Na wyjeździe #2

17 lipca 2013 22:59
mleczko47

Co sie dzieje nikt nic nie pisze? jak Wam jest na wyjezdzie?bo mnie to fajnie ,coraz krocej do wyjazdu do domu, zakupy po woli robie narazie wprawdzie ten nieszczesny wieszak kupilam,ale poczatek zrobiony.

Mnie też jest fajnie :) Niedługo zjeżdżam do Polski i będzie jeszcze fajniej :)
17 lipca 2013 23:01
IGGA

Romana, Romana.
Wracaj tu do nas. Bardzo Ciebie brakuje.
Zostaw pracę i wracaj na wakacje. :)

Gdybym to przeczytala 3 lata temu to byłabym sie pogniewala. :) Tak powiedzial Man jak zaproponowal zebym wyjechala. "Wakacje".
"El Dorado"- czy jak tam sie pisze....Łapiąc k..ę 9 m-cy daleka bylam od takiego okreslenia. I zdaje sobie sprawe ze miedzy nami sa dziewczyny co mają swoje osobiste opiekunkowe piekielko. Niemniej teraz musze przyznac ze mam wakacje :) .Od stresu, k...y, demencji, nieprzespanych nocy, milczacych dni, tygodni, wiecznego niezadowolenia, wybrzydzania...I tego życze wam wszystkim. Dla mnie jest jeszzce wazne... najwazniejsze...jestem daleko od spraw na które nie mam wpływu w Polsce, od których jestem oddalona o ponad 700km. 
17 lipca 2013 23:02
mleczko47

Co sie dzieje nikt nic nie pisze? jak Wam jest na wyjezdzie?bo mnie to fajnie ,coraz krocej do wyjazdu do domu, zakupy po woli robie narazie wprawdzie ten nieszczesny wieszak kupilam,ale poczatek zrobiony.

Co sie dzieje? Pracuje sie :)) Jaki znowu wieszak?
17 lipca 2013 23:07
Dobranoc kochani, spokojnej nocy zycze, ale jeszcze cos powiem to co zobaczylam na spacerku, podobam mi sie ,czuje sie prawie jak bym prawie w gorach była ! dziwne uczucie ale miłe ,a wieczorem spokojnie zagadałam sie z synem pani domu ,miły poprosiłam zeby mowił normalnie! nie dialektem,starał sie ale juz było mi łatwiej to pewnie juz we krwi maja, ale nie jest zle posmialismy sie miły wieczor, dawno takiego w pracy nie miałm:)))))))))))))))))))) wiec z usmiechem na twarzy ide spac dobranoc:)))))))))))))
17 lipca 2013 23:08
Nie przesadzajmy z tymi wakacjami.Na wakacjach to ja mam jedzonko pod nos poddane,hotelowy pokoik wysprzatany,a ja leże na plaży pod parasolem i nikt mnie nie woła.
17 lipca 2013 23:13
Marta

Nie przesadzajmy z tymi wakacjami.Na wakacjach to ja mam jedzonko pod nos poddane,hotelowy pokoik wysprzatany,a ja leże na plaży pod parasolem i nikt mnie nie woła.

Jooo....ale woła cie woła :) Natura, słoneczko, woda...i przyjaciele na grila. Wiec na wakacjach od wołania sie nie uwolnisz :)
17 lipca 2013 23:18
Takie nawoływania to ja lubie wiesz Asik ze innego rodzaju nawoływania miałam na mysli.
17 lipca 2013 23:34
Marta

Takie nawoływania to ja lubie:-) wiesz Asik ze innego rodzaju nawoływania miałam na mysli.

Wiem :) Ale tez wiem ze nie wiem...co to wakacje :)
18 lipca 2013 05:40
Witam dziewczyny w czwartkowy poranek,bezstresowego dzionka życzę.
18 lipca 2013 06:51 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry:)))))))))))))) miłego dnia zycze wszystkim na urlopie w DE,;)) Solenizantom wszystkiego najlepszego ! Wyjezdajacym szerokiej drogi kochani:))) a tym na wyjezdzie wytrwałosci :))))))))))))))))))))))
18 lipca 2013 09:38 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Witam dziewczyny w czwartkowy poranek,bezstresowego dzionka życzę.

Wzajemnie.....milego, slonecznego dnia  zycze :)
Czekam z dziadkiem na powrot babci ze szpitala !
18 lipca 2013 09:45
A ja mam dobre wiesci ze szpitala, My Lady wraca do zdrowia, dostaje kroplowki i jest znaczna poprawa. Nie wiem jak dlugo zostanie w szpitalu,ale mi zostalo 10 dni
18 lipca 2013 10:19 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka, witaj i baw się na maxa, coby na dluuuugo starczyło. Kaca uleczysz i odeśpisz w de. Nie ukrywam, że czekam z utęsknieniem.
18 lipca 2013 10:35
Asik

Co sie dzieje? Pracuje sie :)) Jaki znowu wieszak?

A,wieszak?umiescilam to w temacie dowcipow.
18 lipca 2013 10:37
giunta

Mnie też jest fajnie :) Niedługo zjeżdżam do Polski i będzie jeszcze fajniej :)

A,wieszak?umiescilam to w temacie dowcipy.