Na wyjeździe #2

13 sierpnia 2013 17:14
Romana masz świętą rację. Z pierwszą frau też miałam pod górkę. Teraz to ja już nie wiem co zrobię i w którą stronę się zakręcić.Przydałoby się po miesiącu jechać znowu ale nie wiem jak będzie z papierami i nową firmą ( o ile mnie gdzieś zechcą). Zobaczy się, dziś staram się to od siebie odsunąć ale jednak się martwię.
13 sierpnia 2013 17:25
Aniu 50 euro na sam Salzburg? Dobrze zrozumiałam?
Bardzo Ci dziękuję za podpowiedzi, wydrukowac nic nie mogę bo korzystam z neta na telefonie.
Judora miłego odpoczynku i spokojnej podróży :)
13 sierpnia 2013 17:30
Wiesiula

Aniu 50 euro na sam Salzburg? Dobrze zrozumiałam?
Bardzo Ci dziękuję za podpowiedzi, wydrukowac nic nie mogę bo korzystam z neta na telefonie.
Judora miłego odpoczynku i spokojnej podróży :)

Tak,na sam Salzburg bez pamiątek i wystawnego jedzenia....
Chcesz to napiszę ci co warto zobaczyć...centrum to maleńkie i obejdziesz na pieszo,przez mosty,jednym do centrum a dalej możesz wyjść z miasta...jak weźmiesz kupisz kartę to sama karta kosztuje od 17,50 euro albo wynajem roweru 14.
Jeszcze bilet do Salzburga od ciebie,to nie mam pojęcia jaki koszt.
13 sierpnia 2013 17:36
Aniu pociąg 35 euro .... Plus reszta ..... Raczej ciężko to widzę, chyba że później.... Ale pisz proszę, wszystko zanotuje skrupulatnie w swoim kalendarzu.
13 sierpnia 2013 17:46 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula

Aniu pociąg 35 euro .... Plus reszta ..... Raczej ciężko to widzę, chyba że później.... Ale pisz proszę, wszystko zanotuje skrupulatnie w swoim kalendarzu.

Postanowiłam,że nie napiszę bo musisz odkryć sama....Jak ja tu wszystko opiszę,to po co jechać do Salzburga? Weź parasol,tyle z rad...Jedź,jedź i jeszcze raz jedź.
13 sierpnia 2013 17:50
Chętnie będę odkrywać, ale choć małe wskazówki jak ruszyć od dworca????
Pojadę ale później, teraz brak funduszy i nie ma co porywać się z motyką na słońce. Rzeczywistości nie zmienię, ale poczekam i może się uda .... Do końca września dużo czasu.
13 sierpnia 2013 17:57
Wiesiula

Chętnie będę odkrywać, ale choć małe wskazówki jak ruszyć od dworca????
Pojadę ale później, teraz brak funduszy i nie ma co porywać się z motyką na słońce. Rzeczywistości nie zmienię, ale poczekam i może się uda .... Do końca września dużo czasu.

Nie martw się,wszystko relatywnie blisko,a cała starówka to tylko 1 km na 1 km ...Znajdz już na dworcu punkt info i pobierz sobie ulotki i mapkę Salzburga,to jest gratis....
13 sierpnia 2013 17:59
Tak zrobię kiedy i jak pojadę.
DZIĘKUJĘ :))))
13 sierpnia 2013 18:00
A Ty jesteś teraz w Salzburgu????
13 sierpnia 2013 20:09
Raczej świętuje "uroczyście" od kilku dni udane zbiory styropianu!

Sylwuniu, RATUNKU! Komputer chodzi mi jak ostatnia łajza - tak wolno! Wchodzę do tej Delty przez Mozillę, może to błąd? Poradź mi coś, ale krok po kroczku!
13 sierpnia 2013 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
ja po prysznicu i kawie.
najadłam się jak nie wiem co... bardzoo.
teraz poszperam w kompie bo po wczorajszych odinstalowaniach to mam jakieś problemy z chrome. Nadal.
Ale najlepsze jest to że jutro juz środa :)
13 sierpnia 2013 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula

A Ty jesteś teraz w Salzburgu????

Nie wiem,czy to było do mnie?  Niestety nie pracuję w Salzburgu,byłam na wycieczce 3 dniowej i trochę pamietam.
Pozdrawiam z kraju SAARY ;)
13 sierpnia 2013 21:05
romana

Raczej świętuje "uroczyście" od kilku dni udane zbiory styropianu!

Sylwuniu, RATUNKU! Komputer chodzi mi jak ostatnia łajza - tak wolno! Wchodzę do tej Delty przez Mozillę, może to błąd? Poradź mi coś, ale krok po kroczku!

Romka najlepiej to będzie odinstalować tę Deltę tak jak Ci mówiłam...
13 sierpnia 2013 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
A mnie się przydarzyło? HMMM... też nic :P z jednej strony, to lepiej, że dni krótsze, bo szybciej zleci :)
13 sierpnia 2013 21:30
Aniu , tak myślalam o Tobie.
Coś u mnie dziś słabo z myśleniem....
Na szczęście skype i Orzełek działają cuda :) uwielbiam słuchać jego głosu ...
Życzę wszystkim dobrej nocy :)