Mycha!! Bez takich! Dodam ( no nie wiem czy to miejsce na to) ale musze!! Tylko tak gdzie gatki i BH.
Mycha!! Bez takich! Dodam ( no nie wiem czy to miejsce na to) ale musze!! Tylko tak gdzie gatki i BH.
Opiekunkowo! Własnie ogladam "Armagedon" :) mój hit po "2012" ale mam problem...cos mnie żre od kilku dni. Nie moge zlokalizowac co. Jestem cala swedzaca, pryszczata Najpierw jest swedzenie a potem pojawia sie czerwony punkt z bąbelkiem osocza w środku. I daje mi do wiwatu. Kurde co to moze być?
Opiekunkowo! Własnie ogladam "Armagedon" :) mój hit po "2012" ale mam problem...cos mnie żre od kilku dni. Nie moge zlokalizowac co. Jestem cala swedzaca, pryszczata Najpierw jest swedzenie a potem pojawia sie czerwony punkt z bąbelkiem osocza w środku. I daje mi do wiwatu. Kurde co to moze być?
No ale proszek czy leki to wysypuje stopniowo na całym ciele. Asik, a może ty gatki Skarba założyłaś ?? Przyjżyj się dokładnie
( chyba jednak "zarobię" od Asika ) ;-))
Eeee,ja pisałam o proszku do prania,jak Asik wyprała w jakimś nowym,czy użyła nowego płynu do płukania,to pojawia się tzw.wyprysk kontaktowy,w miejscu zetknięcia się skóry z alergenem.A może i Asik gatki Skarba założyła,można się przecież pomylić;-))).Wyprysk po lekach wystepuje na całym ciele.Mozna smarować Fenistilem,zawiera substancję przeciwhistaminową,jak to wyprysk alergiczny to powinno zejść.
No, Tina, tak to jest, tylko Asik napisala, ze juz kilka dni, hmm, chyba ze od tego czasu ten nowy proszek w uzyciu, czy plyn. Asik - przemysl dobrze, co jeszcze nowego masz, dezodorant, szukaj czegos takiego i odstaw pomidory na pare dni.A moze to uczulenie na Skarby????
A ja miałam dzisiaj kąpiel Babci, jak w każdy czwartek. Dzisiaj mnie zadziwiła. Siedzi już w wannie i nagle się pyta, czy zmienniczka będzie umiała obsługiwać prysznic. Popatrzyłam na Nią zdziwiona... Zapytałam się jej, czy ma na myśli lift do wanny, ale ona powtórzyła, ze chodzi Jej o baterię prysznicową w wannie. Powiedziała, że dziewczyna, która była wcześniej, powiedziała , że umie obsługiwać, ale raz puściła za silny strumień wody i Ją oblała... Zapytała, czy my w Polsce mamy takie coś w łazienkach. Odpowiedziałam, że takich już nie mamy, bo teraz są nowocześniejsze i może stąd ten silny strumień wody... Ja umiem się tą baterią posługiwać, bo moja prababcia taką miała i zapamiętałam jak to się robi... :-)
Absolutnie,nie chce podwazac Twojej wiedzy:)Wiem ,ze z Ciebie madra babka(medycyna),ale tak bylo z moja Mamusia,a ze jest osoba gluchoniema to pilotowalam sprawe i latalam po lekarzach.Testy alegiczne itd.(caly czas bralam udzial w rozmowach z lekarzami).
Ja tylko podsunelam mysl:)