Na wyjeździe #2

07 września 2013 09:01 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
U mnie słońce nieśmiało się wychyla i uśmiecha :)
Kawę też popijam i zadowolona z siebie jestem, że ćwiczenia wykonałam. Mam nadzieję, że efekty będą widoczne ;)
07 września 2013 09:04
hogata76

Witam,Witam:):):)
Nawet sie wyspalam,za oknem pochmurno,ale cieplo.

Czytam,czyam iiiii:O:O:O:O:O Robert sie zakochal:) A niech ma,a co ,Jemu sie tez nalezy.
Kurcze tak se mysle......Nie widzial kobiety wczesniej i gadal ,gadal,gadal.........I masz i wygadal se Babke ktora Kocha:):):)
Madziulka milionera,Robert przez telefon.Oj no normalnie ten potral jakis taki milosny nam sie robi:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Andrea hahahahahahahahah:) A co ty sugerujesz?Ktora ,to Ta kochana przez Pana Naczelnika?:D.D:D:D:D:D:D

Asik,czy krzyzykow 200 machnelas?:)
Dopijam druga kawke i do roboty sie biore,milego dnia zycze tym na wyjezdzie,tym na urlopie,tym zakochanym i samotnym:)

Hogatka, spokojnie...przed sniadaniem jestem :) Potem "machne" jak ogarne swoj artystyczny nieład w mieszkaniu :) I to nie 200 ale 400 mam w planie jak mnie forum nie wciagnie :) 
07 września 2013 09:17 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

Andrejka, po powrocie teraz z odpoczynku w de. Nie rozumiem,jak można było zakochac się w kims ,kogo nie widziałem wczesniej a oczy.Rozmawialismy godzinami przez tel, pisalismy do siebie.Wszystko tak szybko sie wydarzyło,ze az sam się boję pomyslec co bedzie dalej.A moze nie mysleć.Niech to trwa, 

Pewnie, że nich to trwa... Mój brat tak się zakochał... teraz chodzi jakby był na haju....To było jak byłam w de ... Powiedział, że pierwszy raz aż tak i że ona jest doskonała, cyt. "po prostu doskonała"... Skrecało mnie, żeby zobaczyć jak wyglada doskonała..., a tu siedzisz i nic nie wiesz... tyle, ze 20 lat mniej (ale on zawsze rozmieniał )... Po powrocie wreszcie mogłam zobaczyć... niezła laska, nawet bardzo niezła laska..., ale dla mnie normalna...hihihi... no nie umiem  patrzeć jego oczami...hihihi , a zwłaszcza, że on ma je w tej chwili tylko maślane...hihihi)))))
07 września 2013 09:24 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Witam,Witam:):):)
Nawet sie wyspalam,za oknem pochmurno,ale cieplo.

Czytam,czyam iiiii:O:O:O:O:O Robert sie zakochal:) A niech ma,a co ,Jemu sie tez nalezy.
Kurcze tak se mysle......Nie widzial kobiety wczesniej i gadal ,gadal,gadal.........I masz i wygadal se Babke ktora Kocha:):):)
Madziulka milionera,Robert przez telefon.Oj no normalnie ten potral jakis taki milosny nam sie robi:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Andrea hahahahahahahahah:) A co ty sugerujesz?Ktora ,to Ta kochana przez Pana Naczelnika?:D.D:D:D:D:D:D

Asik,czy krzyzykow 200 machnelas?:)
Dopijam druga kawke i do roboty sie biore,milego dnia zycze tym na wyjezdzie,tym na urlopie,tym zakochanym i samotnym:)

Ja coś zakochać się w nikim nie mogę a może i bym chciała, bo z tego, co pamiętam, to ciekawe doświadczenie ;) Aczkolwiek trochę rozwala system...
07 września 2013 09:25
Witam wszystkich. miłego dzionka życzę:)
07 września 2013 09:28 / 2 osobom podoba się ten post
magmab

Cześć Wszystkim!!! Przepraszam za spóźnienie na stanowisku ale to była siła wyższa... życze miłego dzionka

Jakoś tak przypomniała mi się piosenka którą śpiewała Edyta Gepert i chodzi teraz za mną:
"Uparcie i skrycieOch życie kocham cię, kocham cię,Kocham cię nad życieW każdą pogodęPotrafią dostrzec oczy moje młodeNiebezpieczną twą urodęKocham cię życiePoznawać pragnę cię, pragnę cię,Pragnę cię w zachwycieChoć barwy ściemniaszWierzę w światełko które rozprasza mrokWierzę w niezmiennośćNadziei, nadzieiW światełko na mierzeiCo drogę wskaże we mgleNie zdradzi mnieNie opuści mnieA ja szepnę skrycieOch życie kocham cię, kocham cię,Kocham cię nad życieChoć barwy ściemniaszChoć tej wędrówki mi nie uprzyjemniaszChoć się marnie odwzajemniaszKocham cię życieKiedy sen kończy się, kończy się, Kończy się o świcieA ja się rzucamZ nadzieją nową na budzący się dzieńChcę spotkać w tym dniuCzłowieka co czuje jak jaChcę powierzyć muPowierzyć mu swój niepokójChcę w jego wzrokuDojrzeć to światełko które sprawi,Że on powie jak ja... jak jaUparcie i skrycieOch życie kocham cię, kocham cię,Kocham cię nad życieJem jabłko winneI myślę "ech, ty życie łez mych winne,Nie zamienię cię na inne"Kocham cię życiePoznawać pragnę cię, pragnę cię,Pragnę cię w zachwycieI spotkać człowieka,Który tak życie kochaI tak jak jaNadzieję ma...  "

Zawsze, jak słyszałam fragment: "Chcę spotkać w tym dniu człowieka, co czuje jak ja. Chcę powierzyć mu swój niepokój..." ciarki mnie przechodziły :)
07 września 2013 09:30 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Ja coś zakochać się w nikim nie mogę a może i bym chciała, bo z tego, co pamiętam, to ciekawe doświadczenie ;) Aczkolwiek trochę rozwala system...

Bo t nie ma tak -"chce sie zakochac"-To poprostu wali jak grom z jasnego nieba.Jest ,albo nie ma.
Rozwala system-tak,rozwala system,ale wlasnie zakochanie ,to pojscie na calosc,to niesamowite uczucie:):)Nie mylic z miloscia,to juz dalsza czesc zycia.Zakochanie to jest fajny stan......Szybsze bicie serca,wszystko Ci sie w rekach pali,zeby tylko spotkac sie z owa osoba,w glowie tylko twarz tej osoby....Hahahahahahahahaha-jak se przypomne....Noz fajnie bylo,co nie oznacza ,ze teraz jest zle,teraz jest inaczej....Milosc,to juz inna historia.To jest moje zdanie:)
07 września 2013 09:33
hogata76

Bo t nie ma tak -"chce sie zakochac"-To poprostu wali jak grom z jasnego nieba.Jest ,albo nie ma.
Rozwala system-tak,rozwala system,ale wlasnie zakochanie ,to pojscie na calosc,to niesamowite uczucie:):)Nie mylic z miloscia,to juz dalsza czesc zycia.Zakochanie to jest fajny stan......Szybsze bicie serca,wszystko Ci sie w rekach pali,zeby tylko spotkac sie z owa osoba,w glowie tylko twarz tej osoby....Hahahahahahahahaha-jak se przypomne....Noz fajnie bylo,co nie oznacza ,ze teraz jest zle,teraz jest inaczej....Milosc,to juz inna historia.To jest moje zdanie:)

Powiedzmy, że miałam tak raz i później już nigdy :) Gromy z jasnego nieba mnie omijają ;)
07 września 2013 09:35
giunta

Powiedzmy, że miałam tak raz i później już nigdy :) Gromy z jasnego nieba mnie omijają ;)

Nigdy nie mow nigdy:)Ja pare razy tak powiedzilam(nie chodzi tylko o zakochanie).Juz tak nie mowie:)
07 września 2013 09:37
To jest wlasnie MILOSC:)  Kochasz meza takim jaki jest:) Ja tez mam takie chwile hahahahahahahaha:D
07 września 2013 09:46
No, niby nie wiemy, co przyniesie jutro... :)
07 września 2013 09:48 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Nigdy nie mow nigdy:)Ja pare razy tak powiedzilam(nie chodzi tylko o zakochanie).Juz tak nie mowie:)

Ta  Doskonała (tak do niej się zwracam) mojego brata skończyła w tym roku czterdzieści lat.... W nią też amorek celne trafił... czyli faktycznie ... nigdy nie mów nigdy....))))
07 września 2013 10:00
Teraz trochę z innej beczki :)

Mam taki problem, że za każdym razem, kiedy jestem w Niemczech, na moją polską komórkę wydzwania numer zastrzeżony. Nie odbieram tutaj połączeń, bo ja również za nie płacę, ale to jest deczko irytujące. Dzwoni dzień w dzień i to po kilka razy. O dziwo, jak jestem w Polsce, nie mam ani jednego połączenia z zastrzeżonego numeru. Tylko przyjeżdżam do Niemiec i na drugi dzień, albo jeszcze tego samego, zaczyna się. Wiecie o co chodzi? Spotkaliście się z czymś takim?

Druga sprawa, to pytanie o internet. Nie na terenie Niemiec, bo tutaj mam założony przeż dziadka i śmiga elegancko. Chciałabym założyć internet w Polsce, bo jedynie mam dostęp u mamy a jestem u niej jednak dosyć rzadko. Mój szczeciński współlokator natomiast nie kwapi się z założeniem, bo korzysta w pracy i to mu wystarcza. Czy ktoś z Was korzysta w Polsce z internetu LTE? Z tego, co wyczytałam, mogę kupić starter z modemem i internet mam na doładowania. Za ile doładuję, na tyle mam. To by było dla mie dobre, ponieważ wiadomo, że nie każdego miesiąca bym doładowywała z racji tego, że dużą część czasu przebywam w De. Chyba tak to właśnie działa... ale jeśli coś źle zrozumiałam, to mnie poprawcie :) Ma ktoś doświadczenia z tym internetem?
07 września 2013 10:07
07 września 2013 10:07 / 3 osobom podoba się ten post
witam grono opiekunek.Milosc zawsze dodawala mi skrzydel i wiary w lepsze jutro wiec kochajmy w eoznym wieku bo to piekna rzecz ja wciac kocham i nadal czekam,,,,,,ale wiadomo sama siebie oszukuje niestetety.Teraz posprzatalam swe komnaty obiadekl postawilam a o13 umowilam sie z babcia mojego chrzesniaka na dzialke [ta sama tragedia jha spotkala co mnie 10dni temu]potem maly grill i wesola wroce do domku hehee promyki slonka i usmiech serca wam wysylam