Na wyjeździe #2

23 sierpnia 2013 18:08 / 4 osobom podoba się ten post
Mogę tylko odpisać - nooooo !!!! ;-)) z takim przedłużającym się akcentem na "O"

Cholera !! znalazłam pajączka w herbacie. O mały włos a połknęłabym go !!
23 sierpnia 2013 18:12 / 2 osobom podoba się ten post
Daj mu zyc , dobra kobieto, dzisiaj piatek poniekad
23 sierpnia 2013 18:14 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Mogę tylko odpisać - nooooo !!!! ;-)) z takim przedłużającym się akcentem na "O"

Cholera !! znalazłam pajączka w herbacie. O mały włos a połknęłabym go !!

I o mały włos z Mychy zrobilby nam sie Spider-Woman :))
23 sierpnia 2013 18:16 / 1 osobie podoba się ten post
Wylałam go z herbatą za okno. Jak przeżyje to ok a jak nie to trudno, mało się starał ;-//
23 sierpnia 2013 18:22 / 2 osobom podoba się ten post
Tak bardzo sie staralam....................
23 sierpnia 2013 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Wylałam go z herbatą za okno. Jak przeżyje to ok a jak nie to trudno, mało się starał ;-//

Nie za duzo wymagasz od maleństwa? Najpierw podtopiony w herbacie ( na pewno nie zimnej) wiec mial kąpiel w goracych źródłach, potem zafundowalaś mu bezpłatny przelot przez okno w strumieniach tej herbaty (Niagara) i on mial to przezyc??!! A ty "za mało sie staral". To tylko tyci pajączek...Myszka...a jakby ktos ciebie wiekszy za ogonek chwycil , okrecil jak na karuzeli i rzucil w sina dal? Jak musialabys sie starac zeby przezyc?
23 sierpnia 2013 18:44 / 2 osobom podoba się ten post
proste nie karmiony TROL  umiera z glodu.

Dziekuje wszystkim dziewczynom,cenie sobie wpisy moze nie wszystkie ale w wiekszosci,

Nie wytykalam  nikomu wad ani grzechow.

Nie nasmiewalam sie z nikogo.

Dla niektorych nawet cep jest urzadzeniem skomplikowanym.

Ze,zaproponowalam temat? na stos!

Milej pracy,pozdrawiam.

23 sierpnia 2013 18:58 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie:)
A gdzie jest nasza Tali? Już baraszkuje z Kochaniem w pyle i kurzu?
23 sierpnia 2013 19:01 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Mycha - mięsko Ci samo przypełzło, a Ty je za okno - co za marnotrawstwo ! hihi))))
23 sierpnia 2013 19:02
dorotee

Tak bardzo sie staralam....................

Dorotee - co u Ciebie ? ))))
23 sierpnia 2013 19:04 / 5 osobom podoba się ten post
Pewnie juz nie jedna osoba na Forum zauwazyla, ze jesli ktos ma inne zdanie wiecej ciekawego do powiedzenia w temacie, zaraz pare osob stara sie go zakrzyczec, zdeptac. I tak bylo w przypadku Mleczka, dala propozycje i dostala kretynski opier-papier. Za co? Przeciez nie zalozyla jalowego tematu, tylko zapytala i jakim ona dla Romany jest trolem? Przeciez post Mleczko nie dotyczyl Romki!
23 sierpnia 2013 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
romana

KOchani, ale się cieszę!!!! Właśnie rozmawiałam ze swoją opiekunka kontraktu z Promediki24 i powiedziałam, że marzę o pracy w systemie węgierskim - miesiąc w D, tydzień, góra dwa w Polsce i powrót do D na miesiąc. A ona na to, że nie ma problemu, bo mają mnóstwo zleceń, tylko oczywiście będą to różne miejsca, nie ciągle to samo. Mnie właśnie o zmiany chodzi i o ten rytm pracy! Zaczynam od połowy października, teraz ostatni raz ciągnę 2 na 1. Jeśli to praktycznie wypali, nie tylko teoretycznie, będę najszczęśliwszą opiekunką na świecie! Zegnajcie doły, bo co to są 4 tygodnie do wytrzymania!     Andrejka, od 3 września do końca miesiąca jestem w Ludwisburgu, pójdziemy na lody?  

Kurcze:)ale masz fajnie,tez cos takiego marzy mi sie w sensie wyjazdow,cos nie mam sily juz ciagnac tych 2-miesiecznych,zero zycia normalnego,a zaczynalam od 3-miesiecznych i bylo dobrze.Totalny bezsens,czlowiek siedzi w de,u obcych ludzi,2godziny przerwy i do"wiezienia",cos nie "ogarniam"juz tego uczucia zamkniecia.W takim systemie to miesiac minie tak szybko,ze nawet sie nie obejrzysz i dwa tyg czy tydz w domu to tak akurat na zalatwienie wszystkiego.
23 sierpnia 2013 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
Post byl kierowany do mnie.Ja jej nie opier-papier jak to zauwazylas,tylko wspomnialam(jak mleczko z reszta wspomniala o stworzeniu tematu)ze po co tyle tematow na pare wpisow tworzyc-co z reszta sama Margolciu dzisiaj napisalas w ktoryms poscie.Jak ktos nie potrafi zdzierzyc,ze inne osoby sie nie zgadzaja z owej osoby zdaniem -niech uda sie na zasluzony odpoczynek.To ja bylam caly czas atakowana.

Amen.
23 sierpnia 2013 19:17
barbarella

Witajcie:)
A gdzie jest nasza Tali? Już baraszkuje z Kochaniem w pyle i kurzu?

Odezwie sie jak kurz opadnie :)) Moja kochana dziekuje ci bardzo . Jestes 500 osoba która polubila mój post :))
23 sierpnia 2013 19:18
no i Wiesiula nasza gdzies zniknela!!!!