Na wyjeździe #2

10 lipca 2013 22:47 / 2 osobom podoba się ten post
Nawet jak się łapiesz pod te wszystkie kategorie naraz to trzeba się cieszyć.

Mnie cieszy każdy kolejny nowy dzień, a też mam komorników na karku.

Ale stąd mój pseudo "Skarlet", tak jak ona , jak mnie wszystko przerasta momentami, to mówie sobie "pomyślę o tym jutro".

Jaka jest różnica mieęzy księdzem a policjantem:

Jak cię wyprowadza policja, to jest jakaś nadzieja, jak ksiądz to już żadna.

To tak dla rozładowania.
10 lipca 2013 22:52
scarlet

Ale stąd mój pseudo "Skarlet", tak jak ona , jak mnie wszystko przerasta momentami, to mówie sobie "pomyślę o tym jutro".

To tak dla rozładowania.

Skarlet :)) jak dobrze ze jestes:) Tego trzeba było mi na dzisiejszy wieczór. Nawet nie wiesz jak tym podreperowalas moja kondycje psychiczną. Bardzo ci dziekuje. 
P>S> Ja sie łapie tylko na te pierwsza kategorie :)) Ty tego nieznasz ale mnie nie bola posladki jak długo siedze (SINDBAD) mnie bolą kosci :) 
10 lipca 2013 23:01 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

To tak dla rozładowania.

Scarlet a kto nie ma problemow,zycie bez nich było by nudne hehe zartuje oczywiscie, ale wazne zeby sie nie poddawac ja mowie jak sie ma zdrowe rece chec do pracy i mobilizacje to mozna gory przeskoczyc morze przepłynac,spokojnej nocy zycze ide jeszcze do kuchennego działu dobranoc:) Asik jejku przestan mowic takie zeczy kazdy jest inny nikt nie jest idealny, jak bym miała latem golf nosic to bym sfiksowała, przestan sie przejmowac ja mam figure jak gruszka tez mnie szlak trafia jak patrze w lusterko ,łod grube, brzuch, pajeczynki na nogach od bardzo dawna nie chodziłam w spodnicy ale przestałam sie przejmowac ubieram spodniczke nie dłuzsza ja do kolan,leginsy chociaz niektorzy twierdza ze leginsy nie pasuja a ja mam to w nosie a dlaczego mam sie zakrywac czała po szyje kiecke do kostek niemcy dlugo zyja poniewasz sie nie przejmuja tak jak my:)))))))))))))))))Dobranoc
10 lipca 2013 23:24 / 4 osobom podoba się ten post
Mamulela popieram Ciebie! Trzeba pokazywać co się ma! Ja to dopiero po 30stce zrozumiałam i bikini założyłam! Hihihi!A co sobie żałować! Wczoraj byłam na basenie i się rozkoszowałam cudną wodą i słoneczkiem, oczywiście w bikini! :D

Asik jest wiele kobiet, które dałyby się pokrajać, aby być chude tak jak Ty! Pokazuj swoją żyrafią szyję! Na pewno nie jest taka straszna, jak opisujesz! Z chęcią oddam Ci moją oponkę ratunkową, ale dopiero po sezonie, bo dzięki niej unoszę się na wodzie! Hihihihhihihihi!

11 lipca 2013 08:59
scarlet

A co jak mają ten napis lub symbol..........

Hallo, mialam przerwe w polaczeniu, te butelki mozna oddac tak samo jak Pet, pozdrawiam
11 lipca 2013 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
Wczoraj rozmawiałam z moim mężem o tym co moja FRAU wyprawia w związku z moim wyjazdem. I mówię do niego widzisz Kochanie , gdyby mi zapłaciła te głupie 100 euro to bym została. A wiecie co mi powiedział Kotku Ty lepiej już nie chciej tych pieniędzy, bo jeszcze rozpętasz trzecią wojnę światową hahahhaa:))i będzie dopiero że opiekunka z POLSKI rozpętała trzecią wojnę światową.
11 lipca 2013 10:43
A ja wczoraj dostałam wypłatę,pierwszą :).Miała byc do 15-go ,a przyszła wczoraj.Ciesze się,bo dostałam wszystkie pieniązki,co do grosza.Teraz walczę z kantorem internetowym,mam stracha jak mało kiedy.:)
11 lipca 2013 10:50
ivanilia40

A ja wczoraj dostałam wypłatę,pierwszą :).Miała byc do 15-go ,a przyszła wczoraj.Ciesze się,bo dostałam wszystkie pieniązki,co do grosza.Teraz walczę z kantorem internetowym,mam stracha jak mało kiedy.:)

Jak to walczysz?? Już wiem że na pewno odniesiesz zwycięstwo - pochwal się nim!
11 lipca 2013 11:01 / 1 osobie podoba się ten post
Witam... wszystki Panie....no niestety nie jstem na biezaco na forum....fajna pogoda trzeba wykorzystac i siedziec na tarasie ile sie da....
A poza tym planuje wakacje .....rowerkiem wzdluz Baltyku....moze mieszka ktoras z was nad morzem ....

Milego dnia
11 lipca 2013 11:03
grawik

Jak to walczysz?? Już wiem że na pewno odniesiesz zwycięstwo - pochwal się nim!

No walczę,bo wysłałam euro do wymiany i czekam na transakcję.Jak będzie ok to dam znac.Niby to wszystko łatwe,ale ja nie znoszę wszystkich internetowych i bakomatowych rozliczeń.Mam jakąś fobię.:)
11 lipca 2013 11:08
ivanilia - jak ci się uda to ja też spróbuję, bo teraz nieźle Euro stoi - napisz na jakiej stronie się rejestrowałaś.?
11 lipca 2013 11:10 / 1 osobie podoba się ten post
grawik

ivanilia - jak ci się uda to ja też spróbuję, bo teraz nieźle Euro stoi - napisz na jakiej stronie się rejestrowałaś.?

Na www.internetowykantor.pl
Rejestracja banalnie łatwa i dobry kurs.Jeśli wszystko się powiedzie ,całkiem nieżle zarobie :)

11 lipca 2013 12:53
My Lady spi jak dzik, chrapanie rozchodzi sie na cale mieszkanie, budzilam ja o 12 na obiad powiedziala ze pozniej i dalej tnie komara
11 lipca 2013 13:44
Do moich przyjechał syn, pierwszy raz go widzę, coś nie są zadowoleni.
Oboje już spali po obiadku, ale to chyba nie o to chodzi.

Pani miała minę jakby srającego kota zobaczyła.

Siedzą i gadają, ja się zmyłam.
11 lipca 2013 14:59
Witam opiekunkowo matko ja dopiero zagladam i to na chwile mooj od 6. rana  hilfe woła szlak mnie trafia a tak miałam zaplanowany dzien,plany szlak trafił i teraz albo sie uda albo nie miłogo dnia wszystkim zycZe:)))))))))))))))))0