Na wyjeździe #2

23 sierpnia 2013 11:25 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Mnie nie zalegaja.A na forum jest Pan Moderator jak są nie potrzebne.Zamknie temat. I po krzyku.

A posty sa milsze jak dobrze brzmia.

Ironia akurat nie byla potrzebna:)
Zrozumialam,az taka glupia nie jestem.
23 sierpnia 2013 11:29 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Wstalam prawa noga-mam dobry humor:)No tak,jednak nie mozna miec swojego zdania:(
Dobra,jesli myslicie ,ze jestem dzisiaj zgryzliwa,to ja juz sie nie bede wypowiadala.Przepraszam.

Ja to widzę tak, "na wyjeździe" ma już dwójkę z tyłu, więc jeśli ktoś chciałby coś interesującego napisać, to albo to zginie w gąszczu innych wypowiedzi, albo w ogóle nie zostanie nawet odkopane.

Jeśli ktoś w zeszłym roku załozył temat, a w tym ktoś do niego coś dopisze, to znaczy, że ma coś do powiedzenia w tym konkretnym temacie. Nie musi zatem przechodzić przez 172 strony tematu "na wyjeździe" ;-) i zastanawiać się, czy aby napisze na temat.

I nie przepraszaj, była akcja jest reakcja ;-) Na forum to normalne.

23 sierpnia 2013 11:29 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Wstalam prawa noga-mam dobry humor:)No tak,jednak nie mozna miec swojego zdania:(
Dobra,jesli myslicie ,ze jestem dzisiaj zgryzliwa,to ja juz sie nie bede wypowiadala.Przepraszam.

Noooooo ,a to niby co ma byc ?????Obrażać się tu będzie!!!!Bo jak te mietłe wezme ,jak pizdne bez ten durny łeb!!!!!!Hogata,weź przestań bo to do ciebie zupełnie nie pasi takie a'la "sraluch -obrażaluch":):):):):):):)
23 sierpnia 2013 11:32
Hogata a zrobilas takieko FOCHA...Hmmmm Wisz z taka smieszna minka:)Tylko nie obrazaj Sie,OKI
23 sierpnia 2013 11:35 / 2 osobom podoba się ten post
Ja tam nie mam Focha,nie obrazam sie:)Ja poprostu nie podejmuje tematu,bo i po co?Jak to napisala Essegra"byla akcja-jest reakcja":)
Akurat naleze do tej grupy ludzi,ktore sie nie gniewaja,nie obrazaja,jak trzeba ,to sie usowaja,hahahaha:)
23 sierpnia 2013 11:36 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Ja tam nie mam Focha,nie obrazam sie:)Ja poprostu nie podejmuje tematu,bo i po co?Jak to napisala Essegra"byla akcja-jest reakcja":)
Akurat naleze do tej grupy ludzi,ktore sie nie gniewaja,nie obrazaja,jak trzeba ,to sie usowaja,hahahaha:)

Nawet nie próbuj sie "usuwać" bo .............................................lepiej ,nie pytaj co:):):)
23 sierpnia 2013 13:12 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nawet nie próbuj sie "usuwać" bo .............................................lepiej ,nie pytaj co:):):)

No dobra Kasiu nie bede sie usuwala:)

Przed chwilka bylam w aptece,zajzalam do malego osedlowego sklepu(mydlo i powidlo)i..........Kupilam prezent mojemu malemu Madralinskiemu.We wrzesniu przystapi do 4-klasy.Komplet-piornik,kredki,etui do kluczy,cienkopisy 2 szt.,pioro na naboje i mazaki.Wszystko z linii STAR-WARS ,az cale 10e hahahaha:)
Maly bedzie szczesliwy,uwielbia ta Trylogie.Zna wszystkie postaci,jego milosc do STAR-WARS trwa juz 5 lat i nie mija:)Ale sie ciesze,jak to mama:)

Moze zalozymy temacik?"Jakie prezenty przywozimy swoim pociechom i swoim bliskim?"
To byla teraz zlosliwosc i zgryzliwosc,ale kontrolowana i z przymruzeniem oka:D:D:D:D
23 sierpnia 2013 13:20 / 2 osobom podoba się ten post
Kochana Hogato, śpieszę donieść, że zakupiłam podobny piórnik, plecak i pióro z serii motocyklowej Herlitz, zapłaciłam 25 euro za wszystko, w Polsce na Allegro około 240 złotych. Sobie natomiast nie odmówiłam trzech wielkich butli Martini Bianco w zawrotnej cenie 8,50 za butelkę ;-)
Tak wyposażona na nowy rok szkolny utopię smutki wyjazdowe już za tydzień w doborowym towarzystwie ;-)
Mrużę oko ;-D
23 sierpnia 2013 13:30
Zdziwicie się, ale ja kupuję tutaj mojemu małemu laskowe orzechy, są tańsze niż w Polsce, a dziecko jest w stanie pochłonąć każdą ilość. Dlatego po powrocie do kraju wydzielam mu codziennie jedną garść, coby nie zbankrutować. Mała paczuszka kosztuje u nas ponad 7zł, a on by ją zjadł na podwieczorek i od razu poprosił o więcej.

Co do wypasionych piórników, to wolę nie poruszać z Dawidkiem tego tematu, gdyż jako dziecko mocno nietypowe, prawdopodobnie poprosiłby o rzeczy z Arielką albo Hello Kitty i byłby obciach u kolegów...
23 sierpnia 2013 14:43 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

No dobra Kasiu nie bede sie usuwala:)

Przed chwilka bylam w aptece,zajzalam do malego osedlowego sklepu(mydlo i powidlo)i..........Kupilam prezent mojemu malemu Madralinskiemu.We wrzesniu przystapi do 4-klasy.Komplet-piornik,kredki,etui do kluczy,cienkopisy 2 szt.,pioro na naboje i mazaki.Wszystko z linii STAR-WARS ,az cale 10e hahahaha:)
Maly bedzie szczesliwy,uwielbia ta Trylogie.Zna wszystkie postaci,jego milosc do STAR-WARS trwa juz 5 lat i nie mija:)Ale sie ciesze,jak to mama:)

Moze zalozymy temacik?"Jakie prezenty przywozimy swoim pociechom i swoim bliskim?"
To byla teraz zlosliwosc i zgryzliwosc,ale kontrolowana i z przymruzeniem oka:D:D:D:D

Najlepiej napisz to w temacie szykam kolezanki.
23 sierpnia 2013 15:31

KOchani, ale się cieszę!!!! Właśnie rozmawiałam ze swoją opiekunka kontraktu z Promediki24 i powiedziałam, że marzę o pracy w systemie węgierskim - miesiąc w D, tydzień, góra dwa w Polsce i powrót do D na miesiąc. A ona na to, że nie ma problemu, bo mają mnóstwo zleceń, tylko oczywiście będą to różne miejsca, nie ciągle to samo. Mnie właśnie o zmiany chodzi i o ten rytm pracy! Zaczynam od połowy października, teraz ostatni raz ciągnę 2 na 1. Jeśli to praktycznie wypali, nie tylko teoretycznie, będę najszczęśliwszą opiekunką na świecie! Zegnajcie doły, bo co to są 4 tygodnie do wytrzymania!     Andrejka, od 3 września do końca miesiąca jestem w Ludwisburgu, pójdziemy na lody?  

23 sierpnia 2013 15:33 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Aneta jak to zrobilas,prosze o instrukcje dla komputerowego ciemniaka.prosze.

Też myślałam że nie będę potrafiła ale wszytko jest napisane w instrukcji: załącz zdjęcie. Weszłam na e-fotek , dodałam tam zdjęcie i wkleiłam link na forum w dodaj zdjęcie. Próbuj a w końcu się uda ;-)
23 sierpnia 2013 16:23 / 3 osobom podoba się ten post

Bardzo przepraszam:( Mam do Ciebie mleczko47 pytanie. Czepilas sie nie wiem tak dokladnie czego.Myslalam ze sprawa wyjasnina,a Ty dale drazysz,po co?Po co ta ironia? Napadasz na mnie nie wiadomo czemu? Staralm sie byc mila,staralam sie odpuscic,a Ty dalej i po co?:(:(:(:(

23 sierpnia 2013 18:02 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

A ja tam chcę mieć fochy !! A co !! Foch to foch, dobra rzecz w sumie - hehe. 
Dobrze, że już "zamilkło".
Ładna pogoda dzisiaj. Byliśmy z dziadkiem na zakupach a dla niego to męczący spacerek ale nie chce z niego zrezygnować. Pogada sobie wszędzie ze znajomymi. Efekt taki, że jeszcze drzemie w soim pokoju.
Okolice mam faktycznie ładne. Zamieszczę więcej zdjęć, tylko muszę wyjść z domciu a dzisiaj też chyba zostanę przy kompie.  Rozleniwiłam się trochę ;-))

23 sierpnia 2013 18:04 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

A ja tam chcę mieć fochy !! A co !! Foch to foch, dobra rzecz w sumie - hehe. 
Dobrze, że już "zamilkło".
Ładna pogoda dzisiaj. Byliśmy z dziadkiem na zakupach a dla niego to męczący spacerek ale nie chce z niego zrezygnować. Pogada sobie wszędzie ze znajomymi. Efekt taki, że jeszcze drzemie w soim pokoju.
Okolice mam faktycznie ładne. Zamieszczę więcej zdjęć, tylko muszę wyjść z domciu a dzisiaj też chyba zostanę przy kompie.  Rozleniwiłam się trochę ;-))

Dobry foch nigdy nie jest zly!!!! haha