Na wyjeździe #2

06 września 2013 23:21 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Dzisiaj Muaaaa i Cmoczek w glowke:)Dobranoc Tali,jutro masz ciezki dzien,ale jak sie ogarniesz,to bedzie pikus:)

Ty Hogata  Ty mnie tak nie rozpuszczaj tym Muaaa i Cmok na dobranoc, bo po powrocie do domu bez tego nie będę mogła zanąć! 
Hihihihihi!
Muaaaaa!!!!
06 września 2013 23:30 / 1 osobie podoba się ten post
Dobranoc wszystkim:)Ide spoczac ,SAMA. Bez zwisow i sterczacych.Jestem Polka i dam rade,jestem twarda.
Nazywaja mnie Hogata,co na miotle lata-jestem opiekunka,dam rade:)
06 września 2013 23:46 / 2 osobom podoba się ten post
Przez zakochanie do płci przeciwnej,nie mam czasu na nic!!!!Obiecałem kontakt i d...pa..I co teraz? Wiecie jak facetowi zawrócić w głowie, szczególnie jedna wiedziała i wpadłem,wpadłem w te sidła namietności.pokiego grzyba sie zkochałem,no po co.Człowiek łazi cały dzień i mysli,częściej musi ładowarkę do tel uzywać,bo co rusz tel wysiada.No jak sie rozmawia po kilka godzin dziennie to i nie dziwota.przeciez to tylko same problemy z tego zakochania.No przyjemnosci też sa:):):).Dajcie mi dojśc do siebie ,bo jak narazie nie wiem co sie ze mna dzieje.Wiem ,ze jest nieziemsko cudownie no ze jest Ona,jestem jak w transie,ten głos,ten usmiech,jejkuuuuu.
06 września 2013 23:57
Andrejka, po powrocie teraz z odpoczynku w de. Nie rozumiem,jak można było zakochac się w kims ,kogo nie widziałem wczesniej a oczy.Rozmawialismy godzinami przez tel, pisalismy do siebie.Wszystko tak szybko sie wydarzyło,ze az sam się boję pomyslec co bedzie dalej.A moze nie mysleć.Niech to trwa, 

07 września 2013 00:20
Andrejka,czego chcesz się domyślać???
07 września 2013 05:56 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien doberek wszystki, kurcze wstałam to toalety a teraz usnac nie moge leze od godziny ech,no ale jeszcz sprubuje,przeciez nie bede wstawac o tej godzinie bo i nie mam po co!!! ciemno jak w d...e,rajusku ze tez mnie musiało przydusic! Robert miłosc nie jest zła, jezeli sie zakocha we własciwej osobie,jest cudowna ,oiekna spontaniczna,dodaje wigoru,człowiek chodzi jakby aniołki dodali mu skrzydeł,strzała Amora dopada nas  w niezapowidzianej chwili!!! wiec cisz sie ta chwila moze krotko a moze dłuzej ale to uczuci jest wspaniałe!!!No i wiecie chociaz nie moge usnac to i tak jakos jest mi dobrze ,a moze jak nigdy po prostu juz sie wysoałam, albo to wczorajsze tance tak działaja dzis tez pojde ,moze nie moge sie doczekac juz do wieczora hihi,solenizanto zycze wszystkiego naj naj lepszrgo,wyjezdajacym szerokosci,urlopowicza miłego wypoczynku,a na wyjezdze wszystkim optymizmu ,wytrwałosci cierpliwosci,spokoju, a przede wszystkim radosci ,usmiechu.Usmiech to potega dobrego samopoczucia ktorego wszystkim zycze przyjemnej spokojnej soboty pozdrawiam:)))))))))))))))))))))))))))))
07 września 2013 06:28 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tez juz spac nie moge , ale to u mnie normalne ,jade do domu wiec emocje biora nad mna gore.Dziadki z niepokojem czekaja na nowa opiekunke .Niestety nie spotkam sie z nia , bo ja dzis wyjezdzam ,a ona przyjezdza w niedziele.Napisalam jej pokrotce co i jak , moze jej sie to przyda ,jak sadzicie?
07 września 2013 06:28 / 3 osobom podoba się ten post
Cześć Wszystkim!!! Przepraszam za spóźnienie na stanowisku ale to była siła wyższa... życze miłego dzionka

Jakoś tak przypomniała mi się piosenka którą śpiewała Edyta Gepert i chodzi teraz za mną:
"Uparcie i skrycieOch życie kocham cię, kocham cię,Kocham cię nad życieW każdą pogodęPotrafią dostrzec oczy moje młodeNiebezpieczną twą urodęKocham cię życiePoznawać pragnę cię, pragnę cię,Pragnę cię w zachwycieChoć barwy ściemniaszWierzę w światełko które rozprasza mrokWierzę w niezmiennośćNadziei, nadzieiW światełko na mierzeiCo drogę wskaże we mgleNie zdradzi mnieNie opuści mnieA ja szepnę skrycieOch życie kocham cię, kocham cię,Kocham cię nad życieChoć barwy ściemniaszChoć tej wędrówki mi nie uprzyjemniaszChoć się marnie odwzajemniaszKocham cię życieKiedy sen kończy się, kończy się, Kończy się o świcieA ja się rzucamZ nadzieją nową na budzący się dzieńChcę spotkać w tym dniuCzłowieka co czuje jak jaChcę powierzyć muPowierzyć mu swój niepokójChcę w jego wzrokuDojrzeć to światełko które sprawi,Że on powie jak ja... jak jaUparcie i skrycieOch życie kocham cię, kocham cię,Kocham cię nad życieJem jabłko winneI myślę "ech, ty życie łez mych winne,Nie zamienię cię na inne"Kocham cię życiePoznawać pragnę cię, pragnę cię,Pragnę cię w zachwycieI spotkać człowieka,Który tak życie kochaI tak jak jaNadzieję ma...  "
07 września 2013 08:02 / 1 osobie podoba się ten post
Witam w mglisty sobotni poranek :) Wczoraj pan Skarb dostał decyzje o przyznaniu mu III grupy inwalidzkiej. Spytal ile teraz bedzie mial dodatku. Jak usłyszal ile, usmiechnal sie z zadowoleniem i powiedzial:" To nie bede musial pracować?"
Ło matko! Żeby i u nas tak było ze dodatek inwalidzki to połowa emerytury!
07 września 2013 08:31
Kobietki mam problemik moj Ziutek powtarza cały czas dzisiaj jedno slowko ja tego nieznam a w slowniku niemoge znalezc on to wymawia szpanung moge domyslac sie tylko ale niechce bledu popelnic
07 września 2013 08:33
Może chodzi o Spannung? napięcie, zdenerwowanie
07 września 2013 08:41
dorotee

Może chodzi o Spannung? napięcie, zdenerwowanie

tez mi sie tak wydawalo ale bardziej w kontekscie ze ścierpł ;))
07 września 2013 08:43
Muskelspannung, tak też napięcie mięsni
07 września 2013 08:50
dzięki ;)) strzał w 10
07 września 2013 08:58
Witam,Witam:):):)
Nawet sie wyspalam,za oknem pochmurno,ale cieplo.

Czytam,czyam iiiii:O:O:O:O:O Robert sie zakochal:) A niech ma,a co ,Jemu sie tez nalezy.
Kurcze tak se mysle......Nie widzial kobiety wczesniej i gadal ,gadal,gadal.........I masz i wygadal se Babke ktora Kocha:):):)
Madziulka milionera,Robert przez telefon.Oj no normalnie ten potral jakis taki milosny nam sie robi:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Andrea hahahahahahahahah:) A co ty sugerujesz?Ktora ,to Ta kochana przez Pana Naczelnika?:D.D:D:D:D:D:D

Asik,czy krzyzykow 200 machnelas?:)
Dopijam druga kawke i do roboty sie biore,milego dnia zycze tym na wyjezdzie,tym na urlopie,tym zakochanym i samotnym:)