Ja mam sticka z Tchibo i nie narzekam zasięg mam dobry a i skeyp działa dobrze... za 20e mam 5 G....
Steni jeśli twój stick nie ma simlooka to wystarczy dokupić tylko kartę obojętnie jaką...
Ja mam sticka z Tchibo i nie narzekam zasięg mam dobry a i skeyp działa dobrze... za 20e mam 5 G....
Steni jeśli twój stick nie ma simlooka to wystarczy dokupić tylko kartę obojętnie jaką...
steni - jak kupiłaś w Aldim stik - to musisz jeszcze kupić kartę - 12 e kosztuje - masz 10 e na start. Potem ja musiałam załadować za 15 e bo choć miałam jeszcze na koncie - nie chciał mi połączyć, teraz działa ok. Jesteś w dużym mieście więc będzie dobrze działać.
A opowiem wam dzisiejsza historyjke z babcia przy kawie siedzimy sobie i babcia mi nawija dialektem mowie nie rozumie a ona to moze kochana pogadamy po angielsku lub francusku a ma 93 lata mowie tez nie umie a ona mi w pewnym momencie szkoda ale milosc francuska i tak jest lepsza niz rozmowa heheee a od 40 lat jest wdowa zanaczam
Steni, tu masz mapkę z pokryciem sieci (dla netu z Aldika): http://193.201.138.69/evinternet/#Map:LON=404781.05358699&LAT=5759892.177582&ZOOM=6&LAYER=0
najlepiej wpisz na gorze dokładny adres z kodem, ulicą i nr domu -mozesz sprawdzić jaki zasięg (nieraz kilka domów dalej zasęg jest już inny).
powiedz mi jeszcze gdzie dokładnie ten swój adres wpisać jak już otworzy się ta strona ? bo ja taka zielona sory
Na samej górze masz rubryczki:
Plz (kod pocztowy), Ort (miejscowość), Strasse (ulica), Hausnummer (nr. domu) .....potem wcisnąć guzik obok: "Suche starten" i odczekać chwlkę na wynik :)
Strasznie dziękuje lepiej nie można było mi pomóc
Marta,zobaczysz za pare lat jak bedziesz pracowala oczywiscie "na wyjezdzie" jak usiadziesz w domu i bedziesz ogladala zdjecia rodzinne i tu mnie nie ma, i tu mnie nie ma,a ja jestem i jestem czescia rodziny.Ten czas jest stracony, ja juz nie raz lapie sie na tym ze nie wiem gdzie co lezy w szafie.że szukam kubka z ktorego pilam w obcym domu.To przyklady-drobiazgi ale z drobiazgow sklada sie nasze zycie.
Wiecie,jak ktoś jest na czarno i dodatkowo język kiepściutki to ja tę nadgorliwośc jestem w stanie zrozumieć bo powoduje ją strach przed utrata pracy ale jak jest się legalnie i gada choćby komunikatywnie to już nie-koleżanka mi się wlasnie dzis żaliła na taką nadgorliwą pannę -wraca po urlopie a tu zmiany,zmiany -rodzina zdziwiona,że w ogrodku nie ma zamaru robicć bo tamta robiła,,że ciasta nie będzie piekła ani pierogów lepiła...Moja kumpela byłą tam jako 1sza opiekunka ,ustawiła wszystko jak powinno byc a panna zmienniczka całą tę 3 miesięczna robotę w jeden miesiąc zastępstwa spieprzyła....Nic tylko wziąźć i udusić kobitę!!!!W firmie zdziwieni tak samo jak moja kumpela....Ręce opadają!Zmienniczka jeżdzi juz trochę i język zna dobrze więc nie świeżynka i takie numery odwalać?!
Jeszcze jedno: tam gdzie widzisz czerwony punkt -to jest twoja lokalizacja. Powinna być na zielonym tle (dobry zasięg).....jeśli jest na białej plamie = słaby, lub brak zasięgu. Niebieskie punkty to chyba anteny.