozdrowionka :*
09 sierpnia 2013 12:13
Moze poprosila o usuniecie - to mozna zrobic. Ja mysle, ze gdyby to Moderator - napisalby o tym. Tym bardziej sie o Nia martwie ...
09 sierpnia 2013 13:15 / 7 osobom podoba się ten post
Benita   -     dziekuje, jak smakuja tak jak brzmia to super.

Jak cos na forum to mnie nie ma przyjdzie mi umrzec w nieswiadomosci.

Wczoraj wieczorem bralam udzial w czynie spolecznym przed naszymi mieszkaniami jest bardzo duzy trawnik,stoja hustawki,altanki ze trzy,miejsca na gryla,stoja dwa namioty letnie i miszkancy wieczorami przesiaduja na powietrzu do poznych godzin.(komarow nie ma) Zobaczylam,zbierajacych sie sasiadow wiec zapytalam co to sie zanosi i oczywiscie przylaczylam sie do prac.Jakie bylo moje zaskoczenie gdy po skonczonej pracy dostalysmy zaproszenie na kielbaske i winko.Moja Pani z racji przyjmowanych lekow abstynentka,ale ja sprobowalam tych specjalow,fajnie bylo, nasluchalam sie o roznych przypadlosciach zdrowotnych bo srenia wieku oscylowala ok. 80 - tki a ja im tez nie popsulam sredniej.Doszlam do wniosku,ze nie ma brzydkich mezczyzn moze byc tylko wina za malo.
09 sierpnia 2013 14:48
tina 100%

Romano,ja nie miałam na mysli artykułu,ale temat,ktory wczoraj załozyła Kocinek.Andrea nie mogła go znaleźć. Mnie oczywistych rzeczy tlumaczyć nie trzeba.A żeby rozkminiać ten artykuł,to mi po prostu klawiatury szkoda.

Sorry, Tina, odniosłam się do postu Mamusi.
09 sierpnia 2013 14:51 / 1 osobie podoba się ten post
Mam gdzieś maila do jej siostry, niestety nic z tego, jeśli Doris w tej chwili nie jest skomputeryzowana. Ale i tak Ci prześlę, może gdzieś w kawiarence internetowej chociaż czasem pocztę przegląda.
09 sierpnia 2013 16:48 / 1 osobie podoba się ten post
Ivanilko co u Ciebie słychać ? Czytam Cię w dowcipach ale nie wiem jak gacie Hartmuta i czy jesz w końcu owoce i warzywa ?