Na wyjeździe #2

30 sierpnia 2013 09:45 / 1 osobie podoba się ten post
Farbuję włosy , żeby być piękniejszą, po powrocie do kraju (za tydzień), oraz żeby nie tracić mojego cennego czasu w Polsce na to :D
30 sierpnia 2013 09:51
hogata76

Dzien dobry;:)
Wiecie co ? Ja normalnie dzisiaj zaspalam hihihihihi:)Obudzilam sie o 7.00 jak zwykle,ale tak jeszcze chwilunie i....obudzilam sie o 8.35 tzn.obudzila mnie pielegniarka.Ale sie ze mnie smiala jak tak latalam w pizamie po chalupie usilujac pozbierac mysli hahahahahahaha:D:D:D:D:D:D
Juz pomalutku
dochodze do siebie:):):)
Milego dnia forumowicze:):):)

Jak ja bym chciala raz zaspac!!! Ale o 5 rano budzi mnie natura, no musze jak nic, a o 6 zaczynam prace i ta do 20,30, oczywiscie z wiekiem pielegnuje tez drzemke poobiednia.
30 sierpnia 2013 09:56
U mnie dziś znowu od rana gnojówka wylana na pobliskie pola... Ja chcę pracować w Nowym Yorku, tam przynajmniej będzie tylko smog!!!!

Dorotee, drzemka poobiednia rzecz bardzo miła dla organizmu! Znam wiele osób, które mają ten zwyczaj, dziwię się, że moja babcia nie. Chociaż ona też drzemie, tyle że na krześle przy stole. Ale nie ma to jak wyciągnąć sobie wygodnie nóżki na łóżku...
30 sierpnia 2013 10:01
MI wystarczy polgodziny, rowniez w blogim smrodku gnojowki, zalety mieszkania na skraju miasteczka, wsrod sielskich pol, lak i lasow.
30 sierpnia 2013 10:13
Dzień dobry :) U mnie piękne słoneczko, ale chłodno... dziś wcześniej wstałyśmy, ok 8.30. Ma przyjść jakiś pośrednik mieszkaniowy. Dziś przeżywam kryzys wyjazdowy, bo już nie długo, a zarazem tak daleko... Ale chyba powinnam się bardziej cieszyć z tego "niedługo" :P Miłego dnia :*
30 sierpnia 2013 10:15 / 1 osobie podoba się ten post
"A Wy, co dobrego zrobicie dziś dla siebie?"
Jadę do sąsiedniego miasteczka zobaczyć miejscowy festyn "Zwiebelkirmes". Ponieważ pochód przebierańców wypada w porze kawy, opa będzie miał dzisiaj termoskanne przygotowaną. A teraz jeszcze muszę skoczyć po ciasto. Też w przeważającej części dla mnie, bo akurat słodyczy nie potrafię sobie odmówić, choć powoli zaczyna być widoczne tu i ówdzie to zamiłowanie :)
30 sierpnia 2013 11:08 / 1 osobie podoba się ten post
A ja dla siebie i corci - wypad na jezioro, piekna pogoda, cieplutko, akuracik. W planach jeszcze ogromne muzeum na niedziele, bo jutro jakos by sie trzeba spakowac. Dobrze, ze tu wracam, wiec czesc mojego dobytku zostawiam.
30 sierpnia 2013 11:23
Hahahaha,a ja tak ciutke z innej beczki....
Mile Panie pojawil sie Pan w Niebieskiej Koszuli,patrzcie jak pieknie nas wita usmiechem,hahahahahahaha:D:D:D:D:D:D
Tak napisalam,bo niedawno rozmawialysmy o Nim,ciekawa jestem coz to za firma?Musze sprawdzic czy jest tel?Bo z pisaniem ,to ja mam problem:(
30 sierpnia 2013 11:29
hogata76

Hahahaha,a ja tak ciutke z innej beczki....
Mile Panie pojawil sie Pan w Niebieskiej Koszuli,patrzcie jak pieknie nas wita usmiechem,hahahahahahaha:D:D:D:D:D:D
Tak napisalam,bo niedawno rozmawialysmy o Nim,ciekawa jestem coz to za firma?Musze sprawdzic czy jest tel?Bo z pisaniem ,to ja mam problem:(

Też na niego zwróciłam uwagę... Przystojniaczek :P
30 sierpnia 2013 11:32
sas-anka

Też na niego zwróciłam uwagę... Przystojniaczek :P

:(:(:(   No to sobie nie zadzwonie:( Wole rozmawiac jak pisac po Niemiecku:( No coz ,widocznie nie jest mi dane:(
30 sierpnia 2013 11:38 / 2 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo ;-)Wypchałam portfel, zapakowałam suweniry, posprzątałam, po południu czas poświęcę tylko sobie coby się mąż nie przestraszył ;-) Pogoda piękna, wciąż jeszcze lato, choć w mojej głowie WIOSNA!!!! Jutro wyjeżdżam.
30 sierpnia 2013 12:09 / 1 osobie podoba się ten post
Esserga

Witam opiekunkowo ;-)Wypchałam portfel, zapakowałam suweniry, posprzątałam, po południu czas poświęcę tylko sobie coby się mąż nie przestraszył ;-) Pogoda piękna, wciąż jeszcze lato, choć w mojej głowie WIOSNA!!!! Jutro wyjeżdżam.

tak sie bedzie cieszyl ze Cie widzi ze na pewno sie nie wystraszy hahah:) ja juz tez spakowana pokoj dla zmienniczki wysprzatany jeszcze lazieneczka ale to juz wieczorkiem i tez czekam z ustesknieniem:)
30 sierpnia 2013 12:29 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Hejka wszystkim!
Coś nam dzisiaj Mamuela zaspała i nie mamy porannej tony optymizmu! Oj, niedobrze, niedobrze, musimy jakoś inaczej sobie poradzić! Mnie cieszy od rana, że 15 km od Ludwisburga gdzie będę przez wrzesień, odkryto grób celtyckiego księcia z pięknym, bogatym wyposażeniem. I choć teraz jest to tylko rekonstrukcja, bardzo pieczołowicie zrobiona, to i tak pojadę w miarę możliwości ją obejrzeć.

A Wy, co dobrego zrobicie dziś dla siebie? Może nas zainspirują niektóre pomysły?

A ja nad Mozelą oglądałem odrestaurowane, oryginalne grobowce rzymskie.
Ciągle jednak mam mało czasu, żeby kontynuować moje zapiski podróżnika.

Dzisiaj z "Panią Misiową" /ładnie ją ktoś nazwał / jadę do fryzjerki. 
Może w przypływie szaleństwa dam sobie zrobić coś fantazyjnego na głowie. Jak przechodziłem dziś rano przez ogród, to zainspirowała mnie pietruszka naciowa. Tylko, czy z moimi włosami da się jeszcze cokolwiek zrobić? ;-).
30 sierpnia 2013 13:24
misiekFfm

A ja nad Mozelą oglądałem odrestaurowane, oryginalne grobowce rzymskie.
Ciągle jednak mam mało czasu, żeby kontynuować moje zapiski podróżnika.

Dzisiaj z "Panią Misiową" /ładnie ją ktoś nazwał :-)/ jadę do fryzjerki. 
Może w przypływie szaleństwa dam sobie zrobić coś fantazyjnego na głowie. Jak przechodziłem dziś rano przez ogród, to zainspirowała mnie pietruszka naciowa. Tylko, czy z moimi włosami da się jeszcze cokolwiek zrobić? ;-).

Misiek:)a moze jedno,malutkie zdjecie?,ciekawa jestem jak wygladasz:)))cio?????:)))))
30 sierpnia 2013 13:28
Mam pytanie do dziewczyn obytych w chodzeniu po sklepach w DE

. Za ile można kupić w DE sukienkę wizytową ? 

Jadę za tydzień do PL na wesele i moja babcia postanowiła sprezentować mi sukienkę.
 Chciałabym wiedzieć jakie są ceny, żebym nie padła w sklepie, przeliczając nas złotówki.