Na wyjeździe #2

01 września 2013 04:03
http://www.youtube.com/watch?v=-whS3PD53qE
ten utwór mi sie podoba , dziękuję za link , dziś mam paskudny nastrój wiec słucham i jest cudownie , DZIĘKUJĘ!!!
01 września 2013 07:25
Witam w niedziele,troche chlodno ale ...........coz.O osmej "znikam "do szpitala , moja podopieczna nadal pozostaje w nim.Napisze potem jak "spotkalam "-Szpital w Jasnej Gorze (chyba tak sie nazywa z serialu polskiego).Ochlonelam troche ale ,wierzcie mi sa jeszcze ludzie-lekarze polscy ktorzy sa pomocni i serdeczni.Pozdrawiam i spokojnejnego dnia zycze.
01 września 2013 07:26
Widzę, że nie tylko ja miałąm ciężką noc.
Ale teraz już niedzielny poranek. Niestety pochmurny.
Ale i tak wszystkim życzę miłego dnia.
01 września 2013 07:30 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien doberk słonko wstało wszystie pracusie tez wypoczete! albo i nie bo noca buszowały jak kotki,Robert z nudow awatar zmienił ,Romana muzyki z nim wirtualnie słuchała ale napewno wyspana wstała,Aleki w trakcie przebudzenia paluszkiem im pogroziła hehehe,a koki nastruj leczyła choc na zły nastruj najłepszy sen kobiet ale wszyscy jak frygi beda dzis chodzic zadowoleni ze szczesci!!! Dzis mamy niedziele 1`wrzesni nowy miesiac zaczynamy ale ten czas szybciutko leci nim sie obejzymy bedzie Boze Narodzeni!!! juz w sklepach swiateczne ozdoby widzałam,hehe no to salony spojzec czy skarby sie obudziłi i toalet poranna zrobic,dzis u mnie goscie ale wszystko na spokojnie ,wczoraj ciasto upiekłysmy z moja pania ,sałate zrobiłysmy i nie wazne ze tylko jabłka obrał i pokroiła ,sałatke sprubowała palcem ,ale razem hehe podoba mi sie jej podejscie prawda ze pomogła z mina dziecka hehehe fajnoie no to kochani z usmiechem na twarzy piers do przodu i do akcji hehe miłe , spokojnej niedzieli pozdrowionka:))))))))))))))))))) A u mnie słoneczko i dzis po wczorajszek pogodzie w kratke bedzieładnie przesle troche promieni słonecznych dla wszystkich:))))))))))))))))))
01 września 2013 09:21 / 1 osobie podoba się ten post
Witam :)) Ja też dobrze spałam ,dopuki nie obudził mnie telefon że babcia dzisiaj w nocy z urlopu wraca ,bo jej zimno nad morzem i pogoda nie ciekawa :))) Szkoda było nad te morze jechać ,szykowania było pół roku:))
01 września 2013 09:35 / 2 osobom podoba się ten post
A wlasnie zle spalam:(
Noz taka jestem zla whrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:(
Co jakas godz.przychodzily sms-y a to z ambasady,a to ze polaczenia kosztuja tyle i tyle,a to wyslij sms na cos tam cos tam.Qrwa mac,jakby nie mogli powysylac,tak po godz. 7.00-mej.Juz od 1-szej w nocy sie zaczelao.No tak dzisiaj 1-szy dzien miesiaca,moglam wczoraj poprostu wylaczyc tel,ale jakos nie pomyslalam i masz Babo placek-no taka zla jestem w hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:(:(:(

Nazs Naczelnik sie zakochal czy jak,bo tak dziwnie pisze,ze ja juz nie wiem o co Mu chodzi:)Pewnie sie jednak zakochal-to dobrze:)

Widze,ze wiela z Was nie moglo spac:(Dobry tekst Romana "czlowiek by walnol kielicha i by usnol,a tak ,tutaj w pracy..." hahahahahahahaha:D:D:D:D:D

Dzisiaj niedziela-ale bym zjadla rosolu,ale takiego wiecie swojskiego z kury od gospodarza.Te kury-kurczaki tutaj w De hmmmmmmmmm-nie bede komentowac:(

Milego dnia:)
01 września 2013 09:39 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień Dobry Opiekunkowo!

Cudny widok mam za oknem... słonko świeci, niebieskie niebo, a nad horyzontem delikatne białe obłoczki... pięknie widać Frankfurt... samolot leci pionowo w dół, jakby spadał, zostawiając za sobą białą smugę... jak byłam dzieckiem to przelatujący samolot był rzadkością u nas i my dzieciaki darłyśmy gardła, krzycząc: "Paaaaanieee piloooocieeeeeeeeee dziuuuuraaaaaaaa w samolocieeeeeeeee" i byliśmy święcie przekonani, ze tak głośno krzyczymy, że pilot na pewno nas usłyszał... hihi!!!

A tak w ogóle to dziękuję: Benicie, Hogacie, Andrei, Wiesiuli, Tinie40, Ivanilii, Mozah, Margolci, Myszce, Bei, Asikowi, Barbarelli, Serce78, Scarlet, Alexii, Mamueli, Romanie!!!!!!!!!!!!! Do tych podziękowań dołączam wszystkie osoby, które dały mi plusiki!!! Strasznie to dal mnie miłe i łezki mi się pokazują... ale to ze szczęścia!!!

Dobra idę myć włosy... dziś kawka z moją dobrą kumpelką, która wczoraj przyjechała... :DDD ale się cieszę!!!

A Roberto Naczelniku nasz Jedyny!!! Niezłe z Ciebie ciacho!!! Hihihi!! Dziwię się, że oprcz Roamny żadna nic jeszcze nie napisała!!! Hihihihi! Zdecydowanie korzystniejszy awatar! A muzyka przecudna! Dzięki za nią!!

Miłego dnia Wszystkim!
01 września 2013 09:50
hogata76

Andrea Ty juz sie uspokuj,ja pisalam powaznie,jestem w szoku.Przeciez dzieci i to jeszcze chlopcy nie sluchaja Maryli Rodowicz:(

A dlaczego nie? Hogata mój siostrzeniec (4 lata) namietnie sluchal Depeche Mode :)
01 września 2013 09:53 / 1 osobie podoba się ten post
Witam w ten...smutny dzień (mżawka), ale RADOŚNIE :)
01 września 2013 09:54 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

A dlaczego nie? Hogata mój siostrzeniec (4 lata) namietnie sluchal Depeche Mode :)

No tak,moj synek ma jakies inne wyczucie muzyki.Czesto z Tata spedza czas-rozmawiaja o wykonawcach,o rodzajach muzyki.Razem sluchaja i razem dyskutuja:):):)
Wczoraj moze dziwnie zareagowalam,ale wystrzelil z Ta Marylka jak Filip z konopii hahahahahahahah:)
01 września 2013 10:03 / 1 osobie podoba się ten post
A tak w ogóle to dzien dobry wszystkim państwu. Niedziela ...? Znowu niedziela? Przeciez wczoraj byla niedziela. ten czas tak szybko ucieka ze az strach. Dzis siedze i wyszywam...nie ma mnie :)
01 września 2013 10:04
Asik

A tak w ogóle to dzien dobry wszystkim państwu. Niedziela ...? Znowu niedziela? Przeciez wczoraj byla niedziela. ten czas tak szybko ucieka ze az strach. Dzis siedze i wyszywam...nie ma mnie :)

Hehe! Asik mówiłaś wczoraj, że to piątek! Hihihihi!

Dobra idę łepetynę myć!!!
01 września 2013 10:18 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim!
Tali! Gratulacje i życzenia wszystkiego najlepszego.
Jak będziesz miała kiedyś czas na Frankfurt, to polecam dwa miejsca.
Po pierwsze - wjazd na HeLaBa Turm - stamtąd na pewno zobaczysz miejsce, w którym jesteś teraz.
Po drugie - Sachsenhausen - śliczna enklawa z waskimi uliczkami, ciekawymi kamieniczkami i oczywiście knajpki z miejscowymi specjałami /pisałem już kiedyś o tym z ilustracjami/. A stamtąd, najlepiej pod wieczór, spacer przez most kolejowy i bulwarami w stronę centrum /z tego mostu jest najładniejsza panorama miasta, zwłaszcza przy zachodzącym słońcu/.
Asik - Depeche Mode jest super! Byłem 5 lipca na ich koncercie w Duesseldorfie. Jeszcze w tym roku będą koncertować w Niemczech. W Warszawie grali 26 lipca.
A tak ogólnie, to dobrze jest. Pogoda super, nastroje jeszcze lepsze. Nic więcej nie potrzeba.
Spokojnej niedzieli życzy Miś/siek/ :-D.
01 września 2013 10:30 / 3 osobom podoba się ten post
O Jessssuuuuuu!!!!!!!!!Wyszlam na taras i wrocilam zaraz-brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zimno!Powachalam zapach powietrza swoim nochalem i......To juz jesien.

Zegnaj Lato,do zobaczenia za rok,bede na Ciebie czekala:)Pamietaj ,ze Cie kocham.
Hogata:)
01 września 2013 10:31 / 2 osobom podoba się ten post
Oj , dużo pięknych miejsc w Ffm .Palmengarten , który miewa wystawy tematyczne - storczyki , róże itd.Japanisch Garten - gdy kwitną piwonie drzewiaste .MyZeil - market w centrum z genialnymi rozwiązaniami architektonicznymi - polecam w czasie deszczu , gdy woda spływa szklanymi tunelami .I jeszcze stara hala targowa z zapachami Orientu i coś dla kobiecej duszy - w pobliżu malutki sklepik ze starą biżuterią !