Mnie nie zalegaja.A na forum jest Pan Moderator jak są nie potrzebne.Zamknie temat. I po krzyku.
A posty sa milsze jak dobrze brzmia.
Mnie nie zalegaja.A na forum jest Pan Moderator jak są nie potrzebne.Zamknie temat. I po krzyku.
A posty sa milsze jak dobrze brzmia.
Wstalam prawa noga-mam dobry humor:)No tak,jednak nie mozna miec swojego zdania:(
Dobra,jesli myslicie ,ze jestem dzisiaj zgryzliwa,to ja juz sie nie bede wypowiadala.Przepraszam.
Wstalam prawa noga-mam dobry humor:)No tak,jednak nie mozna miec swojego zdania:(
Dobra,jesli myslicie ,ze jestem dzisiaj zgryzliwa,to ja juz sie nie bede wypowiadala.Przepraszam.
Ja tam nie mam Focha,nie obrazam sie:)Ja poprostu nie podejmuje tematu,bo i po co?Jak to napisala Essegra"byla akcja-jest reakcja":)
Akurat naleze do tej grupy ludzi,ktore sie nie gniewaja,nie obrazaja,jak trzeba ,to sie usowaja,hahahaha:)
Nawet nie próbuj sie "usuwać" bo .............................................lepiej ,nie pytaj co:):):)
No dobra Kasiu nie bede sie usuwala:)
Przed chwilka bylam w aptece,zajzalam do malego osedlowego sklepu(mydlo i powidlo)i..........Kupilam prezent mojemu malemu Madralinskiemu.We wrzesniu przystapi do 4-klasy.Komplet-piornik,kredki,etui do kluczy,cienkopisy 2 szt.,pioro na naboje i mazaki.Wszystko z linii STAR-WARS ,az cale 10e hahahaha:)
Maly bedzie szczesliwy,uwielbia ta Trylogie.Zna wszystkie postaci,jego milosc do STAR-WARS trwa juz 5 lat i nie mija:)Ale sie ciesze,jak to mama:)
Moze zalozymy temacik?"Jakie prezenty przywozimy swoim pociechom i swoim bliskim?"
To byla teraz zlosliwosc i zgryzliwosc,ale kontrolowana i z przymruzeniem oka:D:D:D:D
KOchani, ale się cieszę!!!! Właśnie rozmawiałam ze swoją opiekunka kontraktu z Promediki24 i powiedziałam, że marzę o pracy w systemie węgierskim - miesiąc w D, tydzień, góra dwa w Polsce i powrót do D na miesiąc. A ona na to, że nie ma problemu, bo mają mnóstwo zleceń, tylko oczywiście będą to różne miejsca, nie ciągle to samo. Mnie właśnie o zmiany chodzi i o ten rytm pracy! Zaczynam od połowy października, teraz ostatni raz ciągnę 2 na 1. Jeśli to praktycznie wypali, nie tylko teoretycznie, będę najszczęśliwszą opiekunką na świecie! Zegnajcie doły, bo co to są 4 tygodnie do wytrzymania! Andrejka, od 3 września do końca miesiąca jestem w Ludwisburgu, pójdziemy na lody?
Aneta jak to zrobilas,prosze o instrukcje dla komputerowego ciemniaka.prosze.
Bardzo przepraszam:( Mam do Ciebie mleczko47 pytanie. Czepilas sie nie wiem tak dokladnie czego.Myslalam ze sprawa wyjasnina,a Ty dale drazysz,po co?Po co ta ironia? Napadasz na mnie nie wiadomo czemu? Staralm sie byc mila,staralam sie odpuscic,a Ty dalej i po co?:(:(:(:(
Ja tam nie mam Focha,nie obrazam sie:)Ja poprostu nie podejmuje tematu,bo i po co?Jak to napisala Essegra"byla akcja-jest reakcja":)
Akurat naleze do tej grupy ludzi,ktore sie nie gniewaja,nie obrazaja,jak trzeba ,to sie usowaja,hahahaha:)
A ja tam chcę mieć fochy !! A co !! Foch to foch, dobra rzecz w sumie - hehe.
Dobrze, że już "zamilkło".
Ładna pogoda dzisiaj. Byliśmy z dziadkiem na zakupach a dla niego to męczący spacerek ale nie chce z niego zrezygnować. Pogada sobie wszędzie ze znajomymi. Efekt taki, że jeszcze drzemie w soim pokoju.
Okolice mam faktycznie ładne. Zamieszczę więcej zdjęć, tylko muszę wyjść z domciu a dzisiaj też chyba zostanę przy kompie. Rozleniwiłam się trochę ;-))