01 września 2013 09:39 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień Dobry Opiekunkowo!
Cudny widok mam za oknem... słonko świeci, niebieskie niebo, a nad horyzontem delikatne białe obłoczki... pięknie widać Frankfurt... samolot leci pionowo w dół, jakby spadał, zostawiając za sobą białą smugę... jak byłam dzieckiem to przelatujący samolot był rzadkością u nas i my dzieciaki darłyśmy gardła, krzycząc: "Paaaaanieee piloooocieeeeeeeeee dziuuuuraaaaaaaa w samolocieeeeeeeee" i byliśmy święcie przekonani, ze tak głośno krzyczymy, że pilot na pewno nas usłyszał... hihi!!!
A tak w ogóle to dziękuję: Benicie, Hogacie, Andrei, Wiesiuli, Tinie40, Ivanilii, Mozah, Margolci, Myszce, Bei, Asikowi, Barbarelli, Serce78, Scarlet, Alexii, Mamueli, Romanie!!!!!!!!!!!!! Do tych podziękowań dołączam wszystkie osoby, które dały mi plusiki!!! Strasznie to dal mnie miłe i łezki mi się pokazują... ale to ze szczęścia!!!
Dobra idę myć włosy... dziś kawka z moją dobrą kumpelką, która wczoraj przyjechała... :DDD ale się cieszę!!!
A Roberto Naczelniku nasz Jedyny!!! Niezłe z Ciebie ciacho!!! Hihihi!! Dziwię się, że oprcz Roamny żadna nic jeszcze nie napisała!!! Hihihihi! Zdecydowanie korzystniejszy awatar! A muzyka przecudna! Dzięki za nią!!
Miłego dnia Wszystkim!