18 sierpnia 2013 09:04 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76Zajecia u Hogaty w 4-tym sektorze.Godziny zajec od 11.00-14.00 Zapraszamy!
Witam hahahahaha-Romana tak czatalam Twojego posta i sie usmiechnelam.Wyobraznia zaczela dzialac i kurcze ,szkoda ze cos takiego nie moze sie naprawde wydarzyc.
Ja -chyba jestem wyspana:)
Pogoda taka sobie,ale ja mam to gdzies.Dzisiaj nie bede dolowac-stanowczo nie:)
Dzisiaj niedziela-generalnie nigdy nie lubilam niedziel.Mimo,ze to dzien odpoczynku,bylo tak nudno(pamietam z dziecinstwa).Niedzielny obiad byl zawsze super,spacer po Kosciolku,kino i lody,ale potem to juz kaplica.
No dobra ,dobra nie bede Wam tu zrzedzic-milego dnia Wszystkim zycze:)
Ja tam lubię, Hogata, jak zrzędzisz, bo robisz to bardzo dyskretnie i miło.
Co do warsztatów dla opiekunek, to mówiąc poważnie, dziennikarka pisząca o nas książkę, pani Anna Wiatr, zasugerowała, abyśmy założyły stowarzyszenie, skoro z założeniem związków jest kłopot, pisały programy unijne plus ministerialne i lokalne, miejskie i właśnie warsztaty wszelkiego typu robiły. Oprócz innych rzeczy, oczywiście. Może kiedyś zatem zechce się nam-opiekunkom tak zadziałać i kurs latania na miotle poprowadzisz. Nie trać nadziei!!!!!!!
Sylwuniu, pomocy! Jak wchodzę w niektóre strony naszego forum, włącza mi się na krótko bojowa muzyka z you tube, nawet nie wiem co to i dlaczego.Poza tym mam po niemiecku ostrzeżenie, że są jakieś dwa wrogie elementy w moim kompie, ale kiedy przechodzę na polską stronę, by je usunąć, bo tam mnie przekierowują, to chociaż robię wszystko po kolei jak każą, ostrzeżenie nadal się pojawai. Co z tym zrobić?