Alexia,
dziekuję za plusiki.
Dzięki Tobie polubione przekroczyły ilość napisanych.
Alexia,
dziekuję za plusiki.
Dzięki Tobie polubione przekroczyły ilość napisanych.
Wiatrak w Ingersheim i ja go jeszcze nie zwiedziłam????? nie, tak być nie może, dzięki Myszko za pozdrowienia i wskazanie kierunku wędrówek po okolicy.
Dobrzy ludzie, ogródek babci właśnie skopałam, ale jako analfabeta ogrodniczy pytam - można w nim ziarenek kwiatków nasadzić, co jeszcze wzejdą teraz niedługo, czy już po ptakach? To może zimowych jakiś? Jak córkom powiem, co mają kupić, to nabędą, bo w Lidlu są jedynie gotowe kwiatki w doniczkach. Ich długi żywot jest mocno wątpliwy, a chcę, by babcia i zmienniczki widziały coś ładniejszego od chwastów za oknem przez parę miesięcy.
Dzięki za ogrodnicze porady, może też córki ruszą tyłek i coś przyniosą.
Słuchajcie, mam pytanie z innej beczki - czy w D można oddać płytę CD tylko dlatego, że nam się nie podoba? U mnie w sklepie nie ma (chyba, bo nie zauważyłam) możliwości odsłuchania i kupiłam coś, co mi się średnio podoba. Rachunek mam, czy ktoś tak zwracał?
:O:O:O:O:O:O Romana,ja sie kurcze ,chyba nad tym bardzo mocno zastanowie.
Hmmmmmm,ale jak z powrotami do Pl?Kurcze ja musze tam na tego ploniusza wejsc,w sumie nie wchodze tam wcale:(
Witam serdecznie.
Wczoraj miałam nie za fajny dzień. Ale ogarnełam , poszłam na zakupy, obkupiłam się i poprawiło mi się.
Dlatego idę szukać zaraz tematu o zakupach hahaha :)
Jak ja to kocham zakupy :)
Teraz kawa obowiązkowo i forum :)
Miłej niedzieli moje kochane dziewczyny :)
Miało byc opiekunkowo , !!!!:-)