Na wyjeździe #2

20 sierpnia 2013 08:55 / 2 osobom podoba się ten post
Dobry wspaniały i pochwalony :)
No kochane jak tam nocka ?
Ja z wrazenia nie mogłam spac.
W końcu usnełam.
Jade dzis jeszcze na wycieczke z dziadziem i dopiero na autobus.
Więc będzie zwiedzanie przed wyjazdem :)
Miłego dnia Kochani
Uśmiechu i wytrwalości w ciężkich chwilach. Oraz zdrowia bo bez niego tu by nas nie było.
20 sierpnia 2013 09:22
Dzień dobry,bezstresowego wtorku życzę,ja jeszcze 11 dni i niestety powrót do De,trochę się tym martwię,bo okazało się że mąż od 1 września będzie jeżdził w delegację,ja 2 wracam do DE,starsza córka w Angli zostaje,młodsza będzie z dziadkami,mam nadzieję że sobie poradzi i nic nie wywinie po drodze.
20 sierpnia 2013 09:34 / 4 osobom podoba się ten post
mamusia2

Dzień dobry,bezstresowego wtorku życzę,ja jeszcze 11 dni i niestety powrót do De,trochę się tym martwię,bo okazało się że mąż od 1 września będzie jeżdził w delegację,ja 2 wracam do DE,starsza córka w Angli zostaje,młodsza będzie z dziadkami,mam nadzieję że sobie poradzi i nic nie wywinie po drodze.

Mamusia-a co niby mialaby wywinac?No wiesz?Troche wiary w corke.Z tego co wiem ,to nie jest w wieku gimnazjalnym(najgorsze juz przeszlo).
Po pierwsze-bedzie z dziadkami...
Po drugie-juz opowiadalas,ze chce skonczyc szkole,zeby wyjechac tam gdzie jest Jej siostra i przyjaciel...
Po trzecie-maz pewnie przez delegacje lepiej zarobi...
Po czwarte-nie marudzic,tylko sie cieszyc ,ze jakos wszystko sie uklada.
Corcia,na 100% sie postara zeby bylo dobrze.Kurcze Ona ma juz 18 lat,nie przesadzaj:)
15-latkowie wyjezdzaja z domow i mieszkaja w internatach i nic takiego zlego sie nie dzieje:)
Mamusia-ja wiem ,ze Ty Kwoka Mamusia ,ale wyluzuj ,bedzie dobrze:)Oj Ty marudo nasza forumowa hihihihihi:)
20 sierpnia 2013 09:36 / 2 osobom podoba się ten post
Oj to ja juz bede spokojna:)Bo wiesz,zawsze Ciebie pelno,a tu nagle jakies zdawkowe posty-to tak nie po Twojemu:)Ale skoro mowisz ,ze jest ok,to Ci wierze.
Uwazaj,ja obserwuje hahahaha,z lotu na miotle hahahah:D:D:D:D:D
20 sierpnia 2013 09:43
hogata76

Mamusia-a co niby mialaby wywinac?No wiesz?Troche wiary w corke.Z tego co wiem ,to nie jest w wieku gimnazjalnym(najgorsze juz przeszlo).
Po pierwsze-bedzie z dziadkami...
Po drugie-juz opowiadalas,ze chce skonczyc szkole,zeby wyjechac tam gdzie jest Jej siostra i przyjaciel...
Po trzecie-maz pewnie przez delegacje lepiej zarobi...
Po czwarte-nie marudzic,tylko sie cieszyc ,ze jakos wszystko sie uklada.
Corcia,na 100% sie postara zeby bylo dobrze.Kurcze Ona ma juz 18 lat,nie przesadzaj:)
15-latkowie wyjezdzaja z domow i mieszkaja w internatach i nic takiego zlego sie nie dzieje:)
Mamusia-ja wiem ,ze Ty Kwoka Mamusia ,ale wyluzuj ,bedzie dobrze:)Oj Ty marudo nasza forumowa hihihihihi:)

No oki,Hogata już nie marudzę,wierze w nią że sobie poradzi,miłego wtorku.
20 sierpnia 2013 09:46 / 3 osobom podoba się ten post
No i tak trzymac:)
Pomysl ,ze ja nie mam wcale lepiej.Mam malego synka,ma dopiero 10 lat,mnie nie ma,maz duzo pracuje,a On taki malutki tylko z babcia i to jeszcze gluchoniema i co?Nie jest wcale zle,trzeba tylko wiary:)
20 sierpnia 2013 10:23 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia2

Mamusiu nie martw się, trzeba wierzyć w nasze  dzieci, to już dorosła dziewczyna i poradzi sobie.
20 sierpnia 2013 11:27 / 1 osobie podoba się ten post

Właśnie widzę czytając pousuwane posty!

Pozdrawiam również!

20 sierpnia 2013 11:41 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Pozdrawiam również!

A sa jakies pousuwane??????????????????????Hmmmmmmmmmmm,to ja nie wiem o co kaman?A ja tez myslalam,ze my grzeczne bylysmy,coby nasz Moderator za glowe sie nie zlapal po powrocie:)
Dobrze,ze wrociles,to ogarniesz ta zagrode kwok hihihihi:)
20 sierpnia 2013 11:41 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Tali:)
"To moze przezto,ze wierze,ze kazdy napotkany czlowiek jest dobry....choc czasami ta wiara daje mi kopa,ale w zasadzie i tak rachunek wychodzi na plus...:D:D:D::nic nie dzieje sie bez przyczyny"
Sama napisalas sobie Tali odpowiedz:):):)My Ci nie pomoglysmy podjac decyzji,my tylko trzymamy za Ciebie kciuki:):):)A tego pajaka zostaw w spokoju-on zjada inne wszelakie robactwo ,ktore dostaje sie przez okno.Ja tam pajakow nie zabijam i zyje sobie z nimi w symbiozie.Kurcze,one maja ze mna przechlapane,bo ciagle niszcze im pajeczyny hihihihihi.Ale sie lubimy,jak Pawlak z Kargulem-wrog ,ale swoj:):):)

Andrejka czy Ty masz jakies klopoty?Kurcze,jakas taka nie tego ten jestes:(Martwie sie:(

Witamy Super Admina-Moderatora,widac wrocil:):):)

Milego i postrzelonego pozytywnie dnia Wszystkim zyczy Hogata:):):)

Hogata ja nie wiem dlaczemu ale no mam schize na punkcie pająkow i tyle...  ja wiem, że one są pożyteczne i w ogóle, ale czy one muszą być takie paskudne??? no bleeeeeeeeeeeeeeeee!!! Się boję się!!!!!!!
Po wiekim wrzasku i wskoczeniu na krzesło przyleciałą wczorja wieczorem córka i udziabała takiego ogromniastego... no stanął w drzwiach i się na mnie gapił... zdruniał czy jak!!! Akurat z moim Kochaniem gadałam na temat pająków, bo w nocy też miałam przygodę... ehhh!!! 

A co do decyzji to w sumie podjęta... muszę się jeszcze tylko dokładnie dowiedzieć, jak to finansowo i przepisowo wygląda... 
mam jednocześnie stresa i cieszę się i smucę... bo strasznie ciągnie mnie do Polski... no ale jak juz pisałam, że los podsunął mi możliwość zmiany mojego życia i trzeba to zrobić!!! A jak to się potoczy to będę Was na bierząco informować! Hihihi! 
Tak łątwo się mnie nie pozbędziecie!!!! :DDD
20 sierpnia 2013 11:43
Pomoc forum1

Pozdrawiam również!

No witamy w naszych pieleszach! Mamy nadzieję, że urlop się udał! 
No i w sumie to my grzeczne były... nooo... :DDDDDDDDDDDDDD
20 sierpnia 2013 11:43 / 1 osobie podoba się ten post
Tali,dam sę rekę uciąć,że córka Spidermana ubiła!:D
20 sierpnia 2013 11:48 / 1 osobie podoba się ten post
Nie wiem czy Spiderman to był... ale był tak agresywny, że rzucał się jak g... w betoniarce... :)

20 sierpnia 2013 11:48 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

Hogata ja nie wiem dlaczemu ale no mam schize na punkcie pająkow i tyle...  ja wiem, że one są pożyteczne i w ogóle, ale czy one muszą być takie paskudne??? no bleeeeeeeeeeeeeeeee!!! Się boję się!!!!!!!
Po wiekim wrzasku i wskoczeniu na krzesło przyleciałą wczorja wieczorem córka i udziabała takiego ogromniastego... no stanął w drzwiach i się na mnie gapił... zdruniał czy jak!!! Akurat z moim Kochaniem gadałam na temat pająków, bo w nocy też miałam przygodę... ehhh!!! 

A co do decyzji to w sumie podjęta... muszę się jeszcze tylko dokładnie dowiedzieć, jak to finansowo i przepisowo wygląda... 
mam jednocześnie stresa i cieszę się i smucę... bo strasznie ciągnie mnie do Polski... no ale jak juz pisałam, że los podsunął mi możliwość zmiany mojego życia i trzeba to zrobić!!! A jak to się potoczy to będę Was na bierząco informować! Hihihi! 
Tak łątwo się mnie nie pozbędziecie!!!! :DDD

No a jakze by inaczej?Ty nam tutaj raporty skladaj:)Tali-Ty wiesz ,ze my chcemy tylko dobrze.Oj tam,bedziesz do Pl latala potem tanimi liniami lotniczymi,raz-dwa i juz w Pl bedziesz.Zyjac tutaj w DE,to bedzie mozliwe,natomiast wiesz jak jest w PL.Tam jest ciezko,z tamtejszej pensji,to Ty nie naciulasz na urlopik,albo wypad na weekend do Pl:)Prawda gorzka,ale prawdziwa.Ja gdybym miala taka szanse i bylabym w takim polozeniu jak Ty,zostalabym w DE:)Nie masz jeszcze dzieci,bedzie duzo latwiej-uwierz mi:)
20 sierpnia 2013 11:47
hogata76

A sa jakies pousuwane??????????????????????Hmmmmmmmmmmm,to ja nie wiem o co kaman?A ja tez myslalam,ze my grzeczne bylysmy,coby nasz Moderator za glowe sie nie zlapal po powrocie:)
Dobrze,ze wrociles,to ogarniesz ta zagrode kwok hihihihi:)

Postaram się ogarnąć. Czytać wstecz mi się nie chce całości, pozwolę sobie założyć że wielkiej tragedii nie było i moje zmienniczki sobie jakoś poradziły.