10 lipca 2013 23:01 / 2 osobom podoba się ten post
scarletNawet jak się łapiesz pod te wszystkie kategorie naraz to trzeba się cieszyć.
Mnie cieszy każdy kolejny nowy dzień, a też mam komorników na karku.
Ale stąd mój pseudo "Skarlet", tak jak ona , jak mnie wszystko przerasta momentami, to mówie sobie "pomyślę o tym jutro".
Jaka jest różnica mieęzy księdzem a policjantem:
Jak cię wyprowadza policja, to jest jakaś nadzieja, jak ksiądz to już żadna.
To tak dla rozładowania.
Scarlet a kto nie ma problemow,zycie bez nich było by nudne hehe zartuje oczywiscie, ale wazne zeby sie nie poddawac ja mowie jak sie ma zdrowe rece chec do pracy i mobilizacje to mozna gory przeskoczyc morze przepłynac,spokojnej nocy zycze ide jeszcze do kuchennego działu dobranoc:) Asik jejku przestan mowic takie zeczy kazdy jest inny nikt nie jest idealny, jak bym miała latem golf nosic to bym sfiksowała, przestan sie przejmowac ja mam figure jak gruszka tez mnie szlak trafia jak patrze w lusterko ,łod grube, brzuch, pajeczynki na nogach od bardzo dawna nie chodziłam w spodnicy ale przestałam sie przejmowac ubieram spodniczke nie dłuzsza ja do kolan,leginsy chociaz niektorzy twierdza ze leginsy nie pasuja a ja mam to w nosie a dlaczego mam sie zakrywac czała po szyje kiecke do kostek niemcy dlugo zyja poniewasz sie nie przejmuja tak jak my:)))))))))))))))))Dobranoc