Hehe, opiekunowie Ci w głowie siedzą. No tak, co faceci to faceci ;-))
Witaj nam Doris.
Hehe, opiekunowie Ci w głowie siedzą. No tak, co faceci to faceci ;-))
Witaj nam Doris.
Też kocham zakupy i jutro miałam jechać "odstresować" się,ale niestety moja noga uległa kontuzji i kuśtykam jak moja babcia.Narazie przeglądam sklepy internetowe,to naka namiastka zakupów he,he
Jak wpadnę do Stuttgartu to chyba od razu walizkę dokupię he,he
Dzien dobry w niedzielne przedpołudnie, jak fajnie w domu dopiero wstałam, a pogoda u mnie jakas nie zdecydowana,słoneczko było ale teraz sie zmieniło i chłodem zawiało!!! spokojnego miłego dnia zycze wszystkim.Mleczko super informacje o ogrodnictwie jak cos to z pytniami wiem ze do ciebie,bo ja to tyko ot tak dla zabicia czasu a infomacjie skromniutkie w tym temacie,Romana w Szwajcarji jest Emilia wiec jak z przewozami do Pl to powinna miec sporo informacji jak cos nie pomyliła.miłego:)))))))))))))))))
Ja nadal jezdze Sindbadem. Ale nie wszystkie trasy w Szwajcarii obsluguje Sindbad, inne - Eurobus.
Bilet open Sindbadem z Olsztyna do Zurichu - do Olsztyna kosztuje 350 zl (mam 10 % znizki).
Tak, w samym, mam bardzo blisko do promenady, do dworca i dwoch poziomow zakupowych pod nim mam 13 minut tram.10. Wczoraj mnie nie bylo na forum wieczorkiem - za to bylam ogladac widowisko pt. Street Parade. Rany, ale sie ubawilam ... Bylo co ogladac. Tyle, ze pozniej, w nocy, sluzby miasta mialy, oj, mialy co robic. Ale pomimo najazdu mlodziezy z polowy Europy - nie bylo awantur, wybitych szyb i takich innych. A przekroj byl wszelaki, od zwyklych i niezwyklych orientacji seksualnych poprzez skin, gott, sado i co kto jeszcze wymysli. Fakt, ze na calej promenadzie byly ustawione takie budki, jak u nas na plazach, a wnich policja i pomocnicy, wiec, jak tylko gdzies cos wybuchalo - od razu bylo "gaszone". To najwieksza tego typu impreza w Europie, pomimo, ze z dostepem do wcale glebokiej wody, w dodatku zimnej, jak diabli - nie bylo problemow.
Dworzec w tej chwili jest czesciowo w renowacji, wiec ogarniecie calej bryly niemozliwe, ale jest fantastyczny. Mnie zauroczyl klimat Zurichu, zywosc i spontaniczne imprezy na promenadzie.
Tak, w samym, mam bardzo blisko do promenady, do dworca i dwoch poziomow zakupowych pod nim mam 13 minut tram.10. Wczoraj mnie nie bylo na forum wieczorkiem - za to bylam ogladac widowisko pt. Street Parade. Rany, ale sie ubawilam ... Bylo co ogladac. Tyle, ze pozniej, w nocy, sluzby miasta mialy, oj, mialy co robic. Ale pomimo najazdu mlodziezy z polowy Europy - nie bylo awantur, wybitych szyb i takich innych. A przekroj byl wszelaki, od zwyklych i niezwyklych orientacji seksualnych poprzez skin, gott, sado i co kto jeszcze wymysli. Fakt, ze na calej promenadzie byly ustawione takie budki, jak u nas na plazach, a wnich policja i pomocnicy, wiec, jak tylko gdzies cos wybuchalo - od razu bylo "gaszone". To najwieksza tego typu impreza w Europie, pomimo, ze z dostepem do wcale glebokiej wody, w dodatku zimnej, jak diabli - nie bylo problemow.
Dworzec w tej chwili jest czesciowo w renowacji, wiec ogarniecie calej bryly niemozliwe, ale jest fantastyczny. Mnie zauroczyl klimat Zurichu, zywosc i spontaniczne imprezy na promenadzie.