23 sierpnia 2013 22:40 / 7 osobom podoba się ten post
Madziulka60Brawo Mleczko,co za zlosliwosci w stosunku do Twojej osoby,naprawde czytajac wypowiedzi brak mi slow,bardzo dobrze,ze tak piszesz,bo co niektore osoby z tego forum weszlyby z butami w Twoje zycie.Widze,ze nie ma tu jednosci,tu sa grupy kilku osobowe.ktore wspieraja sie nawzajem,jak nie jestes w grupie to znaczy,ze jestes nie po ich stronie,naprawde nie w porzadku,nie na tym polega forum dziewczyny!
No tak troszke nie do konca z tymi grupami,bo ja cosik nie czuje grup,moze ja ogolnie jestem takim kocurem chodzacym swoimi drogami:)sama nie wiem:)"wlaze z buciorami swoimi"na to forum juz chyba od poczatku zeszlego roku,bo lubie:)zawsze znajdzie sie fajny temat do poczytania,czlowiek czegos sie dowie nowego,pozalic sie mozna ,posmiac z dowcipow itd.No minusy tez sa,nie przecze,dzisiaj gotujac obiad,zaczytalam sie za bardzo i przyjaral sie garnek z ziemniakami hihi,ale luzik uratowalam jakos sytuacje robiac duszone z maslem ziolowym i mlekiem a ze troche "podsmazone"bylo czuc to nic:):)A i jeszcze cosik,nawet gdy zmienialam firme,bazowalam tylko na opiniach o firmach tutaj na forum bo jakos mam zaufanie,wiem ze fajne babki pisza prawde:):):)dobranoc wszystkim:)