czytam o waszych wypadach tu i tam i nie wiem skąd wy macie tyle czasu ,albo jakich podopiecznych? muszę sie jeszcze sporo nauczyć......
czytam o waszych wypadach tu i tam i nie wiem skąd wy macie tyle czasu ,albo jakich podopiecznych? muszę sie jeszcze sporo nauczyć......
Tak się zastanawiam: ile wy czasu spedzacie ze swoimi podopiecznymi? Mój niemiecki nie jest jeszcze zbyt dobry i napewno nie jestem w stanie porozmawiac z moją Babcią o wszystkim. Jakieś proste zdania, pare pytań o samopoczucie i najprostrze rzeczy dnia codziennego. sporo się uczę, telewizje z nia ogladam najczęsciej sport bo to jej ulubiony program, lubi grac w karty ale ja nie dam rady z nią pograc, raz że nie umiem , a dwa że nie zrozumiem co do mnie gada. poza tym lubi krzyzówki i je rozwiązuje często. czuje sie trochę niezręcznie bo babunia na umysle bardzo zdrowa i pewnie pogadac by chciała, i co teraz? nie mam pojęcia......
No tak,ale sama nie wjedzie.Hahahahahahahahaha:D:D:D:D:D Ales mnie rozbawila hahahahah:D:D:D:D:D:D
Szkoda że wyjeżdżasz bo ja jutro jadę właśnie do Erlangen... Ale wracasz za tydzień??
Dobra...ja NAPRWADE ide lulu. Krzyzyki (przez forum) zostawiam na jutro :)) Musze skonczyc do konca wrzesnia bo od października bombki zaczynam wyszywac :)) Dobranoc wam...
Witajcie moje Skarby!
Jak miło poczytać, że ktoś zakochany!!! Robert pielęgnuj to cudne uczucie!!!
Giunta jak Cię grom walnie to nie będziesz wiedziała jak się nazywasz... u mnie trwało zanim ten grom mnie znalazł... :DDDDDD
Dzionek powoli mija... Dziadeczek zaczyna rogi pokazywać i jest przeciwny wszelkim zmianom... widzę, że ciężko mi go będzie przekonać do czegokolwiek... zauważyłam, że szybko się irytuje... no ale staram się obracać wszystko w żart i uśmiecham się dużo... zaniosłam mu dziś ciacho, które upiekłam, aby go trochę przekupić... hehehehe!!!
A wieczorkiem zaprosiłam znajomych na nasiadówkę! :DDDDDDDDDDDD
Miłego popołudnia i wieczorku!!
Grażynko,
ja na Ciebie czekam.
To nie Norymergia teraz, tylko Erlangen?
Zmieniłaś sztelle?
Tak wracam 17.09.
Dziadek jak się dowiedzial że tak blisko jesteś to kupił
GPS do mojego autka,
więc nie mam wyjscia ha...ha,
Dobrze,ze te bombki tylko wyszywasz,bo miala byś bana wybuchowego.
Dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi. spokojnej nocki życzę.
Wchodzę po pracy na forum i co widzę?
1000 osoba polubiła mojego posta.
Hagia stawiam Ci szampana.
Wszystkim pozostałym,
którzy przyczynili sie do tego miłego, małego jubileuszu
po wirtualnym piwku lub winku,
co kto woli.
Poważnie, naprawdę dziękuję wszystkim
którzy mają cierpliwość czytać te moje wypociny
i jeszcze je lubią.
Super miła chwila przed wyjazdem na urlop,
nie spodziwałam się tego tak szybko logując się w maju.
Mała rzecz, a tak cieszy.
:):):):):):):):):):)
Wchodzę po pracy na forum i co widzę?
1000 osoba polubiła mojego posta.
Hagia stawiam Ci szampana.
Wszystkim pozostałym,
którzy przyczynili sie do tego miłego, małego jubileuszu
po wirtualnym piwku lub winku,
co kto woli.
Poważnie, naprawdę dziękuję wszystkim
którzy mają cierpliwość czytać te moje wypociny
i jeszcze je lubią.
Super miła chwila przed wyjazdem na urlop,
nie spodziwałam się tego tak szybko logując się w maju.
Mała rzecz, a tak cieszy.
:):):):):):):):):):)