Powoli do mnie pisz, bo przecież nie wiesz jak to jest z moim czytaniem ....
Czy ten satynowy blond nr 801 nie ma przypadkiem popielatego odcienia ?
Powoli do mnie pisz, bo przecież nie wiesz jak to jest z moim czytaniem ....
Czy ten satynowy blond nr 801 nie ma przypadkiem popielatego odcienia ?
Jak wpiszesz w google kobylak, bedziesz wiedziala juz co to za zielsko.
Stoi jak byk, ze jest skuteczny w zapobieganiu biegunki.
Dokładnie, taki popieloto - beżowy blond :)
Słuchajcie, miła niespodzianka mnie spotkała. Syn zaprosił nas na kolację, to taka pożegnalny wieczór dla mnie. Dostałam piękny album o Bawarii i kopertę z podziękowaniem, naprawdę bardzo miły wieczór spędziłam. Dopiero wróciłyśmy. Jestem bardzo podekscytowana, bo w końcu jutro do domku :))) Co prawda ok 14.30 pożegnam dopiero moją Damę, ale zawsze już jutro :)))
Nie potrzebnie wdajesz sie w dyskusje,są ludzie ktorzy uwazaja, ze wszystkie rozumy pozjadali i niech tak mysla dalej.Rob swoje i nie zwracaj uwagi na czcze gadanie.Szkoda zdrowia Twojego.
Andrea :) Kochana jesteś, że mnie chcesz pocieszyć ale choćbym miała jeść tynk ze ścian to do niej nie wrócę. Nawet mój Kochany zapytał wczoraj czy jestem w obozie koncentracyjnym czy co, bo nie może się do mnie dodzwonić. A ja musiałam wyłączyć dźwięk w telefonie, bo pańcię drażni... Jak powiedziałam, że sms przychodzi raz lub dwa razy dziennie i to chyba nie jest dużo to mi powiedziała, że czemu akurat przychodzą jak jestem z nią. Nosz na litość Boga ...
JUDORA, ja spotkałam podczas pracy w DE dwie takie "bystre" babcie. Jedna była znajomą mojej podopiecznej, drugą się opiekowałam. Czasami spotykamy na swojej drodze ludzi, którzy tak naprawdę pomagają nam ( hehehe - nieświadomie oczywiście ) wypracować w sobie cechy, których nam brakuje. I tak bywa w życiu, że będziemy ich dotąd spotykać, aż jakieś zalążki tych cech u nas nie zakiełkują. ;-))) Masz czas, pomyśl, zastanów się i pamiętaj - szacunek Ci się należy. Jak nie od baby to od siebie samej ! Wykonujesz ciężką i czasami niewdzięczną pracę. I jesteś jak najbardziej godna szacunku a że trafiasz na głupotę to inna bajka.