Matenko kochana Tali mi by sie chciało prawko, ale ja sie panicznie boje, ze nie zdam bo teraz to masakr i głowa nie ta do nuki znakow,ale podziwiam osoby ktore odwaza sie teraz zdawac w pewnym powiecmy wieku!!!
Matenko kochana Tali mi by sie chciało prawko, ale ja sie panicznie boje, ze nie zdam bo teraz to masakr i głowa nie ta do nuki znakow,ale podziwiam osoby ktore odwaza sie teraz zdawac w pewnym powiecmy wieku!!!
Hej, czy spotykacie się na wieczornych pogawędkach? Wpadłabym dzisiaj, bo mam już normalny internet bez zadyszki, lecz tak po g.21. Jest ktoś chętny?
Nie taki diabeł straszny...Co nie dasz rady? Na pewno dasz! My jesteśmy przecież opiekunki i nam nic nie jest straszne. Zrobiłam już rozpoznanie. Na fiszkotece są darmowe lekcje...Można spróbować!!! Do odważnych świat należy! :)
Hej !
Pisalam ostatnio ile rzadac przy pracy przy 2 osobach.
No i wyszlo tak : Herr zaproponowal 45€/ dzien do reki ? Czy to dobra stawka? Jezyk slaby (A1) , doswiadczenie dobre .
Nie taki diabeł straszny...Co nie dasz rady? Na pewno dasz! My jesteśmy przecież opiekunki i nam nic nie jest straszne. Zrobiłam już rozpoznanie. Na fiszkotece są darmowe lekcje...Można spróbować!!! Do odważnych świat należy! :)
Hej !
Pisalam ostatnio ile rzadac przy pracy przy 2 osobach.
No i wyszlo tak : Herr zaproponowal 45€/ dzien do reki ? Czy to dobra stawka? Jezyk slaby (A1) , doswiadczenie dobre .
45€/dzien , dojazd 2 strony - 300 € . ubezpieczenie zdrowotne na wlasny koszt.
Dziewczyny ,jesli chodzi o prawko nie bójcie się niczego,bo jazda samochodem jest jak maseczka na twarz :)
Moje dziecko zdało za siódmym razem,ale zdało.Teraz jeżdzi tylko motocyklem bo na samochód patrzec nie może he,he
Ja zdałam 16 lat temu jadąc cały egzamin na ręcznym.Egzaminator nie zauważył bo dla malucha ręczny to jak jazda pod górkę.
Tak więc dziewczyny odwagi wam zyczę i konsekwencji.
No to wynegocjowalas,masz dobra kase i przestan sie ciagle wypytywac.
To bez negocjacji propozycja z góry , bez znajomosci jezyka trudno negocjowac... :(