07 września 2013 05:56 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien doberek wszystki, kurcze wstałam to toalety a teraz usnac nie moge leze od godziny ech,no ale jeszcz sprubuje,przeciez nie bede wstawac o tej godzinie bo i nie mam po co!!! ciemno jak w d...e,rajusku ze tez mnie musiało przydusic! Robert miłosc nie jest zła, jezeli sie zakocha we własciwej osobie,jest cudowna ,oiekna spontaniczna,dodaje wigoru,człowiek chodzi jakby aniołki dodali mu skrzydeł,strzała Amora dopada nas w niezapowidzianej chwili!!! wiec cisz sie ta chwila moze krotko a moze dłuzej ale to uczuci jest wspaniałe!!!No i wiecie chociaz nie moge usnac to i tak jakos jest mi dobrze ,a moze jak nigdy po prostu juz sie wysoałam, albo to wczorajsze tance tak działaja dzis tez pojde ,moze nie moge sie doczekac juz do wieczora hihi,solenizanto zycze wszystkiego naj naj lepszrgo,wyjezdajacym szerokosci,urlopowicza miłego wypoczynku,a na wyjezdze wszystkim optymizmu ,wytrwałosci cierpliwosci,spokoju, a przede wszystkim radosci ,usmiechu.Usmiech to potega dobrego samopoczucia ktorego wszystkim zycze przyjemnej spokojnej soboty pozdrawiam:)))))))))))))))))))))))))))))