Nie jestes sama ,ja tez nie mam prawka.Wcale nie trzeba sie wstydzic.Przeciez,to nie jest ujma,aczkolwiek prawko jest przydatne:)
Nie jestes sama ,ja tez nie mam prawka.Wcale nie trzeba sie wstydzic.Przeciez,to nie jest ujma,aczkolwiek prawko jest przydatne:)
Witajcie w klubie kobitki.Ja tez nie mam prawka.
Kurcze powiem Wam,ze to bardzo przydatne jest.Teraz dopiero zaluje,ze wczesniej nie zrobilam.Ech,moze jeszcze do 50-tki zdaze,ha,ha
Hogata, w Polsce to nie ujma, ale w de "dzieci" 17;letnie rozpoczynają kurs tak wcześnie, coby z egzaminem trafić na urodziny. 17. Tu nawet nikt nie rozważa "czy" prawko zrobić. Tu to normalka. Mi przywiózł prawko mąż, bo zostawiłam w domu. Tylko że ja jeździć nie umiem!! Prawko mam 28 lat. Od 25 nie trzymałam kierownicy. To jest obciach!
Dzień doberek moi Drodzy!
Słoneczko świeci pięknie i aż milej się robi na serduchu!!!
Wczoraj nie zrobiłam zakupów, więc jadę zaraz, zanim przyjedzie córka... na obiadek dziś knedle ze śliwkami... :DD mniammmmm!!!
Barbarella cudeńka tworzysz! Koniecznie wstaw końcowy efekt!
Margolcia spacerki, spacerki, spacerki na nudę najlepsze... jak chcesz to możesz do mnie wpaść połazimy po lesie... :DDD
Andrea tylko spokój Cię uratuje!!!
Miłego dnia!!