Na wyjeździe #2

18 sierpnia 2013 16:45
Tali my byliśmy od 15 do 21 lipca, mieszkaliśmy właśnie Nad wodospadem i na tym mini koncercie też :)))!!!!!!!!
Miedzygórze ... Dokładnie tak jak mówisz.... Ale ma taki niesamowity urok ....
18 sierpnia 2013 16:45 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Drodzy pensjonariusze Zakładu Karnego im. Wandy, co jednak chciała Niemca!
Wita Was Wasz przyjacielski Radiowęzeł!

Jak zapewne zauważyliśmy, wrócił do nas nasz ulubiony Pan Naczelnik Robert72! Tym samym odwołujemy obowiązującą żałobę i ogłaszamy, że odtąd można się upijać z radości zamiast mało wybornym denaturatem - wspaniałym Bobofiutkiem (szczegóły w powieści z życia opiekunek).
W stałej trosce o nasze dobre samopoczucie, Pan Naczelnik urządza w najbliższy weekend święto dla wszystkich, połączone z następującymi wydarzeniami:

Emilia poprowadzi warsztaty pt "Załóż własnego bloga, nawet jeśliś co do kompa głupi, jak stołowa noga!"
Tali urządzi pokaz "Gorsecik, truskawki, lody i inne fajne przygody!"
Hogata poprowadzi kurs latania na miotle i rzucania uroków na ludzi(z uwzględnieniem zamożnych Niemców)
Andrejka nagotuje masę gołąbków i pozwoli wypłakać się na swoich piersiach wszystkim mającym doła
Misiek fm nauczy nas "Jak móc, kiedy się już nie może"
Wiesiula oprowadzi nas po Salzburgu, a tych którzy wytrwają do końca poczęstuje pysznymi czekoladkami Mozart. Uprzedzamy, że czekoladek nie można zamienić na piwo!
Ania opowie nam "Ile trzeba znać włoskiego, by poderwać Włocha bogatego"

A poza tym to co zwykle, czyli kiełbaski, muzyka, tańce i swawole! Serdecznie zapraszamy!

Romana! Powaliłaś mnie na kolana tym postem! Hehehehe! Pisałam, że gorsecika nie ma... hihi! Muszę sobie sprezentować... chyba, że moje Kochanie to zrobi, no ale to chyba moje niedoczekanie... 

Matko muszę się opanować, bo wychodzę na jakąś nimfomankę, a do tego to mi daleko... hihihihiiiiiiiiiii!!!!
18 sierpnia 2013 16:50 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula

Tali my byliśmy od 15 do 21 lipca, mieszkaliśmy właśnie Nad wodospadem i na tym mini koncercie też :)))!!!!!!!!
Miedzygórze ... Dokładnie tak jak mówisz.... Ale ma taki niesamowity urok ....

Ale jaja!!! Siedziałyśmy obok pewnie! Hihihihihhi!
My z Kochaniem siedzieliśmy tak powyżej na tym tarasiku i piliśmy pifko... a potem jedliśmy karkóweczkę tak zachwalaną przez tego One Mana i byłą naprawdę pychaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Ale jaja no!!! Jaki ten świat mały!!!!!!!!!!
My byliśmy od 16 do 21 lipca... 
18 sierpnia 2013 17:05 / 1 osobie podoba się ten post
A my wygodnie oparci o hotel na ławeczce tuż za stolikami, a potem przy piwku z przyjaciółmi tuż obok tej budki z pamiątkami :))))
Numer świata ;)
18 sierpnia 2013 17:13
Hi! Wiesiula To my byliśmy pięterko wyżej tak przy stoliku po środku... I chyba Was kojarzę... :DDD

Dobra dziś rozpustę mam... idę na grylllaaaaaaaaaa... hehheheheheeeeeeee!!! Takie to moje odchudzanie!!! Hihihihihiiii!!!

Do  wieczorka!
18 sierpnia 2013 17:21 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia

Witam Opiekunkowo :) Stawiam się na żądanie! My pospałyśmy nawet do 9.30:) Potem śniadanko, a teraz siedzę z farbą na włosach i maseczką na twarzy i chciałam mojego ukochanego przestraszyć i upewnić się, czy taką też mnie kocha :) no ale Jego skype milczy jak zaklęty... Hogatka, czy jakiś uroki już zaczęłaś rzucać??? Moja Dama dziś z przyjaciółką nie jedzie,za to jutro wybieramy się na zwiedzanie Monachium... chciałam dziś, ale zapewniła mnie, że dzisiaj sporo ludzi i ogólnie tłok... Słoneczko świeci, humor dopisuje... Oby tak dalej:) Udanej niedzieli :*

Sylwunia faktycznie. Podopieczna ma rację, w weekendy to masa ludzi. Chcąc zwiedzać najlepiej jechać w poprzedni dzień. Na spokojnie sobie zwiedzisz, abyś tylko miała dobrą pogodę...:)))
18 sierpnia 2013 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Hi! Wiesiula To my byliśmy pięterko wyżej tak przy stoliku po środku... I chyba Was kojarzę... :DDD

Dobra dziś rozpustę mam... idę na grylllaaaaaaaaaa... hehheheheheeeeeeee!!! Takie to moje odchudzanie!!! Hihihihihiiii!!!

Do  wieczorka!

To szkoda dziewczyny że wcześniej na forum się nie zgadałyście,miałybyście okazjię się spotkać a tak widziałyście się nie wiedząc że się znacie z forum,trochę szkoda co nie.
18 sierpnia 2013 18:18 / 1 osobie podoba się ten post
Mamusia racja!!!!
18 sierpnia 2013 18:28
Wiesiula

Mamusia racja!!!!

Wiesiula wiem,może byś miała okazję poznać fajną dziewczynę tak jak ja poznałam Margolcię i Joasię,no ale może będziecie miały jeszcze okazję,życzę wam tego.
18 sierpnia 2013 19:42
Joasię znowu wyciągnę na lody jak tylko zgramy się w czasie. Margolę - coś wymyślę ....
Ciebie też - zobaczysz ;) zresztą kolejny zjazd już w planach.....
18 sierpnia 2013 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
Witam ponownie,dzionek tak szybko mija... Ech...dobrze mi tu z Wami,dobrze tu w Bretten. Odzyskuje siły,zabiegi odnowy bilogicznej są rewelacyjne. Dziś poznałem Frau Isolde. Nie powiem,kobitka z klasą,48 lat,inteligentna,rozmów a a przy tym zabawna i na pełnym luzie. Dowiedziałem się przy okazji że w jej rodzinie Polka opiekuje się 32 latkiem na wózku. Ależ zdziwienie na jej twarzy się pojawiło kiedy dowiedziała się jaki mam zawód,czym zajmuje się na co dzień. Śmiała się przez godzinę nie mogąc uwierzyć ze ja,który wykonuje te wszystkie zabiegi nagle sam z nich korzystam. Pytała jakie to uczucie. Fajne.Nieziemsko cudownie,nie do opisania:):):) Czutajac wypowiedzi widzę,ze co niektóre opiekunki odwiedziły masyw Śnieżnika. A czy bylyscie w jaskini w Kletnie? Widzialyscie te wiszące stalagmity i stalaktyty? Zwiedzilyscie okolice,np Kudowe Zdrój,Wambierzyce,Duszniki,Torfowiska w Zielencu? Klimat Gór daje mnóstwo energii,bliskość człowieka z natura jest czymś wspaniałym,można usiąść pod drzewem,oprzeć się o nie i poczuć tę energię tym samym doładować akumulatorki. Ech...,nie ma to jak spacer a jeszcze w dobrym towarzystwie kiedy człowiek popatrzy na partnera i rozumie w lot jego myśli intencje. Cóż,czas kolację zjeść,troszkę popadało wiec powietrze cudne.Głowy do góry kochaniutkie,pomyślcie sobie o czymś miłym,przyjemnym a na duszy zrobi się lżej. Pozdrawiali -buziaki. Tak na koniec zapytam,co się stało z naszą powieścią?
18 sierpnia 2013 20:34
Witam was wieczorkiem,czas urlopu leci jak szalony w dodatku pogoda piekna i milo czas spedzam,jutro zalatwiam dalsze sprawy za tydzien mamy memorial wiec beda koncerty juz sie ciesze ,zycze wam milego wieczorku do uslyszenia buziaki:}:}:}
18 sierpnia 2013 21:22 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wieczorową porą, ale niestety nie mam żadnego bruneta obok siebie :P Po dzisiejszym moim farbowaniu jestem całkiem zadowolona :))) 
18 sierpnia 2013 21:25
Sylwia sliczna zmiana moj kompik dziala bez zarzutu a nic nie robilam jak cos to dajcie znac to porozmawiamy
18 sierpnia 2013 21:27
Ja się właśnie zalogowałam w pokoju zwierzeń Doris jest obecna tylko:)