Na wyjeździe #2

12 sierpnia 2013 20:44
Ach nie, cieszyła byś się że pokonałaś pierwszy, jutro drugi...A później byś była wniebowzięta że dałaś rade...:)))
12 sierpnia 2013 20:45
hogata76

Dziala i dzisiaj sie spowiadamy:)Kolo 21-szej:)

Jeśłi za księdza robi nasz Misiek, to nie przychodzę, chyba że na koniec on też się publicznie wyspowiada!
12 sierpnia 2013 21:00 / 2 osobom podoba się ten post
Przyznaje się, że dziś chętnie bym wsunęła coś dużego i słodkiego !!!! Ale tego nie zrobię, bo walczę ze swoim uzależnieniem od słodkosci - to po pierwsze, codziennie rano ćwiczę 6 areobowa Weidera i daję z siebie wszystko. A wszystko dla zdrowia i własnego lepszego samopoczucia i samooceny. Obym wytrwała.
12 sierpnia 2013 21:49 / 1 osobie podoba się ten post
Wieczorową porą piszczy, że dojechałam szczęśliwie i jestem z Wami (Technik Projektant Terenów Zieleni)
12 sierpnia 2013 21:56
Dziewczynki i chłopcy! Dzis szczególna noc. Gwiazdy spadaja. Jak macie klarowne niebo to gapcie sie i zamawiajcie marzenia! Spelnia sie!
12 sierpnia 2013 22:12
Jeśli Asik dajesz gwarancję, to idę marzyć!
12 sierpnia 2013 22:17
doris

Tak Sylwunia tylko myslalam ze zmienilyscie miejsce na cos innego , zawsze miałam problemy zeby tam sie zalogować , ale dzis sprobuje jeszcze raz :-))

Nio i nie udało mi sie mam problem 
12 sierpnia 2013 22:18
Asik

Dziewczynki i chłopcy! Dzis szczególna noc. Gwiazdy spadaja. Jak macie klarowne niebo to gapcie sie i zamawiajcie marzenia! Spelnia sie!

U mnie zachmurzone i nic nie widać 

12 sierpnia 2013 22:18
Siedzę własnie na balkonie i nic
12 sierpnia 2013 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Nawet pomarzyć nie mogę, widzę tylko pełno samolotów latających na niebie i pare gwiazd. :(
12 sierpnia 2013 22:26
To dziś te gwazdy spadają? Kurcze, a ja wczoraj czekałam chociaz na jedną.Dziś jest pochmurno i nic nie widac...
12 sierpnia 2013 22:39
No tak...jak juz Skarba połozylam to w pokoju nikogo nie bylo :( Ja mam tylko dziury w niebie ale chyba za jasno jest...jakas poswiata bije na zachodzie...ale popatrze za godzine..no musi chocby jedna dla mnie spaść. A poki co ide Klosa obejrzec :) Wsztstkie odcinki a co! zostalo mi do obejrzenia 6...dobranoc do jutra :)....
12 sierpnia 2013 22:49
Dziewczyny u mnie też pochmurno i jak ja gwiazdy zobaczę a mam tyle marzeń,no niestety idę spać,dobranoc,kolorowych.
12 sierpnia 2013 22:55
Dobranoc i efektywnej nocy w obserwowaniu gwiazd
12 sierpnia 2013 23:04 / 1 osobie podoba się ten post
doris

Dobranoc i efektywnej nocy w obserwowaniu gwiazd :-)

Niestety:(:(:(:(Nic widac nie było:(Niebo czarno bo burza niedaleko i tylko sie błyska a gwiazdek nawet jeśli spadały wcale nie było widać.....Najlepsze godziny były miedzy 20ą a 22a ,więc juz jakby po ptokach:(