Asik kochana napewno sie zamelduje z domku bo z przyjaciolmi zawsze weselej teraz wzruszyla mnie babcia az sie poplakalam bo mowi skarbie mi z toba tak jest dobrze a ty wyjedzasz bede czekala i tesknila zadzwon do mnie zawsze bo bede sama
Asik kochana napewno sie zamelduje z domku bo z przyjaciolmi zawsze weselej teraz wzruszyla mnie babcia az sie poplakalam bo mowi skarbie mi z toba tak jest dobrze a ty wyjedzasz bede czekala i tesknila zadzwon do mnie zawsze bo bede sama
Jupiiiiiiiiiiiiii!!!!
Mam dostęp do forum!!!!!!
Jupiii!!!!!!!!!
Od niedzieli była odcięta... i nie wiedziałam już co robić... miałam taki sam niebieski pasek jak Hogata i lipa... Szanowny Pan Moderator niestety od poniedziałku nic nie napisał! Nie ładnie Panie Modziu!
No ale wpadłam na genialny pomysł i zmieniłam wyszukiwarkę i jestem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hogata mam google chrome teraz i hula bez paska !
Jupiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
Dzisiaj bylam na pogrzebie naszego sasiada z moja podopieczna i tyle potencjalnych miejsc pracy widzialam,bo wszyscy ok 80-tki pare osob bylo mlodszych.Pogrzeb dosc liczny okolo 70 uczestnikow.Na stypie mialam dobre pole obserwacjj wieksza czesc juz potrzebuje pomocy,bylo wesolo nikt nie wspominal zmarlego a duza czesc pytala mnie ile zarabiam jak dlugo jestem po czym stwierdzili,ze pensja nie za wyskoka no kurcze wprowadzili mnie w nerwa,bo ja myslalam ze mam sporo.Ale potem umotywowali to tym,ze porownali zarobek miejscowej opiekunki z importowana.Czym wprowadzili mnie w jeszcze wiekszego nerwa.
Chyba juz wiem czemu ja tak mam,moja poprzedniczka,namieszala tak,ze az ogarnac nie moge.Wchodze przes ASK i tutaj chyba tkwi problem:(Dzieki Tali,co dwie glowy,to nie jedna.Przyjedzie Helmut i zagonie Go do kompa,niech mi przywroci poprzednia postac staruszka komputera i bedzie gitara:)Ha juz sie ciesze na ta okolicznosc:D:D:D:D:D:D
Oj Hogatko nic trudnego, mam instalkę chętnie Ci ją prześlę...a i ASK odinstalujemy :* Romanka sobie dzielnie radzi :)
Dzisiaj bylam na pogrzebie naszego sasiada z moja podopieczna i tyle potencjalnych miejsc pracy widzialam,bo wszyscy ok 80-tki pare osob bylo mlodszych.Pogrzeb dosc liczny okolo 70 uczestnikow.Na stypie mialam dobre pole obserwacjj wieksza czesc juz potrzebuje pomocy,bylo wesolo nikt nie wspominal zmarlego a duza czesc pytala mnie ile zarabiam jak dlugo jestem po czym stwierdzili,ze pensja nie za wyskoka no kurcze wprowadzili mnie w nerwa,bo ja myslalam ze mam sporo.Ale potem umotywowali to tym,ze porownali zarobek miejscowej opiekunki z importowana.Czym wprowadzili mnie w jeszcze wiekszego nerwa.
Dziewczyny znające dobrze niemiecki, mam do Was pytanie - dlaczego nie chcecie pracować jako kelnerki w D, przecież takie zarobki razem z napiwkami są o wiele wyższe niż nasze - jasne, że praca sezonowa, lecz nieśmiało myślę, że w zimie też w górach można pracować, bo ludzie wpadają na narty. Dziewczyna się do mnie zgłosiła jakiś czas temu, szukająca pracy w D i po rozmowie wyszło jej, że jako kelnerka zarobi zdecydowanie więcej, bo wcześniej już tak pracowała i miała skalę porównawczą.