Na wyjeździe #2

14 sierpnia 2013 08:29 / 1 osobie podoba się ten post
Witam Opiekunkowo wietrznie i sztormowo-"szósteczka"Beuforta i tylko 16stopni,jakby zimnawo czy cuś?:):):):)Ogórasy na mnie zerkaja w hurtowych ilosciach więc właściwie wpadłam sie tylko przywitać.Miłego dnia wszystkim:)
14 sierpnia 2013 08:36 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ;)
Słońce za oknem uśmiecha się do mnie, a mi głowa pęka.... Kawę popijam i nastawiam się optymistycznie....
Miłego dnia Drogie Panie

Mleczko koniecznie spotkać się trzeba, Joasi na głowę się zwalimy .... Żartuje, bo przecież do Asi mam rzut beretem. Ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Twojej.myśli.
14 sierpnia 2013 08:51 / 5 osobom podoba się ten post
Ale spałam łooo :)
Tak dobrze i świeżo. Sny mialam nawet piekne .
Tylko jest jeden feler.Straciłam głos. Przeziębiłam okno bo miałam otwarte gardło.
Na razie wydaję dźwieki zbliżone do indyka i gulgoce tak dziwnie.
Kawę piję na rozgrzanie. Specyfiki na gardło też mam.
Miłego dionka Wam zyczę tak w ogóle dziewczyny i chłopaki :)
Ide odliczac :)
14 sierpnia 2013 08:54 / 2 osobom podoba się ten post
margaretka82

Tylko jest jeden feler.Straciłam głos. Przeziębiłam okno bo miałam otwarte gardło.

Hihiiii...kochanie, wyjasnij mi dlaczego spalas przy otwartym gadrle? I teraz okno skrzypi czy gardlo...no pogubilam sie :))
14 sierpnia 2013 09:18 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

Nio nio z tym przeziebionym oknem to ostrożnie , miłego dzionka wszystkim , 
14 sierpnia 2013 09:22 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Hihiiii...kochanie, wyjasnij mi dlaczego spalas przy otwartym gadrle? I teraz okno skrzypi czy gardlo...no pogubilam sie :))

ooo matko Asik no przeca nie o takie gardło mi chodzilo :) 
Znaczy nie o okno . Cholerka. Hahha 
Chciałam powiedziec ze okno miałam otwarte i gardło przeziębiłam. 
Ale mi sie pięknie napisało haha :)
Pozdoba mi sie samej ten mój post :) 

14 sierpnia 2013 09:33 / 1 osobie podoba się ten post
Na przeziębione okno najlepszy jest sznaps wlany w gardło - swoje! Niby dziwne, lecz działa!
Sylwuniu, umów się ze mną dziś o dowolnej porze i pomóż mi w operacji DElta won!
14 sierpnia 2013 10:16
romana

Na przeziębione okno najlepszy jest sznaps wlany w gardło - swoje! Niby dziwne, lecz działa!
Sylwuniu, umów się ze mną dziś o dowolnej porze i pomóż mi w operacji DElta won!

tak sznaps tylko ze ja nie sznapsuje haha :)
dopiero na jakimś urlopie posznapsjuę :)
14 sierpnia 2013 10:22 / 6 osobom podoba się ten post
Witam,witam,ale o zdrowie nikogo nie pytam.Mysle,ze jest ok:):):)
Margaretka w sumie cos tam,ale Ona przeciez okno przeziebila,to nie jest tak zle:D:D:D:D:D
Andrea,Ty to jestes baba nie do zajechania,nawet jak jednen dzien Ci zle,to Ty sie tak szybko ladujesz,ze nawet tego nie zauwazamy:):):)Chodzacy POZYTYW:)
Sylwunia,jak dla mnie to czy lody czy ogorek,nie ma znaczenia-jedno i drugie tak mnie orzezwia,ze....uhuhuhuhuhu:D:D:D:D:D:D
Kasia63,kurcze bele,ja sie zaoferowalam do ogorkow,a tu zaraz Wszystkie by chcialy,hahahahahahah,a to ja mialam byc adoptowana przez Ciebie,Twojego meza i Yogislawa::D:D:D:D:D:D
Benitka,Andrea z tym resetm cos popierniczyla,ale najwazniejsze ze dziala jak ta lala:):)
Asik,Ty pisalas ,ze u Ciebie jezyn duzo,ja sie chyba przelece do Ciebie i razem pozbieramy,ja tez do domku bym zawiozla.Dobra naleweczka nie jest zla:)
Mleczko.Ty sie nie wyglupiaj:)Wracaj do Pl,do rodziny,do Twojego miejsca na ziemi,ale do nas skrobaj:)Jak Ty sobie to wyobrazasz?
Romana,hahahaha,przepraszam,ale Delta Won-mnie rozbawila hahahaha-dobre:):):)
Zycze Wszytkim Wam i sobie tak pozytywnegho podejscia jak ma Andrea,bo jak widac u niej wiecznie gitara gra:)Tak jest latwiej,na obczyznie:):):)Milego:)
14 sierpnia 2013 10:45 / 1 osobie podoba się ten post
Kochani dziekuje za dodawanie mi madrych porad i sil i jakos wytrwalam jade wrescie na urlop mysle ze 3 dni soedze z moimi skarbami a potem proza zycia zalatwianie nie dokonczonych spraw urzedowych trzymcie sie sloneczka do uslyszenia z domu jak znajde czas buziaczki:}
14 sierpnia 2013 10:52
serce78

Kochani dziekuje za dodawanie mi madrych porad i sil i jakos wytrwalam jade wrescie na urlop mysle ze 3 dni soedze z moimi skarbami a potem proza zycia zalatwianie nie dokonczonych spraw urzedowych trzymcie sie sloneczka do uslyszenia z domu jak znajde czas buziaczki:}

Serce, z bólem serca roztaje sie z toba , serdecznie pozdrawiam i zycze spokojnej drogi Nie bądź taka Serce i miej serce i czas zeby sie odezwac z domu. 
14 sierpnia 2013 10:55
romana

Romanko czy za jakieś pół godzinki pasuje na skypie?
14 sierpnia 2013 11:15
ok, oby mi działał normalnie
14 sierpnia 2013 11:29 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Serce, z bólem serca roztaje sie z toba , serdecznie pozdrawiam i zycze spokojnej drogi Nie bądź taka Serce i miej serce i czas zeby sie odezwac z domu. 

Asik kochana napewno sie zamelduje z domku bo z przyjaciolmi zawsze weselej teraz wzruszyla mnie babcia az sie poplakalam bo mowi skarbie mi z toba tak jest dobrze a ty wyjedzasz bede czekala i tesknila zadzwon do mnie zawsze bo bede sama
14 sierpnia 2013 12:04 / 1 osobie podoba się ten post
Jupiiiiiiiiiiiiii!!!!
Mam dostęp do forum!!!!!!
Jupiii!!!!!!!!!
Od niedzieli była odcięta... i nie wiedziałam już co robić... miałam taki sam niebieski pasek jak Hogata i lipa... Szanowny Pan Moderator niestety od poniedziałku nic nie napisał! Nie ładnie Panie Modziu!
No ale wpadłam na genialny pomysł i zmieniłam wyszukiwarkę i jestem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hogata mam google chrome teraz i hula bez paska !
Jupiiiiiiiii!!!!!!!!!!!