no to sylwunia uwazaj,to moze byc pokaz priorytetu.narazie robi to sama a potem,oby nie.u mnie tez tak sie zaczynalo.zycze ci powodzenia.
no to sylwunia uwazaj,to moze byc pokaz priorytetu.narazie robi to sama a potem,oby nie.u mnie tez tak sie zaczynalo.zycze ci powodzenia.
mamy wprawe ,co?
Aaaaa, to wszystko jasne! Szkoda, że te żagle daleko stąd, bo zostało mi na noc picie albo do lustra, albo do lalki łowiczanki, co to po jednej, na zjeździe opiekunek, każda z nas dostała...
Byłam dziś ciekawa, czy człowiek może ugasić pragnienie pijąc whisky, lecz wyszło na to, że nie. Piwo jest pod tym względem bardziej litościwe dla ludzkości.
Dzień dobry!!! Dzięki za rady. My spałyśmy dziś do 9 :) Teraz ja piję kawkę i piszę do Was, a Pani sobie zamiata przed domkiem, oczywiście stwierdziła, że śniadanie nie jest tak ważne jak porządek i jeszcze nie zjadła :)
Czytam ogłoszenia o pracy i strasznie mnie korci GB.Najbardziej odpowiada mi ograniczony czas pracy,zarobki i mieszkanie oddzielne.Demotywuje mnie natomiast pogoda mglista i pochmurna prawie cały rok.Wiem,że bardzo szybko dopadnie mnie deprecha,no i lewostronny ruch.Próbowałam jeżdzić lewą stroną-koszmar he,he
Hej Sylwunia - masz dobra Stelle i tak o tym mysl,a co moze sie wydarzyc to ktorz to wie.Jak trafisz do lenia i brudasa to widzisz od razu,a Twoja Pani widocznie lubi porzadek no i niech robi wielkie sprzatanie tylko na zdrowie jej to wyjdzie.Bo ruch wskazany.Ja tez nie wyreczam ma ochote cos robic, to robi tylko musze czuwac nad bezpieczenstwem.Nie powinno sie zmieniac przyzwyczajen starszych ludzi nie burzyc im porzadku dnia.Jak ktos zamiatal przed swoim domkiem kilka dziesiat lat,napewno nie przekaze miotly w inne rece.Bedzie dobrze, ciesz sie zyciem mlodziutka jestes wykorzystaj ten czas, masz "swiety spokoj"Pozdrawiam Cie serdecznie.I nigdy nie mysl,ze moze byc gorzej,to tez zalezy od Ciebie.