Na wyjeździe #2

21 sierpnia 2013 23:16
Tali

Hehe! To ja też robię przegląd lodówki, jak jestem sama, sprawdzam daty przydatnści o spożycia... no bo szkoda wyrzucać... hihihi
Oj ale Cię przetrzymała!!!
Podejślij mi trochę czekolady, bo mi się cosik zachciało... a puchy mam, żeby nie kusiło... 

Czekolady jest sporo, zapraszam. Ona zawsze tak późno chodzi spać.
21 sierpnia 2013 23:18
No to przechlapane z tym spaniem... a rano może chociaż daje Ci pospać?
Mam nadzieję...
Ty z tą czekoladą to nie kuś, bo wsiądę w auto i przyjadę... :D
21 sierpnia 2013 23:18
Soryyyy! Znowu się mnie zdublowało się... :)
To Wam pozdrówka napiszę!
21 sierpnia 2013 23:22
Milutkich snów Wszystkim życzę :)))
21 sierpnia 2013 23:49
Tali

No to przechlapane z tym spaniem... a rano może chociaż daje Ci pospać?
Mam nadzieję...
Ty z tą czekoladą to nie kuś, bo wsiądę w auto i przyjadę... :D

Już o 7 musi dostać tabletki, już się przyzwyczaiłam, czasami w dzień się prześpię. Zgaga mnie wali po tym żarciu, nie powinnam, ale babcia tak prosila:)))))))))))))) Ale ja glupia jestem.Przyjeżdżaj, podziele się.
22 sierpnia 2013 07:55
Dzień dobry:)
Płuca dostały dawkę niotyny,piję kawę,gdzie są wszyscy? Wstawać kochani! Miłego dnia życzę.
22 sierpnia 2013 08:51
Dzień dobry
Dama jeszcze.na górze więc mogę kawkę spokojnie wypić.
Dla mnie.to chyba pierwsze miejsce, gdzie cały czas czuję się jak na cenzurowanym i mocno nie u siebie..

Miłego dnia
22 sierpnia 2013 09:00 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien dobry:)
O jejku,wcale nie moglam wczoraj zasnac:(Obejzalam 2 filmy i jeszcze sie kotlowalam. Bardzo szybko spalam,bo juz o 7.00 obudzlam sie i oczyska jak ping-pongi.Polecialam do piekarni,babcia tez juz sniadanko zjadla,teraz ja; kawka i pyszniutka buleczka:)
Zastanawialam sie rankiem ,czemu tak ostatnio zle sypiam,albo szybko sypiam?Juz wiem bom samiutka w tym wyrku:(:(:(
Nie bede smutac od rana,o nie ja sie nie dam.Wysylam szczery; szeroki usmiEch dla Wszystkich:D:D:D:D
22 sierpnia 2013 09:04
Wiesiula

Dzień dobry
Dama jeszcze.na górze więc mogę kawkę spokojnie wypić.
Dla mnie.to chyba pierwsze miejsce, gdzie cały czas czuję się jak na cenzurowanym i mocno nie u siebie..

Miłego dnia

Są takie miejsca i tacy ludzie, aż duszno. Wiesiula długo tam będziesz?
22 sierpnia 2013 09:06
Barbarella oj.jeszcze.... Do końca września....
22 sierpnia 2013 09:06 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula

cierpliwosci kochana:)
22 sierpnia 2013 09:11
Wiesiula

To razem wracamy do domu:))) byłam kiedyś w podobnej sytuacji, ciężko było, ale później dumna z siebie byłam:))))
Pisz Wiesiula, razem łatwiej.
22 sierpnia 2013 09:19 / 3 osobom podoba się ten post
Na razie to jestem z siebie dumna, że każdego dnia rano ćwiczę ....

To podróż do domu będzie wesoła ;)
22 sierpnia 2013 09:20 / 4 osobom podoba się ten post
Jak na razie podglądam i przysłuchuje(wiem, że to nie ładnie), ale na razie jestem jeszcze w kraju i czekam na moje pierwsze zlecenie, które już się zapowiada, ale jeszcze-moment muszę poczekać. Przysłuchuje, bo wiele mnie wasze wpisy uczą. Praktycznie podstawy teorii (dzieki Wam) już mam, teraz tylko praktyka.Więc sorki, że czasem podglądam, ale cóż pisać 'na sucho".Życzę Wam dziewczyny dobrego, spokojnego dnia i jak zawsze uśmiechu.
22 sierpnia 2013 09:27 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula

Na razie to jestem z siebie dumna, że każdego dnia rano ćwiczę ....

To podróż do domu będzie wesoła ;)

Wiesiula,przez cwiczenia,wyrzucasz z siebie duzo zlych emocji.Jestes fajna babka.Ponarzekac kazdy moze:)Bedzie dobrze,bos Ty twarda,za kazdym razem dajesz rade:)