Na wyjeździe #2

23 sierpnia 2013 19:25
Asik

Odezwie sie jak kurz opadnie :)) Moja kochana dziekuje ci bardzo . Jestes 500 osoba która polubila mój post :))

Bardzo proszę:))) Lubię czytać Twoje posty, uważam, że jestes mądrą i ciepłą osobą.
23 sierpnia 2013 19:48
barbarella

Bardzo proszę:))) Lubię czytać Twoje posty, uważam, że jestes mądrą i ciepłą osobą.

Aj tam aj tam ...:) dziekuje za dobre slowa tylko czemu sama tak nie mysle o sobie :))? Bede sobie rano i wieczorem ostatnie twoje cztery slowa powtarzac. Moze uwierze :) hihihi....
23 sierpnia 2013 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
Hahahahahaha.Jak bylam ostatnio w Pl,bylam u okulisty.Okazalo sie ze mam wade wzroku,bylo to pod sam koniec pobytu w Pl.Nic nie zalatwilam,wiec teraz po powrocie z pracy, udam sie do optyka.
Wychodzimy z mezem od okulisty i powiedzial do mnie tak...
-Qrwa mac,to teraz bedziesz jezdzila chyba na pol roku z 2tygniowa przerwa..
-Czemu?
Zapytalam,a On do mnie...
-Znajac Ciebie,Ty to nie spelniona gwiazda,jak se zakupisz okulary,to nawet Twoja i moja pensja nie starczy na jedna soczewke...
Hahahahaha,pierdyknelam smiechem,hahahahahaha.
Nie ,nie,ja kupie takie normalne z krysztalami ,ale z otpustu hahahahahaha:D:D:D:D:D
23 sierpnia 2013 20:25
Asik

Nie za duzo wymagasz od maleństwa? Najpierw podtopiony w herbacie ( na pewno nie zimnej) wiec mial kąpiel w goracych źródłach, potem zafundowalaś mu bezpłatny przelot przez okno w strumieniach tej herbaty (Niagara) i on mial to przezyc??!! A ty "za mało sie staral". To tylko tyci pajączek...Myszka...a jakby ktos ciebie wiekszy za ogonek chwycil , okrecil jak na karuzeli i rzucil w sina dal? Jak musialabys sie starac zeby przezyc?

OOOOO !! To ja sadystka jestem !!  Trudno, dobrze że tylko takie zboczenie mi sie przypątało ;-)) Ale spider-women brzmi ciekawie. Asik !! zawitam do Ciebie w nocy jak będziesz spała !! Tylko nie używaj kapcia !!!

Kasia, no nie lubię takiego mięska. 
23 sierpnia 2013 20:39 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

OOOOO !! To ja sadystka jestem !!  Trudno, dobrze że tylko takie zboczenie mi sie przypątało ;-)) Ale spider-women brzmi ciekawie. Asik !! zawitam do Ciebie w nocy jak będziesz spała !! Tylko nie używaj kapcia !!!

Ja nie uzywam kapcia bo nie mam :) Ja uzywam odkurzacza...ale nie w nocy. W nocy śpie. Jak mnie ukąsisz to bedziemy dwie Super- Womeny. I wtedy sie naprawde zrobi ciekawie :))
23 sierpnia 2013 20:43
Bo padl...ale na jaką sprzataczke? Nie kumam :))
23 sierpnia 2013 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Widzę, że wegetarianizm masz wybiórczy... hihihi))))
23 sierpnia 2013 20:56
Danusiu, sorki ale jednym okiem czytałam a drugie w inne miejsce wędrowało. To Tobie powinnam napisać "Danuta, no nie lubię takiego mięska".
A odnośnie wybiórczości to nie pogardzę nią także w innych tematach ;-))
Mykam dziewczyny. Chcę jeszcze poczytać a moje oczka szybko się robią szparkowate. Papa. Do następnego
23 sierpnia 2013 21:03 / 2 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich , dotarłam na miejsce po 24 godz jazdy , jeszcze Zoll autobus przetrzepał - ale ,,kontrabandy '' żadnej nie miałam , to byłam spokojna . Dziś odpoczywam ,zbieram informacje o pani , jutro opiszę jak bedzie wyglądac moja praca przez najblizszy miesiąc !!!
23 sierpnia 2013 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
Mozah -grunt ,że już na miejscu jesteś:) -cała doba w podróży!Horror jakiś!Wyśpij sie dobrze i wracaj na forum:)
23 sierpnia 2013 21:52 / 6 osobom podoba się ten post
Brawo Mleczko,co za zlosliwosci w stosunku do Twojej osoby,naprawde czytajac wypowiedzi brak mi slow,bardzo dobrze,ze tak piszesz,bo co niektore osoby z tego forum weszlyby z butami w Twoje zycie.Widze,ze nie ma tu jednosci,tu sa grupy kilku osobowe.ktore wspieraja sie nawzajem,jak nie jestes w grupie to znaczy,ze jestes nie po ich stronie,naprawde nie w porzadku,nie na tym polega forum dziewczyny!
23 sierpnia 2013 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
Przepraszam,przepraszam,o co panienki ta sprzeczka prawie na noże?
23 sierpnia 2013 22:04 / 3 osobom podoba się ten post
Wciąż mimo wszystko cenię sobie Twoje zawodowe doświadczenia-na podstawie oczywiście tego, co pisałaś na forum nt. swojej pracy. .
Lustro mam bardzo duże,dziekuje za troskę- codziennie zaglądam w nie:) - fajna babka z niego na mnie wygląda:):):),ma wady rzecz jasna ale na pewno nie jest zośliwa,zgryźliwa i zawzięta.
23 sierpnia 2013 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko,dobrego wypoczynku w domu i szerokiej drogi życzę....ja cię gonię i po jutrze też będę tą szczęśliwą piszącą o nowo przybyłej zmienniczce :)
23 sierpnia 2013 22:25 / 4 osobom podoba się ten post
Andrea ja nie podjudzam nie jest to moja intencja,tylko poprostu stwierdzam,ze jest tak a nie inaczej,na forum jestem 2 lata,ale takich zazartosci miedzy formulowiczkami nie bylo dawniej byc moze zmeczenie materialu.Potrafie trzezwo oceniac sytuacje i stad te moje wypowiedzi dobrej nocy.