Na wyjeździe #2

10 lipca 2013 18:14
Wysalalm ci drugi adres :)
10 lipca 2013 18:17
Asik

Przeszlo, sprawdz
10 lipca 2013 18:18
Asik

OK doszło :) Dziekuje. Jak bedziesz chciala do mnie napisac to na ten drugi. Mam go od niedawna. Moze faktycznie na pierwszym jest za duzo wiadomości. 
10 lipca 2013 18:19
Akcja zakonczona powodzeniem ; )
10 lipca 2013 21:22
Asik

Ja do Ani nie moge wysłac i tez nie wiem dlaczego. A jej maile przychodza.

Moze dziewczyny mają ustawioną za małą pojemność skrzynek.
10 lipca 2013 21:23
Nowy rekord na saunie - 2 razy po 3 minuty! Może osiągnę wynik Giunty szybciej niż myślałem!
10 lipca 2013 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
doris

Hi hi Kasia z ta stella na pare latek to nie tak szybko moi pontencjalni podopieczni niezle jeszcze smigaja pomimo tez słusznego wieku :-))

Doris wyslalam Ci ciag dalszy przewoznikow na maila.
10 lipca 2013 21:39
opiekun_Janusz

Nowy rekord na saunie - 2 razy po 3 minuty! Może osiągnę wynik Giunty szybciej niż myślałem!

Hihihi...Janusz ja pierwszy i ostatni raz bylam na saunie( w saunie) wieeele lat temu. Młodsza byłam. Na pierwszy raz 10 min sobie zamowilam. Trzeba bylo mnie reanimowac. Powiedzialam wiecej NIGDY!
10 lipca 2013 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
Bo to trzeba stopniować - przynajmniej ja tak robię, za radą kolegi.
10 lipca 2013 21:56
opiekun_Janusz

Bo to trzeba stopniować - przynajmniej ja tak robię, za radą kolegi.

Niestety...chciałam być moderne :) A pani w salonie to nawet nie zapytala czy pierwszy raz. Moze nie ma takiego obowiazku. Niemniej nie powinnam wcale bo nawet krótki pobyt na słoncu powoduje ze jestem zwłoki :)
10 lipca 2013 22:05
Asik

Niestety...chciałam być moderne :) A pani w salonie to nawet nie zapytala czy pierwszy raz. Moze nie ma takiego obowiazku. Niemniej nie powinnam wcale bo nawet krótki pobyt na słoncu powoduje ze jestem zwłoki :)

Asik,
wcale ci sie nie dziwię, mnie na sama myśl o saunie robi się słabo, brrrrr

A ja tak mam, ze żadnych dekoltów pod szyję , wszystkie w szpic, 
golfy ledwie toleruję na ciężkie mrozy, wszystkie muszą być luźne pod szyją.

Od zawsze tak mam.

10 lipca 2013 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
Nie rozumiem sauny w lecie,zimą moze tak,ale latem? Sauna na dworze,po co jeszcze pakowac sie do drewnianej zaparowanej skrzynki.
10 lipca 2013 22:24
scarlet

Asik,
wcale ci sie nie dziwię, mnie na sama myśl o saunie robi się słabo, brrrrr

A ja tak mam, ze żadnych dekoltów pod szyję , wszystkie w szpic, 
golfy ledwie toleruję na ciężkie mrozy, wszystkie muszą być luźne pod szyją.

Od zawsze tak mam.

Moja kochana a ja uwielbiam golfy..i wszystkie rzeczy ktore maskuja moje niedoskonałości :) Mam szyje jak żyrafa i golfy ja skracaja. Dekoldy?? W życiu!! Staram sie otulac szczelnie. Ja nie potrzebuje rentgena ukladu kostnego :) U mnie widac wszystko jak na dłoni :)  
10 lipca 2013 22:34 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Moja kochana a ja uwielbiam golfy..i wszystkie rzeczy ktore maskuja moje niedoskonałości :) Mam szyje jak żyrafa i golfy ja skracaja. Dekoldy?? W życiu!! Staram sie otulac szczelnie. Ja nie potrzebuje rentgena ukladu kostnego :) U mnie widac wszystko jak na dłoni :)  

I dlatego świat jest taki ciekawy, bo każdy jest inny....
10 lipca 2013 22:41
scarlet

I dlatego świat jest taki ciekawy, bo każdy jest inny....

Pewno...kościany, okragły, kanciaty, dlugi, krótki, szeroki wąski w biodrach, gruszkowaty,baryłkowaty...i wszyscy sie ciesza tylko nie ja :))