Na wyjeździe #2

27 sierpnia 2013 23:20 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Mamuela!!! Jak Ty to robisz, że tak tryskasz optymizmem??? Jesteś niesamowita!!!!!!!
Uwielbiam czytać Twoje posty, bo zaraz mi poprawiają humor, tyle w nich dobrej energii!!!
Dziękuję Ci za to!!!
Trochę się dziś posmutałam, ale po spotkaniu ze znajomymi poprawiło mi się... wieczorkiem pogadałam jeszcze z moim Kochaniem i jest ok... 
Będzie dobrze!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tali jak bedziem sie zamartwiac to zmarszczki szybko wyjda a mi nie daja moich lat hehe,tez czasem sie wkurzam ale staram sie szybko to zmienic, nie lubie byc smutna wole sie smiac i zarazac innych dobrym humorem nie zawsze to wychodzi ale coz na to poradzic trzym sie cieplutko pozdrawiam:)))))))))))))))))))))))))))
27 sierpnia 2013 23:24 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Tali jak bedziem sie zamartwiac to zmarszczki szybko wyjda a mi nie daja moich lat hehe,tez czasem sie wkurzam ale staram sie szybko to zmienic, nie lubie byc smutna wole sie smiac i zarazac innych dobrym humorem nie zawsze to wychodzi ale coz na to poradzic trzym sie cieplutko pozdrawiam:)))))))))))))))))))))))))))

Ktos gdzies w poscie napisal-widac na avatarze jakim sie jest,no moze nie doslownie napisalam,ale chodzilo o to.
Ty wlasnie chyba tak jak na avatarze co????:):):)
Lo Matko Bosko Czestochowsko,ja i moj avatar i co to teraz bedzie???????????????????:O:O:O:O
27 sierpnia 2013 23:24
No dobra idę spaciu po tym mega leniwym dniu!!!
Jutro spędzę dzień na ścierce, bo w czwartek nawiedza mnie córka Panny z menem do tego... oj będę miała znowu wesoło, ale do niedzieli rano na szczęście tylko... :D a potem do 12 września "fraj" od wizytacji!!! Jupiii!!!
Dobranoc Misiaki Pysiaki i Mysie Pysie!
Dziękuję za pozytywną energię!!!

27 sierpnia 2013 23:26 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

No dobra idę spaciu po tym mega leniwym dniu!!!
Jutro spędzę dzień na ścierce, bo w czwartek nawiedza mnie córka Panny z menem do tego... oj będę miała znowu wesoło, ale do niedzieli rano na szczęście tylko... :D a potem do 12 września "fraj" od wizytacji!!! Jupiii!!!
Dobranoc Misiaki Pysiaki i Mysie Pysie!
Dziękuję za pozytywną energię!!!

Muaaa w czolko i spij i sie nie denerwuj,bedzie dobrze:)
27 sierpnia 2013 23:33
Haahahahahaha,nic,kurcze i  ic nie pilam tez hahahahhaa.
Ja sie ciesze,ze mam juz normalnie dzialajacy internet i stronka opiekunek 100%:)  I jeszcze ,z tej radosci to poprosilam Modema i tyle:)
27 sierpnia 2013 23:36 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Ktos gdzies w poscie napisal-widac na avatarze jakim sie jest,no moze nie doslownie napisalam,ale chodzilo o to.
Ty wlasnie chyba tak jak na avatarze co????:):):)
Lo Matko Bosko Czestochowsko,ja i moj avatar i co to teraz bedzie???????????????????:O:O:O:O

Dokładnie Hogata ale jako czarownica powiec, czy zycie nie jest piekniejsze kiedy kochasz, smiejesz sie ,sprawiasz radosc innym czuje ze jestem potrzebna mam dla kogo zyc a jakiesjeszcze 7 lat temu tez byłam zdołowana,ale wziełam sie w garsc i dobrze mi z tym hehe, Hogata ale ciebie na zdjeci tez było widac taka wesoła!!!!! wiec co tam avatar :))))))))))))))))))
27 sierpnia 2013 23:41 / 6 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dokładnie Hogata ale jako czarownica powiec, czy zycie nie jest piekniejsze kiedy kochasz, smiejesz sie ,sprawiasz radosc innym czuje ze jestem potrzebna mam dla kogo zyc a jakiesjeszcze 7 lat temu tez byłam zdołowana,ale wziełam sie w garsc i dobrze mi z tym hehe, Hogata ale ciebie na zdjeci tez było widac taka wesoła!!!!! wiec co tam avatar :))))))))))))))))))

Jakem Czarownica Hogata powiem....
-Trzeba sie cieszyc kazdym nastepnym dniem,nawet kiedy smutno.Czemu,bo moze byc gorzej:)Smiej sie i zarazaj innych,wtedy lepiej zyc,lepiej troski przyjmowac:)
28 sierpnia 2013 07:34 / 2 osobom podoba się ten post
 Hogata i oto chodzi.Dzien dobrek spioszki! wstawac bo juz pora seniozy na sniadanko czekaja,a i czas kawusie w doborowym towarzystwie wypic, alez mi sie wczoraj usneło z lapkiem na kolanach łolaboga o 3 sie przebudziłam i patrze atu cos mi mryga, dobrze ze sie nie przekecałam bo po lapku by było uffffffffffff,ale dobrze sie skonczyło ,dzis opalanie jest w planie pogoda zapowiada sie co do tego szkoda ze 2 godzinki ale i to dobre na zakupy jeszcze troche czasu mam wiec po sklepach nie ma co juz chodzic bo słodycze bede kupowac taki ze mnie łasuch kurcze wczoraj cała Hałwe zjadłam 400g, brrrrrrrrr przesada ze ja sie nie umie powstymac ale starczy mi t na miesiac teraz kalorie treba zbic hehe :) Zycze wszystkim spokojnego usmiechnietego dnia,słonecznego,urlopowicza miłego wypoczynku jeszcze nad woda jesienia na grzybach,a zima w gorach hehe, chociaz jak byłam w domku to grzybki juz sie pokazały ale nie było kiedy isc:))) spokojnego dnia zycze:))))))))))))))))))
28 sierpnia 2013 08:42 / 3 osobom podoba się ten post
Witajcie Ci na wyjezdzie i Ci co to do nas zagladaja o bo sie o nas zamartwiaja:D:D:D:D:D:D

Mamumela ty to naprawde,ledwo oko otworzyz a juz uchachana po same pachy-ja piernicze nawet ja tak nie potrafie,a podobno uchodze za osobe uamiechnieta i pozytywna.No no, sa widac mistrzowie i w tej dziedzinie:D:D:D:D:D:D Tak trzymaj Mamuela,tacy ludzie sa na wage zlota:)

A jak tam u Was? Nie bedziemy chyba dzisiaj smutac co ?

Usmiechnietego dnia Wam zycze:D:D:D:D:D
28 sierpnia 2013 09:06 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

Ja na ostatniej szteli wyprałam babciny szlafrok, bo ona go tylko "luften" a moczem jechał na odległość. Obraziła się na mnie i dopiero kiedy jej pokazałam, że nic mu się w pralce nie stało i że nadal jest mięciutki, mina się zmieniła. Ale wiele innych rzeczy nie dałaruszyć. 
Mój boże ja chcę być na starość pozytywnie walnięta i w miarę zdrowa. Bo jak nie to pozwalam się szybko utrupić. 

Myszko, aby być na starość pozytywnie walniętym i w miarę zdrowym jak piszesz, wystarczy nad tym podobno pracować tylko 3 miesiące. Tyle bowiem wystarczy, aby wyrobić sobie nowy nawyk - jakikolwiek!

Witajcie wszyscy!
Dorotee pewnie już wypoczęta po 19 godzinach podróży, zaziębiona Sylwunia, Andrejka która jeszcze śpi, bo nie musi o 7 wstawać, Misio szykujący się pewnie do nowej podróży i Pan Naczelnik, wybierający się na pachnące masaże. Kogo pominęłam, niech wybaczy, bo i tak ma miejsce w moim sercu.

Kasiu, musisz koniecznie wydać swoje wiersze i te śmieszne o opiekunkach, i te liryczne, jak ostatni - naprawdę bardzo dobry! Pomożemy Ci je sprzedać w nakładzie 100.000 egzemplarzy, co będzie opiekunkowym Noblem, bo poezja najczęściej sprzedaje się marnie. Jest polski fundusz internautów, wspierających finansowo różne fajne inicjatywy o nazwie beesfund, możesz tam uderzyć, bo koszty wydania czegokolwiek są dość wysokie. Teraz wszystko w rękach Szefa, aby zebrał w kupę to, co napisałaś na forum!

Fraszka na Andrejkę

Choć na obiad dopiero wstaje,
i tak w aktywności na forum
przegonić się nie daje!
28 sierpnia 2013 09:09
hogata76

Witajcie Ci na wyjezdzie i Ci co to do nas zagladaja o bo sie o nas zamartwiaja:D:D:D:D:D:D

Mamumela ty to naprawde,ledwo oko otworzyz a juz uchachana po same pachy-ja piernicze nawet ja tak nie potrafie,a podobno uchodze za osobe uamiechnieta i pozytywna.No no, sa widac mistrzowie i w tej dziedzinie:D:D:D:D:D:D Tak trzymaj Mamuela,tacy ludzie sa na wage zlota:)

No nie będziemy:)))))
Miłego, ciepłego dnia dla wszystkich.
Mamuela jest niesamowita.
28 sierpnia 2013 09:10 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo!
Oj pospało mi się dobrze dzisiaj!!! Budowlańcy dziś olali i nie przyszli, więc mam spokój.... na razie się lenięęęęęęęęęęęęęęęę... słonko takie śliczne za oknem nastraja pozytywnie!!! Włosy muszę do porządku doprowadzić po myciu, a potem na zakupy i sprzątanie przed przyjazdem córki...
A dziś otwierają dwa nowe sklepy z ciuchami w galerii, więc będzie szał ciał! No ale mój limit do wydania się skurczył przez szaleństwa z moim Kochaniem... no ale może jakieś sprzątanko wpadnie... hihi!
Miłego dzionka Wszystkim!
28 sierpnia 2013 09:17
Dzień dobry Opiekunkowo
Witam się z Wami przy kawce i jesienią za oknem.
No i z drapiacym gardłem niestety, te ciągłe przeciągi damy nie lubią mnie ....
Aspiryna wzięta oby pomogła.
Oby dzień był udany !!!!
28 sierpnia 2013 09:26 / 4 osobom podoba się ten post
Pomoże Ci aspiryna, Wiesiula, jeśli to ta bayerowska, to mi pomogła. Raz byłam dość mocno chora tu w D, z gorączką i osłabieniem, po 2 aspirynach jak ręką odjął. Ale jedną wzięłam na noc i wypociłam choróbsko.

Fraszka na Hogatę

Hogata dziś z miotłą szaleje,
nie byłaby to rzecz dziwna,
gdyby nie fakt,
że miotła, tak jak i ona
jest bardzo pozytywna!
28 sierpnia 2013 11:32 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Dzień doberek :))) Humorek i mnie od rana dopisuje, choć z łóźka się nie chciało wstać :) Usłyszałam dziś przy sniadaniu komplement od mojej Damy: "Wiesz, dlaczego Cię bardzo lubię?" Odp. "Nie , powiedz mi." A ona na to: " Bo ty zawsze taka wesoła jesteś. Ty naprawdę się nigdy nie smucisz i zawsze taka pozytywnie nastawiona" Ale mi się miło zrobilo na serduchu... No ale będę nieskromna, że od dość długiego czasu się nie smuciłam i tak ma zostać, szczęście ode mnie bije...zarażam radością!!! Miłego dnia :*