Dzięki dziewczyny za ogromne wsparcie a forum to czytam nie odpuszczam wciąga prawie jak narkotyk
Dzięki dziewczyny za ogromne wsparcie a forum to czytam nie odpuszczam wciąga prawie jak narkotyk
Alexia, to się tylko cieszyć:) Ja też załatwiłam rower i telefon na stacjonarne, niestety internetu niet, bo dziadek uważa, żę to samo zło. A rodzina dziadka sie słucha, szanują jego decyzję i nic właściwie nie robią wbrew niemu, tym bardziej że on dostaje wszystkie rachunki i po cichu sie nie da tego zrobić. Ale mam zamiar jeszcze dziadka pomęczyć, może się uda za drugim razem;)
Muszę wam dziewczyny powiedzieć ze trochę mi lepiej ,powiedziałam babci niech uzgodni z córką co mam robić z tymi posiłkami i niech mi dadzą odpowiedź no i córka po pewnym czasie przyszła mi powiedzieć że ona za dwa dni wyjeżdża i będę mogła robić to co wcześniej czyli normalnie a dzisiaj babci przyprowadziła gości nie wiem jak ja z babką po jej wizycie dojdę do ładu teraz pewnie będzie odsypiać a ja odpoczywać . No to się pośpieszyłam z tą informacją do Firmy że zjeżdżam ale co tam zobaczę czy zadzwonią najważniejsze że odetchnełam ale bez WAS !!! nie wie czy by mi się udało !!!! DZIĘKI!!!!!!
Witaj Opiekunkowo :)
Dziś doczekałam się internetu!!!! "duszenie" rodzinki podopiecznej dało efekt.
Jak określić moje obecne miejsce pracy? Nie najłatwiejsze, raczej trudne...
Moja podopieczna to Dama w wieku 79 lat, sprawna fizycznie lecz od 3 lat chorująca na Al, który przez ostatnie miesiące mocno się o Damę upomniał. Smutne jest to, że żadna z wcześniej pracujących tu Opiekunek nie chciała tu wrócić.
Śmiałam się sama z siebie, iż mówi się trudno... Karuzela kręci się dalej i czas mija....
U mnie internet jest porządny,telefony do Polski tez,choć ani razu nie skorzystałam,a rower sprzedali w pierwszym tygodniu jak przyjechałam,bo po co? Opiekunka może z buta wszędzie chodzić,no i chodzi,a lasy tu są takie sliczne i trasy rowerowe,ale nie korzystam bo zu fuss nie sprawia już takiej przyjemnosci jak na rowerku.
Na następny wyjazd poproszę o rodzinę ,gdzie będzie potrzebne prawo jazdy,bardzo brakuje mi autka.
Dziewczyny i chłopaki zaglądacie czasem do naszego pokoju na portalu wiadomym?:)
Dziewczyny i chłopaki zaglądacie czasem do naszego pokoju na portalu wiadomym?:)