Burakami ludzkimi czy roślinnymi? Oj, Ty pracowita pszczółko, wkrótce Maję przegonisz!
Burakami ludzkimi czy roślinnymi? Oj, Ty pracowita pszczółko, wkrótce Maję przegonisz!
Ostatni dzień kursu to 01.09. i zaraz potem mam zamiar wyjechać, mam kilka propozycji z różnych firm, ale na żadną z nich nie zaświeciały mi się oczy ... chciałabym wreszcie coś normalnego ... z telewizorem i dostępem do internetu ... żebym mogła uczyć się na poważnie niemieckiego i mieć kontakt z ludzmi... Ale na pewno trudno mi będzie wyjężdżać bo zasiedziałam się w domu... Też masz "dziwną " sytuację, że nie wiesz czy Ty czy jakaś Rumunka ? Rumunki dużo taniej niż Polki? ))))
Niemcownia dobra na odpoczynek, choć nie dla każdego taka jest ludzka. Ale co tam, choć słońce dziś nie świeci, kasa i tak leci!
Pytanko mam, piękne panie - głębokie cienie pod oczami - czy całe życie tylko korektor i podkład jako ratunek? Życie prowadzę umiarkowanie hulaszcze, a wysypiając się wyglądam równie źle jak niewyspana. Kawy i herbaty nie nadużywam, kamienie w nerkach posiadam. Czy to dlatego? POMOCY!
Troche sie boi rodzina tlko szoku jezykowego bo w tej kategorii cenowej "gadajacych glow" nie dostana, po kursie jezykowym