Odezwie sie jak kurz opadnie :)) Moja kochana dziekuje ci bardzo . Jestes 500 osoba która polubila mój post :))
Odezwie sie jak kurz opadnie :)) Moja kochana dziekuje ci bardzo . Jestes 500 osoba która polubila mój post :))
Bardzo proszę:))) Lubię czytać Twoje posty, uważam, że jestes mądrą i ciepłą osobą.
Nie za duzo wymagasz od maleństwa? Najpierw podtopiony w herbacie ( na pewno nie zimnej) wiec mial kąpiel w goracych źródłach, potem zafundowalaś mu bezpłatny przelot przez okno w strumieniach tej herbaty (Niagara) i on mial to przezyc??!! A ty "za mało sie staral". To tylko tyci pajączek...Myszka...a jakby ktos ciebie wiekszy za ogonek chwycil , okrecil jak na karuzeli i rzucil w sina dal? Jak musialabys sie starac zeby przezyc?
OOOOO !! To ja sadystka jestem !! Trudno, dobrze że tylko takie zboczenie mi sie przypątało ;-)) Ale spider-women brzmi ciekawie. Asik !! zawitam do Ciebie w nocy jak będziesz spała !! Tylko nie używaj kapcia !!!
Kasia, no nie lubię takiego mięska.
OOOOO !! To ja sadystka jestem !! Trudno, dobrze że tylko takie zboczenie mi sie przypątało ;-)) Ale spider-women brzmi ciekawie. Asik !! zawitam do Ciebie w nocy jak będziesz spała !! Tylko nie używaj kapcia !!!
Kasia, no nie lubię takiego mięska.