Na wyjeździe #2

18 sierpnia 2013 21:27
serce78

Sylwia sliczna zmiana moj kompik dziala bez zarzutu a nic nie robilam jak cos to dajcie znac to porozmawiamy

pozdro pogoda deszczowa jakos leci czas:)
18 sierpnia 2013 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

Witam ponownie,dzionek tak szybko mija... Ech...dobrze mi tu z Wami,dobrze tu w Bretten. Odzyskuje siły,zabiegi odnowy bilogicznej są rewelacyjne. Dziś poznałem Frau Isolde. Nie powiem,kobitka z klasą,48 lat,inteligentna,rozmów a a przy tym zabawna i na pełnym luzie. Dowiedziałem się przy okazji że w jej rodzinie Polka opiekuje się 32 latkiem na wózku. Ależ zdziwienie na jej twarzy się pojawiło kiedy dowiedziała się jaki mam zawód,czym zajmuje się na co dzień. Śmiała się przez godzinę nie mogąc uwierzyć ze ja,który wykonuje te wszystkie zabiegi nagle sam z nich korzystam. Pytała jakie to uczucie. Fajne.Nieziemsko cudownie,nie do opisania:):):) Czutajac wypowiedzi widzę,ze co niektóre opiekunki odwiedziły masyw Śnieżnika. A czy bylyscie w jaskini w Kletnie? Widzialyscie te wiszące stalagmity i stalaktyty? Zwiedzilyscie okolice,np Kudowe Zdrój,Wambierzyce,Duszniki,Torfowiska w Zielencu? Klimat Gór daje mnóstwo energii,bliskość człowieka z natura jest czymś wspaniałym,można usiąść pod drzewem,oprzeć się o nie i poczuć tę energię tym samym doładować akumulatorki. Ech...,nie ma to jak spacer a jeszcze w dobrym towarzystwie kiedy człowiek popatrzy na partnera i rozumie w lot jego myśli intencje. Cóż,czas kolację zjeść,troszkę popadało wiec powietrze cudne.Głowy do góry kochaniutkie,pomyślcie sobie o czymś miłym,przyjemnym a na duszy zrobi się lżej. Pozdrawiali -buziaki. Tak na koniec zapytam,co się stało z naszą powieścią?

Robercie, powieść stanęła w miejscu bo madam Wena opuściła dziewczyny, chyba za karę tylko nie wiem jaką ;-))
Może się znudziły ciągłym opiekowaniem się dziadkami i babciami. Może wystarczy w realu ?? 
W sumie możnaby coś nowego wymyśleć ...

18 sierpnia 2013 21:38
gewitter

pozdro pogoda deszczowa jakos leci czas:)

Gewitter dzis ogladalam fotki z Wurzburga i troszke powspominalam swoj czas tam spedzony
18 sierpnia 2013 21:54
serce78

Gewitter dzis ogladalam fotki z Wurzburga i troszke powspominalam swoj czas tam spedzony

miasto ladne i stare wracasz tu??

18 sierpnia 2013 22:13
gewitter

miasto ladne i stare wracasz tu??

Czekam na wiadomosc od rodziny do konca sierpnia
18 sierpnia 2013 22:37 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea polecam kryminał skandynawski serię: "Z rubryki kryminalnej" super kryminały mnie zostały jeszcze 2 do obejrzenia. Jest 6 części, w tym 5 z lektorem i jedna z napisami... Kolejność wg. ksiązek: 1. Studio sex 2. Prime time 3. Czerwona Wilczyca 4. Testament Nobla 5. Dożywocie 6. Miejsce w słońcu A to kolejność filmów :)  1.Nobels testamente    2.Prime Time3. Studio Sex4. Czerwona wilczyca5. Dożywocie6. Miejsce w słońcu     Trzymają w napięciu. :)))    A Obecność, to ten horror?
18 sierpnia 2013 23:12
Właśnie zaczęłam ogladać 'Dożywocie'
18 sierpnia 2013 23:21
mamusia2

To szkoda dziewczyny że wcześniej na forum się nie zgadałyście,miałybyście okazjię się spotkać a tak widziałyście się nie wiedząc że się znacie z forum,trochę szkoda co nie.

No właśnie szkoda... ale nie przypuszczałam... a najlepsze, że mniej więcej kojarzę ten stolik... hihi!
Ale kto wie... może kiedyś się jeszcze uda!

18 sierpnia 2013 23:29 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

Witam ponownie,dzionek tak szybko mija... Ech...dobrze mi tu z Wami,dobrze tu w Bretten. Odzyskuje siły,zabiegi odnowy bilogicznej są rewelacyjne. Dziś poznałem Frau Isolde. Nie powiem,kobitka z klasą,48 lat,inteligentna,rozmów a a przy tym zabawna i na pełnym luzie. Dowiedziałem się przy okazji że w jej rodzinie Polka opiekuje się 32 latkiem na wózku. Ależ zdziwienie na jej twarzy się pojawiło kiedy dowiedziała się jaki mam zawód,czym zajmuje się na co dzień. Śmiała się przez godzinę nie mogąc uwierzyć ze ja,który wykonuje te wszystkie zabiegi nagle sam z nich korzystam. Pytała jakie to uczucie. Fajne.Nieziemsko cudownie,nie do opisania:):):) Czutajac wypowiedzi widzę,ze co niektóre opiekunki odwiedziły masyw Śnieżnika. A czy bylyscie w jaskini w Kletnie? Widzialyscie te wiszące stalagmity i stalaktyty? Zwiedzilyscie okolice,np Kudowe Zdrój,Wambierzyce,Duszniki,Torfowiska w Zielencu? Klimat Gór daje mnóstwo energii,bliskość człowieka z natura jest czymś wspaniałym,można usiąść pod drzewem,oprzeć się o nie i poczuć tę energię tym samym doładować akumulatorki. Ech...,nie ma to jak spacer a jeszcze w dobrym towarzystwie kiedy człowiek popatrzy na partnera i rozumie w lot jego myśli intencje. Cóż,czas kolację zjeść,troszkę popadało wiec powietrze cudne.Głowy do góry kochaniutkie,pomyślcie sobie o czymś miłym,przyjemnym a na duszy zrobi się lżej. Pozdrawiali -buziaki. Tak na koniec zapytam,co się stało z naszą powieścią?

Robercie to są moje okolice i powoli z moim Kochanie chcemy poznać je dobrze... 
W Jaskini Niedźwiedzia nie byliśmy, bo trzeba wcześniej rezerwować bilety, a my sierotki tego nie zrobiliśmy... ale nic straconego na jesień sobie zarezerwujemy i pojedziemy jeszcze raz!! 
Kudowa Zdrój mi znana, a do Wambierzyc chodziłam na pielgrzymki, bo z mojej parafii to niedaleko... pamiętam miałam może z 10-12 lat i mieliśmu dojść tam w jeden dzień... oj jak ja płakałam, bo mnie buty obtarły i nogi strasznie bolały... ale potem mi przeszło, bo spaliśmy wszyscy w stodole na sianie i to było fajne przeżycie wtedy dla mnie... bazyliki nie pamiętam a tą stodołę... hihii!!
Duszniki też znam... ale  torfowisk w Zieleńcu jeszcze nie zaliczyliśmy... ale nadrobimy mam nadzieje!
A byłeś w Górach Sowich? To moje kochane góry... 

A co do gór to... 

http://www.youtube.com/watch?v=J5J8CkiT5ws

19 sierpnia 2013 00:26
Dobranoc opiekunkowo :)
Dziś już nowy dzień :)
Słodkich snów :)
19 sierpnia 2013 05:36
Dzien Dobry Pania i Pana w tej branzy wlasnie pije kawke i patrze na date pozostalo mi 10 dni i odjazd na urlop do domku do dzieci i ukochanego wnuczka.Prace mam tu dobra grzechem bylo by tego nie napisac no ale tesknie za domem -mi zawsze te ostatnie dni bardzo sie ciagna!!!Aby ten tydzien zlecial nastepny juz moze szybciej bo uwage swoja skupie na generalnych porzadkach.aby moja zmienniczka nie narzekala.Ona rano przyjedzie a ja wieczorem odjade.Milego dnia zycze wszystkim i dobrej pachnacej kawki bo od mojej zapach unosi sie po calym pokoju i Wytez napewno czujecie!!!!!!i juz wam takze kawki sie chce........
19 sierpnia 2013 07:51
serce78

Czekam na wiadomosc od rodziny do konca sierpnia

ok powodzonka zycze:)
19 sierpnia 2013 09:02
Dzień dobry opiekunkowo ;)
Dziś poranek świeży, pachnący deszczem i cudny.
Kawa wypita na tarasie.

Jaskinia Niedźwiedzia była 5 lat temu, w tym roku była Twierdza.Kłodzka, Wambirzyce - sanktuarium i ruchoma szopka, Kudowa Zdrój.
19 sierpnia 2013 09:02 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
Miałam spokojną noc, wstałam w doskonałym humorze i taki mam zamiar mieć do końca dnia.
Miłego dnia życzę i startuję na kawkę :)
19 sierpnia 2013 09:13 / 1 osobie podoba się ten post
No to Margerytko - dobrze Ci się powodzi. Pobudka o 9 ?? No, no. Tak Ci dobrze, że dobrze Ci tak. Tak trzymaj i często o tym pisz, żeby wszyscy wiedzieli, że takie fajne miejsca też są.