Na wyjeździe #2

23 sierpnia 2013 22:27 / 5 osobom podoba się ten post
Nie Andrea, nie wszystko mija. To forum jest, funkcjonuje i wpisy każdy może przeczytać. Dlaczego dorabiasz mi łatkę jakiejś złośnicy? Ja szczerze mówiąc nawet nigdy z Tobą nie rozmawiałam. Nawet nie wiem co piszesz, wiem tylko że jest Ciebie dużo. Oceniłaś moje wpisy. Widocznie czytasz. Ale jesteś odważna, bo ja bym się nie zdobyła na ocenianie kogokolwiek. Mądre, czy mniej mądre. Mam ochotę to piszę i myślę,że nie piszę sama do siebie. Ja naprawdę mało kiedy zwracam sie bezpośrednio do kogokolwiek. Wiesz, nieśmiała jestem. Wiesz ja nigdy nie oklaskuję tego co mi się nie podoba. Pozdrawiam miłe dziewczyny wieczorową porą
23 sierpnia 2013 22:40 / 7 osobom podoba się ten post
Madziulka60

Brawo Mleczko,co za zlosliwosci w stosunku do Twojej osoby,naprawde czytajac wypowiedzi brak mi slow,bardzo dobrze,ze tak piszesz,bo co niektore osoby z tego forum weszlyby z butami w Twoje zycie.Widze,ze nie ma tu jednosci,tu sa grupy kilku osobowe.ktore wspieraja sie nawzajem,jak nie jestes w grupie to znaczy,ze jestes nie po ich stronie,naprawde nie w porzadku,nie na tym polega forum dziewczyny!

No tak troszke nie do konca z tymi grupami,bo ja cosik nie czuje grup,moze ja ogolnie jestem takim kocurem chodzacym swoimi drogami:)sama nie wiem:)"wlaze z buciorami swoimi"na to forum juz chyba od poczatku zeszlego roku,bo lubie:)zawsze znajdzie sie fajny temat do poczytania,czlowiek czegos sie dowie nowego,pozalic sie mozna ,posmiac z dowcipow itd.No minusy tez sa,nie przecze,dzisiaj gotujac obiad,zaczytalam sie za bardzo i przyjaral sie garnek z ziemniakami hihi,ale luzik uratowalam jakos sytuacje robiac duszone z maslem ziolowym i mlekiem a ze troche "podsmazone"bylo czuc to nic:):)A i jeszcze cosik,nawet gdy zmienialam firme,bazowalam tylko na opiniach o firmach tutaj na forum bo jakos mam zaufanie,wiem ze fajne babki pisza prawde:):):)dobranoc wszystkim:)
23 sierpnia 2013 22:41 / 2 osobom podoba się ten post
Mamma mia,zlitujcie się jest Sopot Top trendy oglądajcie ciekawą muzyczke na tej stronce gratis www.weeb.tv
23 sierpnia 2013 22:47 / 10 osobom podoba się ten post
Fajną mam robotę,codziennie rano nakladam na babcię sporą ilość biżuterii, wieczorem to wszystko trzeba z niej zdjąć i zawsze przypomina mi się ten dowcip o ruskim generale, co wieczorem ordery z munduru na piżamę przyczepiał:)))))
Takie mam glupie skojarzenia:))))
24 sierpnia 2013 00:01 / 4 osobom podoba się ten post
barbarella

Witajcie:)
A gdzie jest nasza Tali? Już baraszkuje z Kochaniem w pyle i kurzu?

Barbarella dziś na szmacie latałam... rano moja fucha na sprzątanku, potem kawa z dziewczynami u Włocha, następnie sprzątanko po budwlańcach, a na zakończenie dnia kolacja u znajomych... 
wymalowłam paznokietki u nóg... u rąk coś mi nie poszło... hehehehe!
A Kochanie przyjeżdża jutro! :DDDDDDDDDD
Muszę wstać wcześnie oskrobać nózie  i jadę do Franfurtu po niego, bo się chłopina sam zagubi... hehehehe! Taki nieobyty! 
Siedzi w autobusie już!!! 

Także moi Drodzy żegnam się na trzy dni!!!! 

A Twój dziadzio Barbarella kiedy wraca??? 
W następny weekend jest Latarenenfest w Bad Homburg i wpadłabym chętnie to wypiłybyśmy znowu tego dobrego drina i pojemy dobrych rzeczy! Hehehe! Mam nadzieję, że dziadek już będzie w domu!!! 
Trzymaj się!

24 sierpnia 2013 06:53 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien doberek wszystkim,kochane kolezanki i koledzy po tygodniowej pałzie mam troche do nadrobienia co u was sie działo.Ja juz dzis zaczynam 1 dzien pracy u swoich, miło jak przywitaja cie z szerokim usmiechem, az sie serce raduje ze jednak dobra robote sie wykonuje !!!Urlop chociaz krutki ale wykorzystany na maksa kazdy dzien ze juz nawet szkoda było czasu odpalac kompa,.jeszcze nie miałam takiego urlopu jestem w pełni zrelaksowana, odpoczeta gotowa do dzieła,no do pracy. W  DE zastałam moich w zdrowiu jako na ich wiek dobrym,choc  serce w PL ale coz trzeba pracowac :))))))))))))))))))wszystkim zycze spokojnego dnia słoneczka, usmiechow ,najlepsze zyczenia dla tych co obchodza urodzinki,wyjezdzajacym szerokosci i miłego urlopu kozystajcie najwiecej ile to mozliwe nalezy sie, a wszystkim na wyjezdze wytrwałosci miłego dnia:))))))))))))))))))))))))))))))))))
24 sierpnia 2013 08:02
Damy dziekuja, milego dnia rowniez Romano!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gorna Frankonia skapana w jesiennym sloneczku!!!!!!!!!!
24 sierpnia 2013 08:03
A gdzie to jest, ta Górna Frankonia? No, idę budzić moją smoczycę, po nabyciu nadmiaru kg od Kuchen und Kaffe z trudem zwleka się z łóżka! Ale to twarda sztuka i zawsze w końcu daje radę!
24 sierpnia 2013 08:05
Odnosnie szukania zwady, mialam kiedys podopieczna, ktora z nudow szukala okazji do sporow, tak mnie "ostrzegla" jej stala opiekunka, i tak bylo, ale musialam nauczyc sie traktowac nasze utarczki slowne oczywiscie w kategorii sportowej, tutaj czasem przykro az czytac, jak niektore kolezanki sie"nudza"
24 sierpnia 2013 08:06 / 2 osobom podoba się ten post
Smoczyca jak to blogo brzmi
24 sierpnia 2013 08:09 / 7 osobom podoba się ten post
Romka czy Ty masz problemy czytania ze zrozumieniem? Sprawa dotyczyla niewinnego wpisu Mleczko, a Ty i paczka jak zwykle i nie od dzis probujecie ja sprowokowac, byc moze wychodzicie z zalozenia, ze w kupie sila, ale ta wasza kupa juz zaczyna cuchnac.

Wywolalyscie burze o punkty, zarzuty dotyczyly mnie osobiscie, kto byl prowokatorem, Ty, Kasia,Andrea, Hogata, wczesniej byl jeszcze jakis jeden incydent, i tez te same osoby jako prowokatorzy+ wasz kolega, teraz upatrzylascie Mleczko jako ofiare i znowu wy.

Jak zwykle "inteligentnie" probujesz wskazac ze winny jest ktos inny, nie wy.

24 sierpnia 2013 08:26 / 3 osobom podoba się ten post

Błagam Was....

24 sierpnia 2013 08:35 / 4 osobom podoba się ten post
A ja tak od samego rana bardzo chcę pozdrowić Mleczko. Miła i szczera dziewczyna. I bez kompleksów.
Nie sztuką jest atakować grupą jednego. A pojedyńczo to już albo straganiara wychodzi, albo tchórz.
Margolcia już dosadniej nie mogła, nie da się jaśniej przekazać. Ale czy Wy to zrozumiecie?
Od prawie dwóch lat czytam to forum i co pewien czas są takie niegrzeczne sytuacje, i zawsze jesteście Wy powodem. Odeszło z forum wiele bardzo wartościowych osób, szkoda, wielka szkoda dla wszystkich opiekunek. Bo z mądrymi i sympatycznymi ludźmi zawsze łatwiej.
Zwarta grupa ma juz posiłki, więc czyńcie swoja misję. Będzie się z czego pośmiać.
Pozdrawiam wszystkie sympatyczne dziewczyny a nie sympatyczne omijam szerokim łukiem. :)
24 sierpnia 2013 08:40 / 4 osobom podoba się ten post

Edytowałem, usuwałem do 4 stron wstecz. Kto napisał coś madrego, dostał plusa ode mnie (a przeważnie ich nie przyznaję). Po tygodniu mojej nieobecności nie wiem co się dzieje. Reasumujac moje podsumowanie jest podobne jak przeważnie i dotyczy mnie i Was, wiążąc we wspólnym interesie: Wy nie chcecie dostawać banów, a ja ich nie chcę dawać.

Sugeruję zakończenie waśni i przypominam że tolerancja dla innych ludzi, cudzych opinii, odmiennego zdania to zacna cecha.

24 sierpnia 2013 08:41 / 6 osobom podoba się ten post
Dziekuje na pozdrowienia.

Nie czytam glupot i dlatego moj mozg nie jest przyladowany smieciami.

W takim pieknym dniu jak dzisiaj,nikt i nic nie moze mi popsuć humoru.

Ostatnie zakupy dla wnuczki i do domu,do domciu, do rodziny ,do ogrodu.do moich zwierzat i na grzyby.

Odezwe sie z domu bo lubie nasze wspolne forum.

Mile i sympatyczne kobietki - powodzenia.