14 sierpnia 2013 10:22 / 6 osobom podoba się ten post
Witam,witam,ale o zdrowie nikogo nie pytam.Mysle,ze jest ok:):):)
Margaretka w sumie cos tam,ale Ona przeciez okno przeziebila,to nie jest tak zle:D:D:D:D:D
Andrea,Ty to jestes baba nie do zajechania,nawet jak jednen dzien Ci zle,to Ty sie tak szybko ladujesz,ze nawet tego nie zauwazamy:):):)Chodzacy POZYTYW:)
Sylwunia,jak dla mnie to czy lody czy ogorek,nie ma znaczenia-jedno i drugie tak mnie orzezwia,ze....uhuhuhuhuhu:D:D:D:D:D:D
Kasia63,kurcze bele,ja sie zaoferowalam do ogorkow,a tu zaraz Wszystkie by chcialy,hahahahahahah,a to ja mialam byc adoptowana przez Ciebie,Twojego meza i Yogislawa::D:D:D:D:D:D
Benitka,Andrea z tym resetm cos popierniczyla,ale najwazniejsze ze dziala jak ta lala:):)
Asik,Ty pisalas ,ze u Ciebie jezyn duzo,ja sie chyba przelece do Ciebie i razem pozbieramy,ja tez do domku bym zawiozla.Dobra naleweczka nie jest zla:)
Mleczko.Ty sie nie wyglupiaj:)Wracaj do Pl,do rodziny,do Twojego miejsca na ziemi,ale do nas skrobaj:)Jak Ty sobie to wyobrazasz?
Romana,hahahaha,przepraszam,ale Delta Won-mnie rozbawila hahahaha-dobre:):):)
Zycze Wszytkim Wam i sobie tak pozytywnegho podejscia jak ma Andrea,bo jak widac u niej wiecznie gitara gra:)Tak jest latwiej,na obczyznie:):):)Milego:)