Witam ..dziewczyny pomocy..hehe..bilety drukujemy na wyjezdzie w automacie i placimy????quurcze,,pogubilam sie..dajcie znac...
Witam ..dziewczyny pomocy..hehe..bilety drukujemy na wyjezdzie w automacie i placimy????quurcze,,pogubilam sie..dajcie znac...
Sylwunia ..dzieki..bo jak mam kod myslalam ze zaplacone,,ahh
Ok rozumiem,ja Ci wierzę Hogato,rodzaje wyprysków polekowych są rózne,ale zazwyczaj stopniowo się rozłażą,a u Asika to ma charakter kontaktowy.Temat rzeka ,naprawdę.
Witajcie!
Dzionek mi zleciał szybko na sprzątanku i na opiece nad dzieckiem... fajny i słodki chłopczyk... jutro jego rodzice się pobierają i będę go pilnować na weselu i parę innych maluchów... mam nadzieję, że dam sobie radę z chałastrą...
No ale w sumie to chciałam się Was zapytać w co się tu ubierają na wesela? czy też tak zlewają i idą w jeansach?
Dziś przejrzawszy to co wzięłam ze sobą doszłam do wniosku, że nie mam się w co ubrać... kupiłam dziś na szybko czarne spodnie i założę do tego jakąś bluzkę... ale mam tylko japonki z butów (czarne z kamyczkami), które mogłyby się nadawać... mogę założyć japonki? Wypada?
Do torby wrzucę sobie sandały sportowe i potem sobie przebiorę... jutro może zdążę podskoczyć i na buty kuknąć... może kupię jakieś na koturnie...
generalnie wychodzę z założenia, że nie idę się tam bawić tylko do pracy, więc muszę być ubrana wygodnie, a nie się wystroić.. mam rację?
Daięki Hogata...
bluzki wizytowej za bardzo nie mam... taką jedną, ale ona taka ciążowa, ale chyba ją założę... i delikatny czerwony szalik jako akcent kolorystyczny i wsio...
no bez sensu się chyba stroić... ja tam mam za dzieciakami biegać...