Na wyjeździe #2

24 lipca 2013 22:47 / 1 osobie podoba się ten post
Czy ktoś wie, gdzie się podziewa nasz forumowy Misio? Bo ja z tych, co to bez niego mają trudności z zaśnięciem....
24 lipca 2013 22:51
romana

Drogie urlopowiczki nadmorskie!
Pobyt nad polskim Bałtykiem ma wśród paru zalet i tę, że panie mające nadmiar ciałka bez krępacji je pokazują, co pozwoliło mi przez dwa tygodnie pobytu czuć się prawie jak modelka... I nigdy nad polskim morzem nie miałam złej pogody, z reguły przeważały ciepłe, słoneczne dni.
Giunta, uprawiasz windsurfing, czy tylko się byczysz?
Sylwuniu, jak dobrze, że po erotycznym dziaduniu, masz miłą odmianę!
A ja cieszę się, że po trudach dwutygodniowego pobytu we wrocławskim czyśćcu wracam do swojego skromnego, niemieckiego przedsionka raju...
Dobranoc, drodzy emigranci w stanie ruchu i spoczynku!

Dzisiaj dopiero zajechałam do Polski, więc na plażę wpadłam tylko przywitać się z wielką wodą ;) Przy okazji zgarnęłam siostrę z pracy (pracuje wakacyjnie na recepcji w jednym z ośrodków wypoczynkowych). Jutro chyba jeszcze się pobyczę, ale dalej w planie jest kite. Ustawiam się już z ekipą :)
24 lipca 2013 22:58 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Mam mamę w Trzebiatowie a to jest 10km od morza i teraz właśnie u niej jestem. Zdjęcie zrobiłam dzisiaj w Mrzeżynie :)

:))A tam tez jest ładnie !!! ja chce sie wybrac do Kołobrzegu, troche dalej od domu i cos tez wnus;)))))))))))))
24 lipca 2013 23:12 / 3 osobom podoba się ten post
romana

Czy ktoś wie, gdzie się podziewa nasz forumowy Misio? Bo ja z tych, co to bez niego mają trudności z zaśnięciem....

Moja Romano na MISIE latem sezon ochronny:):):):)A nasz forumowy Miszka żegluje :):):):)Więc grzecznie łapki na kołderkę i spać:)
24 lipca 2013 23:15 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

A nad morzem cudownie :) Dzisiaj zajrzałam na plażę dosłownie na chwilę, bo ledwo żyję po podróży, ale jutro mam zamiar szaleć od rana :) Pozdrawiam z wakacji!

Tak tak...pozdrow mewy i sprawdzaj codziennie czy nisko lataja. jak nisko to bedzie deszcz....ja chce nad morze!!! Odpoczynku zycze :)
24 lipca 2013 23:17
Sylwunia

Marzena, po tym, co przeszłam z dziadkiem to, może zabrzmi zarozumiale, ale należy mi się lżejsze miejsce... Pani dziś sama kolację sobie zrobiła oczywiście pod moim nadzorem, bo gotowa jajko na chleb rozbić :)Już w łóżeczku jest... Ja też uciekam wypocząć z nadzieją na nowy dzień... 
p.s. wczoraj mnie osa użarła... a dziś noga jak balon spuchnięta, posmarowałam maścią, ale boli jak chol... 
Dobranoc!!!!!

Sylwunia Esig...oklad z octu. moja babcia mi tak robila bo ja ciagle bylam uzerana przez te owady ...
24 lipca 2013 23:59
kasia63

Moja Romano na MISIE latem sezon ochronny:):):):)A nasz forumowy Miszka żegluje :):):):)Więc grzecznie łapki na kołderkę i spać:)

Aaaaa, to wszystko jasne! Szkoda, że te żagle daleko stąd, bo zostało mi na noc picie albo do lustra, albo do lalki łowiczanki, co to po jednej, na zjeździe opiekunek, każda z nas dostała...
Byłam dziś ciekawa, czy człowiek może ugasić pragnienie pijąc whisky, lecz wyszło na to, że nie. Piwo jest pod tym względem bardziej litościwe dla ludzkości.

25 lipca 2013 06:08
Witam dziewczyny w czwartkowy poranek,słoneczko powoli się budzi,miłego dzionka.
25 lipca 2013 06:32 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien doberk opiekunkowo, jak tam samopoczucie ,kazda dobrze sie czuje? lodow nie zajada przy wysokich temperaturach to jest troche niebezpieczne mozna sie szybko przeziebic, albo zapalenia oskzeli dostac, w tan sposob własnie kolezanka zachorowała a ja tak lubie lody latem, miłego dzionka zycze wszystkim tym co obchodza urodziny lub imieniny wszystkiego najlepszego zycze !!!:)))))))))))))))) a moze osoby temat  na to załozyc ,bo nie zauwazyłam cos widziałam, ale musze jeszcze raz musze sprawdzic dokładni, o czym jest czy tylko jak obchodzimy urodziny w DE ,wyjezdzajacym szerokosci a nam na wyjezdze  wytrwałosci dni minutami sie staja spokojnego dnia zycze:)))))))))))))
25 lipca 2013 07:39
Witam Ja też szukam Miśka słuchy mnie doszły że dawał wskazówki jak dojechać na wyspe Sylt na którą i ja sie wybieram w sobote.Mam trudną podróż przed sobą z przesiadką w Hamburgu i do pociągu Inter Citi na Sylt.A wracając do początku to nie mogę znalezć tego wpisu od miśka a może coś pamiętacie na ten temat. Pozdrawiam,,,,
25 lipca 2013 07:40
Hej dziewczyn, może ktoraś wie i pomoże. Kupilam stick w wodafone za 30euro , doladowanie za 20 euro na 30dni z Otelo. wczoraj chyba wykorzystalam i laczy mi net tylko przy opcji 9min za 19cent.Opcja 30dniowa jak bylo to do wczoraj juz nie dziala. Czy to znaczy, że nabijam dodatkowy rachunek?A co ciekawe zakupu dokonalam 16 lipca, czyli do 16 sierpnia powinno byc, slaby jesli zuzylam predkośc ale.......z gory dzieki i przepraszam, że pisze to tutaj
25 lipca 2013 07:47 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

A nad morzem cudownie :) Dzisiaj zajrzałam na plażę dosłownie na chwilę, bo ledwo żyję po podróży, ale jutro mam zamiar szaleć od rana :) Pozdrawiam z wakacji!

Giunta ale Ci dobrze. Fajne zdjęcie, aż poczułam zapach morza. We wrześniu też się tam wybieram na kilka dni!
25 lipca 2013 08:04
Andrea wszystkiego naj dla męża,udanej imprezki życzę,hi,hi lubię was zaskakiwać,udanego czwartku.
25 lipca 2013 08:44 / 1 osobie podoba się ten post
Pierwsza urlopowa trasa treningowa zaliczona. Zawsze po powrocie do Polski, biega mi się dziwnie lekko po tutejszych płaskich terenach :)

Teraz ogarniam się i lecimy z Nissusiem nad morze :)
25 lipca 2013 08:51
Sylwunia

Marzena, po tym, co przeszłam z dziadkiem to, może zabrzmi zarozumiale, ale należy mi się lżejsze miejsce... Pani dziś sama kolację sobie zrobiła oczywiście pod moim nadzorem, bo gotowa jajko na chleb rozbić :)Już w łóżeczku jest... Ja też uciekam wypocząć z nadzieją na nowy dzień... 
p.s. wczoraj mnie osa użarła... a dziś noga jak balon spuchnięta, posmarowałam maścią, ale boli jak chol... 
Dobranoc!!!!!

to tak boli.....ale posmaruj polowka cebuli....a najlepsza by byla taka zimna z lodowkin.....mi pomoglo ....
zycze Ci jak najlepiej....