Na wyjeździe #2

12 sierpnia 2013 11:21
Andrea, Adobe Flash Player, to program ważny, też do oglądania niektórych filmów w internecie...
12 sierpnia 2013 11:24
doris4

Hejka , to prawda . Bylam na miesiecznym urlopie , bardzo to podkreslam , bo dotad moje urlopy trwaly 2-3 tygodnie. Ale bardzo mialam pracowity ten urlopik :)
A to masa odwiedzin i nawiazywanie juz dawno nawiazanych przyjazni -czytaj podtrzymywanie tego co tracimy przez nasza nieobecnosc.A to chrzciny wnusia Tomaszka :)
I wreszcie masa papierkowej roboty , bo kupilam wieksze mieszkanie , a mniejsze sprzedalam :)
Uffffff :)
I coz jestem ponownie w pracy , bylam juz tu dwa miesiace. Mam tu w okolicy jedna nowo poznana duszyczke z Nowego Sacza , przyjechala do pracy jak my , tyle , ze krocej na 5 tygodni.
Essergo miej nadzieje , ze wreszcie ktos tez bedzie w Twojej okolicy pracowal . Buziaczki i milego dzionka.

Doris super ze dopielas swego z tym mieszkaniem jednak wytrwalosc poplaca ale jaka praca same tego wiemy,grsatuluje babciu slicznego wnuka  a dwa wytrwaloscio teraz w takim maratonie u dziadkow buziaki
12 sierpnia 2013 11:31 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Spytaj rodzinę lub podopiecznego. Ja wpadałam do babci raz dziennie lub dwa na kilkanaście minut, poza tym miałam wolne.
Ania, chciałam Ci podać szczegóły jak dotrzeć do pokoju zwierzeń, lecz chyba masz złego maila, odsyła mi tekst.

Hej,ja mam dobrego emaila,ale że jestem agentka 008 ( tylko Jemesa mi brak ),to tak musi być,jest ale niby błąd ;)
12 sierpnia 2013 13:13
kacha25

Praca dla KOBIETY OD 19 - 08. Bonn - Flosdorf. Podopiecznym jest Mężczyzna ,Nie cierpi na żadną z chorób umysłowych. Ma problemy z chodzeniem ,Przy nie wielkiej pomocy utrzymuje się na własnych nogach. Rano i wieczorem udziela pomocy pflegedienct . Wymagana znajomość języka Niemieckiego w stopniu : komunikatywny-dobry. Wynagrodzenie miesięczne 1200 euro. Plus zwrot kosztów przejazdu 150 euro. Więcej szczegółowych informacji pod nr tel: 0049/2643941089.
Odpowiedz

Kontakt

Cena: 1 200,00 €
Region: Rheinland-Pfalz / Bad Neuenahr-Ahrweiler
Telefon: 0049/2643941089

ja jestem zainteresowana oferta tylko mnie ciekawi czy to przez agencje czy prywatnie
12 sierpnia 2013 13:15
mariolka51

ja jestem zainteresowana oferta tylko mnie ciekawi czy to przez agencje czy prywatnie

zadz i sie dowiedz:)
12 sierpnia 2013 13:27 / 2 osobom podoba się ten post
Dziendoberek:)
Wczoraj nawet do Was nie zajzalam,ale nie mialam czasu.
Wiesiula:D:D:D:D WITAMY:)
Doris nowe mieszkanko?:):):)Misiek,widze ,ze wprowadzasz zmany w Swoim zyciu:)Zycze Ci ,aby sie poukladalo:)
Andrea,wgraj te cos tam i spotykamy sie w pokoju zwierzen:)
Romana ja tez wpadne o 21-ej.
W ogole spotkajmy sie duuuuuzzzzza grupa:)
Kasia63,rozumiemy,rozumiemy i odpoczywaj w domku:)
No to milego dnia opiekunki i opiekunowie:)
12 sierpnia 2013 14:26
Wiesiula

Dzień dobry Szanownym Paniom i naszemu Misiowi ;)
Która z Pań dziś otrzyma diamenty? Której słońce.doda sił, szczęścia i urody ?
Odpowiedź jest prosta !!!
Każda!!!!!!!!

Misiek już rozdaje diamenty? Dzięki, Wiesiula, pożyczam od Hogatej miotłę i lecę!
ANREJKA, ja też chcę zrobic sobie aktualizację, włączam skype, daj mi znać!
12 sierpnia 2013 15:22
Tak koło 17 może być?  
12 sierpnia 2013 16:13
dla mnie tak
12 sierpnia 2013 17:33
SYLWUNIU, jesteś wielka! Wchodzę teraz przez Deltę ale pokoj zwierzeń działa! STOKROTNE DZIEKI!!!!!!
12 sierpnia 2013 17:59
Andrea jak tylko odczytasz sprawdź pocztę wysłalam Ci instalkę specjalnie dla Twojej Mozzarelli :) u Romany działa, jak widzę :))) Zdzwonimy się na skypie, to Cię też poprowadzę :)
12 sierpnia 2013 18:17
Czyli działa czy nie działa pokój zwierzeń?
12 sierpnia 2013 18:39 / 1 osobie podoba się ten post
Dziala i dzisiaj sie spowiadamy:)Kolo 21-szej:)
12 sierpnia 2013 18:41
hogata76

Dziala i dzisiaj sie spowiadamy:)Kolo 21-szej:)

Tzn pytałam czy Andrei działa :

12 sierpnia 2013 18:51
Sylwunia

Tzn pytałam czy Andrei działa :

witajcie a gdzie sie spowiadacie ja tez chce hi hi