24 sierpnia 2013 10:09 / 5 osobom podoba się ten post
IGGAA ja tak od samego rana bardzo chcę pozdrowić Mleczko. Miła i szczera dziewczyna. I bez kompleksów.
Nie sztuką jest atakować grupą jednego. A pojedyńczo to już albo straganiara wychodzi, albo tchórz.
Margolcia już dosadniej nie mogła, nie da się jaśniej przekazać. Ale czy Wy to zrozumiecie?
Od prawie dwóch lat czytam to forum i co pewien czas są takie niegrzeczne sytuacje, i zawsze jesteście Wy powodem. Odeszło z forum wiele bardzo wartościowych osób, szkoda, wielka szkoda dla wszystkich opiekunek. Bo z mądrymi i sympatycznymi ludźmi zawsze łatwiej.
Zwarta grupa ma juz posiłki, więc czyńcie swoja misję. Będzie się z czego pośmiać.
Pozdrawiam wszystkie sympatyczne dziewczyny a nie sympatyczne omijam szerokim łukiem. :)
Igga, bardzo niesprawiedliwe jest to, co napisałaś, że zawsze jesteśmy powodem ataków na innych. Jeśli jesteś na forum już prawie 2 lata, to może zauważyłaś, że witamy serdecznie każdą nową osobę, wymieniamy posty ze wszystkimi i obejmujemy zyczliwościa i pomocą tych, którzy jej potrzebują. Bronimy też nie tylko siebie, ALE KAŻDEGO, KTO ZOSTAJE ZAATAKOWANY. Potrafimy również dzielić się swoim poczuciem humoru, a Kasia fajnymi wierszami. Umiemy przeprosić - ja i Hogata robiłysmy to kilkakrotnie. I co z tego? Przez część osób jesteśmy nazywane -"towarzystwem wzajemnej adoracji", "kółkiem różańcowym", "grupą trzymającą władzę", zaś Andrea "samorodną królową forum", a teraz przez Ciebie "zwartą grupą, która ma już posiłki".
Jeśli taka postawa jest dla Ciebie ok, to trudno.