Na wyjeździe #2

31 sierpnia 2013 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
Tali gratulacje i powodzenia, będzie dobrze :)
31 sierpnia 2013 22:02 / 4 osobom podoba się ten post
A ja jeszcze dopowiem...wiecie co? Moja babcia zawsze mówila ze dobroc wraca stokrotnie. Warto byc dobrym, uczciwym, wrazliwym...to wraca... I jesli mi ktos powie ze nic nie robimy bezinteresownie to sie z nim zgodze :) Ale czy trzeba za dobroc brac pieniadze? Nie. Dostaniemy wiecej niz bysmy chcieli. Tali jestes tego zywym przykladem :) Nie płacz tylko ciesz sie...niczego bardziej nie cenie nad to ze na swojej drodze spotykam dobrych, uczciwych i serdecznych ludzi...to skarb wiekszy od tego na koncu tęczy :))
31 sierpnia 2013 22:14 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem w szoku:O:O:O:O:O:OO:O:O:O:O
Gadalam przed chwilka z moim malym synkiem(10 lat ,za chwilke),puscil mi piosenke,powiedzial ze fajny tekst:D:D:D:D:D

Szparka ,sekretarka Maryli Rodowicz i jeszcze Niech zyje Bal(raczej nie zrozumial przeslania),ale i tak jestem w SZOKU:O:O:O:O
31 sierpnia 2013 22:19
A Ty Wiesz,ze tak pomyslalam,ale nie mialam odwagi Go zapytac:(Masakra,chyba  sie wstydze:(
31 sierpnia 2013 22:22
Andrea Ty juz sie uspokuj,ja pisalam powaznie,jestem w szoku.Przeciez dzieci i to jeszcze chlopcy nie sluchaja Maryli Rodowicz:(
31 sierpnia 2013 22:30 / 1 osobie podoba się ten post
No w sumie moze i tak:)Moj starszy sluchal ciezkiego ROCKA i wszystko by bylo ok,ale jak odkurzalam,to mi odkurzacz sie palil hahahahahah:D:D:D:D:D:D:D
To moze jednak Marylka bedzie lepsza:)

31 sierpnia 2013 23:18 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

No więc byłam na rozmowie i mam już umowę!!!! :DDDDDDDDDD Oczywiście jeszcze nie podpisałam, bo muszę ją kilka razy poczytać i zapytać o to co nie rozumie, ale wydaje się w niej wszystko w porządku!
Jak na początek dla mnie warunki super!! Mam miesięcznie do wyrobienia 140 godzin, umowę na czas nieokreślony, wszystkie składki odprowadzane i wynagrodzenie też ok!!!
Powiedziałam o wszystkich wątpliwościach jakie mnie męczą i szefowa powiedziała, że nie mam się co martwić, jeśli nie będę chciała iść od szkoły nikt mnie tam do tego nie zmusza!! Na początek będę jeździć z jedną z pielęgniarek, a jak się z pacjentami zapoznam to będę pewne rzeczy mogła sama robić!
Myślę, że wiele się tam nauczę i tą wiedzą na pewno będę dzielić się z Wami!
A co do szkoły to daję sobie czas na zastanowienie... może się zdecyduję, chyba że po drodze znajdę coś co mnie bardziej zainteresuje... kto wie?

Dziękuję Wszystkim za wsparcie!!!

I wiecie co normalnie ryczeć mi się chce, bo nie wiem czym zasłużyłam na tyle dobroci od innych zupełnie obcych mi ludzi!!! Obiecuję ją zwracać z nawiązką innym!!!

Tali gratuluje serdeczni, jestes odwazna kobieta ze wszystkim sobie poradzisz, nawet ze szkoła jak sie namyslisz,trzeba isc do przodu nie zatrzymywac sie, powodzenia:))))))))))))))))))))))))))
31 sierpnia 2013 23:20
hogata76

A Ty Wiesz,ze tak pomyslalam,ale nie mialam odwagi Go zapytac:(Masakra,chyba  sie wstydze:(

No cos ty Hogat wstyd przykryty nie masz czego ,a po za tym ty czarownica sie wstydzisz, hehehe no normalnie nie wierze:))))))))))))))))
01 września 2013 02:22 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

No to na swojego awatara nie patrz! Teraz jest piękny i go nie zmieniaj. Mnie to pomaga, poznaję koleżanki "po kolorach". Czasem znany awatar się przydaje, żeby wiedzieć, kogo omijać (!). Ciebie czytam. Zostań już taka ładna.

Tak, Bea, właśnie taką Ciebie chcemy!!!!!  Ładna z Ciebie dziewczyna, aż miło popatrzeć, chyba że to zdjęcie teściowej z czasów młodości, hi, hi...

Tali, wiatru w żagle dla Ciebie i Kochania! Może za jakiś czas wymyślisz też inne formy pracy dla polskich opiekunek, by nie były uwiązane 24 na dobę...Powstają mieszkania dla kilkorga emerytów, gdzie jest część indywidualna i wspólna, a oni sami tworzą program dnia przy wsparciu całodobowych opiekunów, pracujących na zmiany. Ten biznes dopiero się rozkręca na dobre, jest tu jeszcze miejsce na wiele fajnych pomysłów.

Spać nie mogę, padnę dopiero koło 4 rano.  W domu człowiek walnąłby kielicha i kimnąl bez problemu, a tu trwa trzeźwo na posterunku jak porządny harcerz. Ja chcę do domuuuuuuu!!!!!.
01 września 2013 02:28 / 1 osobie podoba się ten post
i jak tu zasnąć, jak człowiek zakochany:)Jejku przeciez to jest cudowne.posłuchajcie zresztą wówczas zrozumiecie mój stan. Na poczatek dnia,na cały pobyt,jak bedzie Wam smutno.Dzielę sie ze wszystkimi swoim stanem:):):)
http://www.youtube.com/watch?v=9qvglWAHDak
01 września 2013 02:29
01 września 2013 02:34
Widzę Panie Naczelniku, że tu więcej osób cierpi dziś na bezsenność. Piosenka ładna, od razu czuje się zapach Bella Italia.
01 września 2013 02:53 / 2 osobom podoba się ten post
Romanko, wczoraj wróciłem z Niemiec. Spałęm z czwartku na piatek 4 godz i dzisiaj 3 godz. Nie chcem sie spac. Tę muzykę usłyszałem bedąc w Baden Baden. Siedziala sobie Pani na ławce w parku i słuchała a ja ławkę dalej wsłuchany w te dźwieki. nie mogłem się oprzeć,podszedłem przedstawiłem sie,powiedziałem dlaczego zakłócam jej spokój.Uśmiechneła się,pogaworzyła trochę, a na koniec powiedziala co to za muzyka. Genialna. nie mogłem w smartfonie odtworzyc wszystkiego, wiec nadrabiam teraz zaległości.Balsam dla duszy.Dźwiek pianina,skrzypiec,wiolonczeli, oboju,ogólnie przyprawia mnie o szybsze bicie serca. Na muzyke reaguję tym, ze mam ciarki na plecach, a już na taką,toooooo. Taki juz jestem, ze piękno dostrzegam nie tylko w płci przeciwnej:):):)
01 września 2013 03:19
Wrażliwiec....oj, jak pięknie! I awatar zmieniłeś na zdecydowanie bardziej korzystny! Rano dziewczyny rozpiszą się o mężczyźnie w białej koszuli, a tu Uberaschung! Sam Pan Naczelnik we własnej osobie!
Poszukam więcej utworów tego Włocha na you tube. Dziękuję za kawałek dobrej muzyki!
01 września 2013 03:36 / 2 osobom podoba się ten post
Hallo! Nocne marki co Wy tutaj jeszcze robicie? Chodźcie spać:)