Na wyjeździe #2

20 lipca 2013 19:56 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia2

Asik mogłam ale na domofonie nazwisk nie było,tylko numery,ale już sobie poradziłam,więc jest oki,pozdrawiam.

Dobrze ze sobie poradzilaś :) juz mialam ci zaproponowac zebys stanęla na ulicy i głosno wołała: HOGATA!!
Ponoc pomaga :)
20 lipca 2013 20:15
Asik

Dobrze ze sobie poradzilaś :) juz mialam ci zaproponowac zebys stanęla na ulicy i głosno wołała: HOGATA!!

Hi,hi o tym nie pomyślałam,ale jak się okazała Hogaty nie ma w Szczecinku,wróci za parę dni.
20 lipca 2013 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Ja bym właśnie tak zrobiła:):):):)
20 lipca 2013 21:02
No wreszcie skonczylam....teraz trzeba sobie polezec z nogami w gorze.......relaks....dookola zapach grila....
Za tydzien bede w domku ------ imprezka -------
20 lipca 2013 23:41
Dobranoc kochani:)))))))))))))))))))))
20 lipca 2013 23:52
cześć, czy wszyscy już śpią?
20 lipca 2013 23:57
Jeszcze nie:)
21 lipca 2013 01:28
Ja tez nie spie,siedze sobie na balkonie mojego mieszkania i napawam sie "wolnoscią",spac mi sie niechce ,pomimo podrozy 13-dodzinnej i 4-godzinnego snu.I naturalnie calodziennego "odgruzowywania" mieszkania.:D
21 lipca 2013 06:16
Dzien dobry w niedzielny poranek, dzien sie budzi i ja juz wstałam poranna toaleta zrobiona, chwile sie przywitac i do dzieła , a co mnie dzis czeka? zobacze napewno jedno jest pewne mam dzis wyjscie 10,15 do kosciułka, no a pozniej jakos to bedzie ! miłego dnie wszystkim zycze spokojnego kochani!:}}}}}
21 lipca 2013 07:35 / 1 osobie podoba się ten post
Witam w niedzielny poranek,zapowiadali deszcz a jest piękne słońce i niech tak zostanie,mąż rowery zrobił więć dziś się gdzieś wybierzemy,miłego dzionka.
21 lipca 2013 10:29 / 1 osobie podoba się ten post
Od dzisiaj mam codziennie wolne 2-3 godz. (tak uzgodnilam z rodzina babci).
Moja poprzedniczka Czeszka nie miala ani jednego dnia wolnego,
jak ona wytrzymala 4 m-ce ???
21 lipca 2013 11:11 / 1 osobie podoba się ten post
Żar z nieba -w planie basen:)
21 lipca 2013 11:19
Dzien dobry.... U mnie tez upal....moze po opalam sie po obiedzie troche....tak przed wyjazdem ..... Po poludniu zapraszam na kawe mrozona i ciasto.....nie zebym sie chwalila, ale dobre wyszlo....dziadek juz probowal rano i bardzo dobre....ja tez sie nie obylam bez sprobowania  milej niedzieli >----<
21 lipca 2013 11:19
Witam serdecznie po długiej nieobecności :)
U mnie pomalutku leci. Aktualnie od pierwszego lipca jestem na zwolnieniu lekarskim bo złamałam nogę :)))
Ale jeszcze trochę i będę skakała jak kózka :)

Ale narazie odpoczywam i robię sobie piękne zastrzyki z heparyny w brzuch :)
Kolorowy cały już od siniaków haha :)
Pozdrawiam niedzielnie Wszystkie babeczki i chłoptasiów :)
21 lipca 2013 11:39
Upal, upal i jeszcze raz upal ... Pare dni wytchnienia bylo w innej miejscowosci u podnoza Alp, powrot do Zurichu i laznia parowa. Na szczescie we wtorek znow jedziemy, tam przynajmniej w nocy jest cudownie swieze powietrze, tylko internetu nie ma... Ale moze odkryje jakis hot-point bez zabezpieczen. Przy okazji zwiedzilam Sankt Gallen i Appenzell (tam mieszka rodzina mojego malzenstwa).

Margaretka, zlamac noge latem - straszszszne ... Nie moglas w bardziej dogodnej porze roku ? Albo wcale ???