Na wyjeździe #2

19 lipca 2013 10:10 / 1 osobie podoba się ten post
Witam,ide z babcia po kwiaty do ogrodnika...pojecia nie mam po jakie kwiaty i do jakiego ogrodnika..ona oczywiscie tez nie wie...nieważne,grunt że idziemy,zalecony przez lekarza spacerek zostanie odfajkowany.
19 lipca 2013 10:19
Mycha

Czuję to słoneczko, czuje. I chyba nie będzie to miły dzionek. Masakra..... Chcę deszczu ;-ooooo !!! No, takiego małego i trochę chmurek na niebie. 
Tylko nie rzucajcie we mnie zbyt dużymi kamykami ;-))

Mycha, jakiego deszczu, no! :)
19 lipca 2013 10:27
A niech se leje ,byle po 15ej jak już z basenu wrócę:):):):)
19 lipca 2013 10:35
mamusia2

Hi,hi Mamuela to mó mężuś mnie budzi,kawkę mi robi i wygania dbać o kondycję,hi,hi,motywuje mnie tym,w niedzielę ja go zmotywuję i kondycję będziemy poprawiać razem,może też jakieś zapasy łóżkowe,hi,hi,miłego dzionka.

hehehe no te zapasy to wskazane ! dla zdrowtnosci jak mawiał Kargul raz dziennie hehe!!!:))))))))))))))))
19 lipca 2013 11:02 / 1 osobie podoba się ten post
Mnie dzisiaj już słońce zmasakrowało aż za bardzo. Też chcę deszczu. Miałem jechać na basen, ale odpuszczam. Za duża lampa jak dla mnie.
19 lipca 2013 11:06
opiekun_Janusz

Mnie dzisiaj już słońce zmasakrowało aż za bardzo. Też chcę deszczu. Miałem jechać na basen, ale odpuszczam. Za duża lampa jak dla mnie.

No co Ty????Zawsze jakies drzewko się znajdzie ,żeby się pod nim schować -a nad woda powietrze inne ,inaczej sie odpoczywa:)Jedź!!!!!!!!
19 lipca 2013 11:13
Ludzie, kiedy będzie deszcz? bo w gazecie czytałam że do przyszłej środy upał! Masakra
19 lipca 2013 11:16 / 2 osobom podoba się ten post
grawik

Ludzie, kiedy będzie deszcz? bo w gazecie czytałam że do przyszłej środy upał! Masakra

Nie, nie niech jeszcze poswieci, u mnie taka bloga cisza, upal zrobil to czego zaden doktor neurolog nie dokonal !!! Cisza u mnie dziadki leza i ani mysla sobie do oczu skakac, nawet nie maja sily drzec sie na siebie, hurrrraaaa!!!!
19 lipca 2013 11:17
Tak,nawet moje ciepłolubna babcia chowa sie w cieniu wiec jest juz bardzo zle.a ja znowu uciekam tam gdzie naturalna klimatyzacja,do piwnicy,do garazu.tylko co tam mozna robic.gapic sie na wino albo na samochod.bo wifi tam dobrze nie chodzi.
19 lipca 2013 11:17 / 4 osobom podoba się ten post
Koleżanki,dajcie sobie spokój z deszczem !!!! Cieszmy się słońcem i piękną pogoda,toć to latooooooooooooo ;)
19 lipca 2013 11:18 / 1 osobie podoba się ten post
Ludzie no co WY ,przciez mamy lato!!! Lato lato deszcz jeśli już to tylko w nocy, a potem znowu słoneczko:))Upał jak najbardziej , przecież jesienią mamy deszczu pod dostatkiem.
19 lipca 2013 11:18 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

No co Ty????Zawsze jakies drzewko się znajdzie ,żeby się pod nim schować -a nad woda powietrze inne ,inaczej sie odpoczywa:)Jedź!!!!!!!!

Oczywiscie Kasiu masz całkowita racje! powinie pojechac nad wode !ja zeby nie ten urlop w DE tez bym pojechała nad wodehehe:))))))))))))) a ja dzis poprosiłam pielegniarke zeby mi pokazała ja sie zakłada kondon! taki inny cewnik napewno wiecie o co mi chodzi,fachowo podchodziła do załozeni 4razy, hehe no tylko jednego nie wiedziłam ze trzeba małego troche podusic zeby dobrze trzymał sie gumki i nie spadł hihi dobra informacja na przyszłosc hehe:))))))))))))))))))))))))))
19 lipca 2013 11:18
margolcia - może to poprawa na dłużej, dziadki się już zmęczyły wojną - jak będzie deszcz to również będzie spokój, zobaczysz.
19 lipca 2013 11:22
Ja mysle że to rozejm zawarty z powodu ekstremalnych warunkow pogodowych.a wojna bedzie nadal
19 lipca 2013 11:24 / 2 osobom podoba się ten post
grawik

margolcia - może to poprawa na dłużej, dziadki się już zmęczyły wojną - jak będzie deszcz to również będzie spokój, zobaczysz.

Nie, nie nie, jak sie tylko ochlodzi wstapi w nich swiezy duch walki, ja juz to tutaj przerabialam, Boziulko kochana, ja grzeszna prosze o jeszcze 10 dni upalu, tylko 10 dni !!!!