Na wyjeździe #2

11 sierpnia 2013 23:52
ja zagladalam kiedys a teraz nie bo mi hasło gdzieś wcieło :(
A bez hasla się nie dostanę - jak mozecie to prześlijcie mi w meilu hasło.
Moj email jest w profilu podany :)

Teraz powiem ładnie Dobranoc i znikam spaćbo już pora na mnie.
nowy tydzień zaczynam i pakuję się powolutku do domku :)
12 sierpnia 2013 05:20
Nic Ci się nie stanie droga Anreo, możesz spokojnie wgrywać, to pewnie chodzi o uaktualnienie jakieś

12 sierpnia 2013 07:02
Sylwunia

Dziewczyny i chłopaki zaglądacie czasem do naszego pokoju na portalu wiadomym?:)

Sylwuniu ja zagladam , ale faktycznie nigdy nikogo nie ma . Najbardziej zacieta bula Kasia63 ,i czesto jak mawiala uwieszala sie i cierpliwie czekala az ktos wejdzie. Jest teraz na urlopie to ma mniej czasu , ale dzis weje i poczkam na Ciebie i moze ktos jeszcze do nas dolaczy.  Milego dnia kochani. U mnie w Schwabich pogoda pochmurna , ale ludzie juz czekali na ochlodzenie po tych ostatnich upalach.
Sory mialo byc dzis wejde i poczekam .:)
12 sierpnia 2013 07:54 / 1 osobie podoba się ten post
Witaj Doris4, dawno Cię nie było, pozdrawiam serdecznie! Ja wciąż w tym samym miejscu bez widoków na jakąś bratnią duszę w okolicy ;-)
12 sierpnia 2013 08:25
Witam dziewczyny w poniedziałkowy poranek,miłego dzionka.
12 sierpnia 2013 08:36 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejko. 
Miała czarne włosy z grzywką. teraz tylko długie mi zostały ( znaczy jeszcze dłuzsze niż mialam) Teraz włosy sa ciemnobrązowe :) 
Tak ja z Tobą  gadałam gaduło haha :) 
12 sierpnia 2013 09:14 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry wszystkim, ja tak z doskoku pare słowek dla was,słoneczka ,wesołego dzionka,solenizantom ktorzy obodza urodziny imieniny,w tym tygodniu wszystkiego najlepszego,wyjezdzajacym szerokosci, a tym co na wyjezdzie kochani wytrwałosci ,juz nastepny tydzien sie zaczoł coraz blizej do ostatniego dnia i odpoczynek!! usmiechow na buzi a w serduszkach radosc zagosci pozdrawiam wszystkich:))))))))))))))))))))
12 sierpnia 2013 09:35
Dzięki, Mamuela za Twoje pogodne wpisy z samego rana!

U nas na południu D pogoda wspaniała, taka ulubiona Myszki i nie tylko jej - najwyżej 26 stopni, nieuciążliwe słoneczko i lekki wiaterek. Powoli przechodzi mi chęć szybszego powrotu do domu, więc może wytrzymam nawet do końca października, do końca zlecenia. Choć w tej chwili nie bardzo jeszcze w to wierzę.

Będę od g.21 w pokoju zwierzeń. Przyjdźcie masowo, kobietki i chłopaki! Doris, stęskniłam się za Twoim łagodnym głosem, naprawdę! Fajnie, że przyjdziesz pogadać.
12 sierpnia 2013 09:37
Witam, powiedzcie mi co robicie jak wasi podopieczni trafiajä do szpitala. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji.
12 sierpnia 2013 09:41
Spytaj rodzinę lub podopiecznego. Ja wpadałam do babci raz dziennie lub dwa na kilkanaście minut, poza tym miałam wolne.
Ania, chciałam Ci podać szczegóły jak dotrzeć do pokoju zwierzeń, lecz chyba masz złego maila, odsyła mi tekst.
12 sierpnia 2013 10:24 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Szanownym Paniom i naszemu Misiowi ;)
Która z Pań dziś otrzyma diamenty? Której słońce.doda sił, szczęścia i urody ?
Odpowiedź jest prosta !!!
Każda!!!!!!!!
12 sierpnia 2013 10:45
Witajcie:)
a ja zamowilam bus (no bo to bedzie koniec wakacji itd itp.............tak sobie to wytlumaczylam:)))))))) i juz mi troche lepiej
milego dzionka!
12 sierpnia 2013 10:59
doris4

Sylwuniu ja zagladam , ale faktycznie nigdy nikogo nie ma . Najbardziej zacieta bula Kasia63 ,i czesto jak mawiala uwieszala sie i cierpliwie czekala az ktos wejdzie. Jest teraz na urlopie to ma mniej czasu , ale dzis weje i poczkam na Ciebie i moze ktos jeszcze do nas dolaczy.  Milego dnia kochani. U mnie w Schwabich pogoda pochmurna , ale ludzie juz czekali na ochlodzenie po tych ostatnich upalach.
Sory mialo byc dzis wejde i poczekam .:)

Jak  raz ,wczoraj wlazłam ale pusto było więc się nawet nie wieszałam:):):)I fakt -same wiecie jak to w domu:) choć zaglądam ,zaglądam na forum-codziennie ,w miarę wolnego czasu:)
12 sierpnia 2013 11:03 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

Witajcie:)
a ja zamowilam bus (no bo to bedzie koniec wakacji itd itp.............tak sobie to wytlumaczylam:)))))))) i juz mi troche lepiej
milego dzionka!

Hehe,wlasnie zarezerwowalam busa...bo to koniec miesiąca i może być tłok... ;)

12 sierpnia 2013 11:09
Esserga

Witaj Doris4, dawno Cię nie było, pozdrawiam serdecznie! Ja wciąż w tym samym miejscu bez widoków na jakąś bratnią duszę w okolicy ;-)

Hejka , to prawda . Bylam na miesiecznym urlopie , bardzo to podkreslam , bo dotad moje urlopy trwaly 2-3 tygodnie. Ale bardzo mialam pracowity ten urlopik :)
A to masa odwiedzin i nawiazywanie juz dawno nawiazanych przyjazni -czytaj podtrzymywanie tego co tracimy przez nasza nieobecnosc.A to chrzciny wnusia Tomaszka :)
I wreszcie masa papierkowej roboty , bo kupilam wieksze mieszkanie , a mniejsze sprzedalam :)
Uffffff :)
I coz jestem ponownie w pracy , bylam juz tu dwa miesiace. Mam tu w okolicy jedna nowo poznana duszyczke z Nowego Sacza , przyjechala do pracy jak my , tyle , ze krocej na 5 tygodni.
Essergo miej nadzieje , ze wreszcie ktos tez bedzie w Twojej okolicy pracowal . Buziaczki i milego dzionka.