Na wyjeździe #2

13 sierpnia 2013 22:50 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

A przydasz się słoneczko ,przydasz-na jeżyny zaraz trzeba zasuwać:) A one kolczaste paskudnie:)

O w jezynach tez moge siedzieć, tylko nie wiem czy cos by zostało hi hi ,
13 sierpnia 2013 22:50 / 2 osobom podoba się ten post
doris

O w jezynach tez moge siedzieć, tylko nie wiem czy cos by zostało hi hi , :-)

Doris chętnie odstąpię CI to zacne zadanie hehe :) 
13 sierpnia 2013 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia

Moja babcia robi ogórki w zalewnie musztardowej i przeze mnie uwielbiane w zalewie curry... mniam już mi slinka cieknie na klawiaturę laptopa zaraz zaliżę monitor hihihi... Pocieszający jest fakt, że za 3 tyg spróbuje tych specyjałów :)

Sylwia , przepis proszę na te cudaczne ogóry ;) 
Wiesz najlepiej będzie jak mi na karteczce przyniesiesz spisane do Telimeny na kawkę ;) 
Już wyobrażam sobie smak musztardki i ogórka mniammmmm :)

13 sierpnia 2013 22:52 / 6 osobom podoba się ten post
Grac bedzie Asik  na gitarze i spiewac i bedzie cuuudnie :)) "Ogórek, ogórek, ogórek, zielony ma garniturek i czapke i sandały, zielony zielony jest caaaalyyy..." :)
13 sierpnia 2013 22:54 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia

Doris chętnie odstąpię CI to zacne zadanie hehe :) 

Hi hi Sylwunia dzięki !!
13 sierpnia 2013 22:55 / 1 osobie podoba się ten post
Po 3 tygodniach abstynencji hmm... no wiecie jakiej ogórki mi się jakoś dziwnie kojarzą... całkiem jak naszej forumowej Czarownicy lody!!! Hogatko czas na ogórka :P
13 sierpnia 2013 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

Sylwia , przepis proszę na te cudaczne ogóry ;) 
Wiesz najlepiej będzie jak mi na karteczce przyniesiesz spisane do Telimeny na kawkę ;) 
Już wyobrażam sobie smak musztardki i ogórka mniammmmm :)

Małgosiu, nie ma problemu. Oczywiście o przypomnienie proszę, jak do Polski dotrę, że mam spisać i przekazać :)
13 sierpnia 2013 22:59 / 1 osobie podoba się ten post
Najlepsze to to ,że nalewka jeżynowa choc ma kolor niczym ścierka od podłogi długo używana wybornie smakuje!:):):):)Na jeżyny to my sie ubieramy jak chochoły!Kalosze długie/bywaja tu żmije/,rekawy długie ,grubsze spodnie a i tak zawsze gdzies sie jest podrapanym:)Ale za to jak potem smakują:)I nie bójcie sie nie zabraknie -pełno ich tu:)Dla każdego wystarczy:)
13 sierpnia 2013 23:05
kasia63

Najlepsze to to ,że nalewka jeżynowa choc ma kolor niczym ścierka od podłogi długo używana wybornie smakuje!:):):):)Na jeżyny to my sie ubieramy jak chochoły!Kalosze długie/bywaja tu żmije/,rekawy długie ,grubsze spodnie a i tak zawsze gdzies sie jest podrapanym:)Ale za to jak potem smakują:)I nie bójcie sie nie zabraknie -pełno ich tu:)Dla każdego wystarczy:)

Kasiu! Przepis! Ja tu mam jezyn cała mase...bez żmij i kaloszy :) Do domu na świeta bym zawiozla. pomaranczówka juz sie robi :) Ale jezynówka? Mniam....proszsze :)
13 sierpnia 2013 23:07
Asik

Kasiu! Przepis! Ja tu mam jezyn cała mase...bez żmij i kaloszy :) Do domu na świeta bym zawiozla. pomaranczówka juz sie robi :) Ale jezynówka? Mniam....proszsze :)

Na ten tychmiast Asik!Jeno w wątku kucharskim,ok?Już się tam przenoszę:):):):)

13 sierpnia 2013 23:13
Ale po co chcesz zmienic? Ta kicia jest słodka :))
13 sierpnia 2013 23:15
Sylwunia

Małgosiu, nie ma problemu. Oczywiście o przypomnienie proszę, jak do Polski dotrę, że mam spisać i przekazać :)

ok jak będziesz juz w Koniowie to wiadomośc na Facebooka a w ogóle to napisze Ci zaraz mój nr telefonu na fb :)
Zdzwonimy się jakoś tam :) 
14 sierpnia 2013 07:13 / 2 osobom podoba się ten post
Dziękuję za Wasze nieocenione wsparcie. Dzisiaj jadę do Polski. Nie spodziewałam się, że to tak szybko nastąpi ale mimo to ogromnie się cieszę. Torba czeka już tylko na lapka więc do napisania z polskiej ziemi :)
14 sierpnia 2013 07:29
Dzien dobry - jak dobrze pojdzie to tez sie z Wami nie dlugo pozegnam.Mam cicha nadzieje,ze wyjade wczesniej do domu niż zakladalam.Juz nie bede Wam trula .......gitary.Fajnie jest na forum.Co tam fajnie jest bardzo fajnie.Ale w domu jest najlepiej.Z tymi dziewczynami z ktorymi sie umowilam na 100 % sie spotkam.A pozniej zobacze moze jeszcze zatesknie za "euro" i przyjade raz jeden albo dwa na krotko.Milego dnia zycze.I mam juz przed soba cel,dotrwac do tego szczesliwego dnia.Stella moja jest spokojna i mila podopieczna pracy tez nie wiele- ale do domu ciagnie jak wilka do lasu.
14 sierpnia 2013 08:20 / 2 osobom podoba się ten post
Judora, szerokiej drogi. Niech Ci się wszystko uda, co zmierzasz.
Mleczko, nie mów żegnaj, a do "poklikania". Zamierzasz osiąść na polskiej ziemi? To napisz, że Ci się poukładało tak, że już nie musisz emigrować. Jeśli tego chcesz, to życzę Ci spełnienia z całego serca.
Andrejka, często sie resetujesz, wszystko u Ciebie ok.?