Mogę tylko odpisać - nooooo !!!! ;-)) z takim przedłużającym się akcentem na "O"
Cholera !! znalazłam pajączka w herbacie. O mały włos a połknęłabym go !!
Mogę tylko odpisać - nooooo !!!! ;-)) z takim przedłużającym się akcentem na "O"
Cholera !! znalazłam pajączka w herbacie. O mały włos a połknęłabym go !!
Wylałam go z herbatą za okno. Jak przeżyje to ok a jak nie to trudno, mało się starał ;-//
Wylałam go z herbatą za okno. Jak przeżyje to ok a jak nie to trudno, mało się starał ;-//
Tak bardzo sie staralam....................
KOchani, ale się cieszę!!!! Właśnie rozmawiałam ze swoją opiekunka kontraktu z Promediki24 i powiedziałam, że marzę o pracy w systemie węgierskim - miesiąc w D, tydzień, góra dwa w Polsce i powrót do D na miesiąc. A ona na to, że nie ma problemu, bo mają mnóstwo zleceń, tylko oczywiście będą to różne miejsca, nie ciągle to samo. Mnie właśnie o zmiany chodzi i o ten rytm pracy! Zaczynam od połowy października, teraz ostatni raz ciągnę 2 na 1. Jeśli to praktycznie wypali, nie tylko teoretycznie, będę najszczęśliwszą opiekunką na świecie! Zegnajcie doły, bo co to są 4 tygodnie do wytrzymania! Andrejka, od 3 września do końca miesiąca jestem w Ludwisburgu, pójdziemy na lody?
Witajcie:)
A gdzie jest nasza Tali? Już baraszkuje z Kochaniem w pyle i kurzu?