Na wyjeździe #2

11 lipca 2013 16:18 / 1 osobie podoba się ten post
85marzena

Witam... wszystki Panie....no niestety nie jstem na biezaco na forum....fajna pogoda trzeba wykorzystac i siedziec na tarasie ile sie da....
A poza tym planuje wakacje .....rowerkiem wzdluz Baltyku....moze mieszka ktoras z was nad morzem ....

Milego dnia :-)

Mieszka:)Koło Mielna:)
11 lipca 2013 17:20 / 1 osobie podoba się ten post
Witajcie :))) A mnie i mojemu Misiowi przyszedł pomysł spontaniczny do głowy i dziś w nocy wyjeżdżamy nad morze na 5 dni. Miejscowość nazywa się JEZIERZANY i znajduje się 2 km od Jarosławca:)))
11 lipca 2013 18:53

witam dziewczyny wieczorową porą,moje córki już w samolocie,było trochę płaczu przy pożegnaniu,ale to normalne,najwięcej płakała moja starsza cwaniara,ale ona jedzie tam sobie życie ukaładać,więc dla tego,młodsza do chłopaka więc zadowolona,pusto beż nich,piwko sobie piję,uroki urlopu,miłego wieczorka.
11 lipca 2013 20:03
Wichurra pojechala do domciu:):):)
11 lipca 2013 20:11
Taki przypadek:)tym razem wcale nie czuwam bo  nie mam kiedy,wrocilam do dziadka i zrobil sie jeszcze bardziej"upierdliwy":)przepraszam za wyrazenie,w sensie,ze ciagle trzeba przy nim byc:)za pierwszym razem myslalam,ze ja przesadzam i jestem za malo wytrzymala no ale fakt faktem ze zmienniczka zwiala bardzo szybko:)reasumujac:nie mam kiedy wczuc sie w forum,czasem mam tylko komputer wlaczony ale zero czasu by poczytac:)choinka jasna w zyciu tu nie wroce juz.
11 lipca 2013 20:44
Sylwunia

Witajcie :))) A mnie i mojemu Misiowi przyszedł pomysł spontaniczny do głowy i dziś w nocy wyjeżdżamy nad morze na 5 dni. Miejscowość nazywa się JEZIERZANY i znajduje się 2 km od Jarosławca:)))

Super,
że wzięłaś moją radę do serca.

Nacieszcie się sobą.
11 lipca 2013 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
85marzena

Witam... wszystki Panie....no niestety nie jstem na biezaco na forum....fajna pogoda trzeba wykorzystac i siedziec na tarasie ile sie da....
A poza tym planuje wakacje .....rowerkiem wzdluz Baltyku....moze mieszka ktoras z was nad morzem ....

ja mieszkam bardzo blisko ,ale teraz kwitnę w Munster niestety całe wakacje i przyjaznej duszy brak co by pocieszyła
11 lipca 2013 21:15
scarlet

Nawet jak się łapiesz pod te wszystkie kategorie naraz to trzeba się cieszyć.

Mnie cieszy każdy kolejny nowy dzień, a też mam komorników na karku.

Ale stąd mój pseudo "Skarlet", tak jak ona , jak mnie wszystko przerasta momentami, to mówie sobie "pomyślę o tym jutro".

Jaka jest różnica mieęzy księdzem a policjantem:

Jak cię wyprowadza policja, to jest jakaś nadzieja, jak ksiądz to już żadna.

To tak dla rozładowania.

mimo mojego dzisiaj doła rozbawiłaś mnie, dzięki !!!
11 lipca 2013 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
85marzena

Jak jestem w Polsce, większość czasu mieszkam w Szczecinie, ale z uwagi na lato, teraz na pewno będę dość częstym gościem u mamy. Mama mieszka 10km od Mrzeżyna, 18 od Niechorza, 28 od Kołobrzegu... Jeśli zawitasz gdzieś w te rejony a ja będę blisko, chętnie się umówię na spotkanko :) Pozdrawiam! Zjeżdżam 23.07 i pobędę prawdopodobnie do końca sierpnia.
11 lipca 2013 21:39
Mielno i kolobrzeg sa na naszej trasie....wiec guinta mozemy sie umowic na spotkanko tylko dokladnie nie wiem kiedy to bedzie, ale sierpien....napewno...
Jest cos ciekawego co mozna tam jeszcze zobaczyc....bo ja szukam na necie i forach ...dziekuje
11 lipca 2013 21:43
Dziewczyny córki doleciały szczęśliwie do Londynu,jestem już spokojna nawet starsza w lepszym chumorze,jest dobrze.
11 lipca 2013 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Dziewczyny córki doleciały szczęśliwie do Londynu,jestem już spokojna nawet starsza w lepszym chumorze,jest dobrze.

No widzisz... wszystko bedzie w porządku marudo:):):) 
11 lipca 2013 22:23
85marzena

Mielno i kolobrzeg sa na naszej trasie....wiec guinta mozemy sie umowic na spotkanko tylko dokladnie nie wiem kiedy to bedzie, ale sierpien....napewno...
Jest cos ciekawego co mozna tam jeszcze zobaczyc....bo ja szukam na necie i forach ...dziekuje

Spoko :) Mój nr tel. 511337266 (Moderatorze, jak nie można podawać, wybacz i usuń... ale chyba były już podawane tutaj numery :) ). Jak zahaczysz o Kołobrzeg dzwoń, lub pisz esa. Najlepiej trochę wcześniej :)
11 lipca 2013 22:27 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Spoko :) Mój nr tel. 511337266 (Moderatorze, jak nie można podawać, wybacz i usuń... ale chyba były już podawane tutaj numery :) ). Jak zahaczysz o Kołobrzeg dzwoń, lub pisz esa. Najlepiej trochę wcześniej :)

zdazylam odpisac moj 606783664 uzywam tylko jak jestem w Polsce...napewno napisze :)
11 lipca 2013 22:47
85marzena

zdazylam odpisac moj 606783664 uzywam tylko jak jestem w Polsce...napewno napisze :)

Super :) Ja sobie też zapisuję Twój nr :)