Na wyjeździe #2

25 lipca 2013 18:54
ivanilia40

Zalogowanych 5 osób ,tego jesczze nie było.Chyba serwerek padł?

Tak, nie można było wejść ... :))
25 lipca 2013 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
Nie no słuchajcie ja chyba mam cos z głowa nie tak. Wczoraj w nocy(!) musialam wyczyscic system. Zrobilam skanowanie i dzis ani razu mi internet nie wywalil. Poza zablokowana strona Opiekunek...ale juz jest dobrze. No i w nocy weszlam sobie do pokoi zwierzen posluchac o czym rozmawiaja w nocy ludzie co spac nie moga. Opiekunkowo spalo grzecznie w łózeczkach. jak posłuchalam to tak mi adrenaline podnioslo ze nie wytrzymalam i powiedzialam pare słów. I dostalam takie wiadomosci ze mnie zatkalo. Nie bede powtarzac bo tu kulturalne towarzystwo. A najsmieszniejsze ze weszlam do religijnego pokoju. Ja nie wiem...ale to byl belkot. I po co mi to było? Spac nie moglam do 3ciej. Mowia ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla :) No wlasnie.
25 lipca 2013 21:24
ivanilia40

Giunta bo w Polsce jest tak: trzeba wstac rano żeby nie przegapić słońca.Jak tylko wzejdzie na odpowiednią wysokość trzeba biegiem na plażę,bo zaraz chmury wyjdą albo zacznie padać.No i nie wolno opuszczać ani jednego słonecznego dnia bo jutro i przez następne dni możesz już tego słonca nie zobaczyć.
Ale my Polacy kochamy naszą aurę :)

To prawda! :) Po moim powrocie do domu, jak na złość się przejaśniło :) Mam nadzieję, że już do jutra się tak utrzyma...
25 lipca 2013 22:22
Dobranoc,do juterka.
25 lipca 2013 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
Dobrej nocy :)))))))))
25 lipca 2013 22:51
Mam prosbe. Podajcie mi jakies niemieckie nazwy tabletek na biegunke, tylko bez recepty. Psiak mi sie rozchorowal i musimy jakos dotrwac do niedzieli
25 lipca 2013 23:20
Dobranoc ....rano musze wstac wczesniej i sie spakowac ....jak fajnie .....
25 lipca 2013 23:29
Dobranoc spokojnej nocy:)))))))))
25 lipca 2013 23:39 / 1 osobie podoba się ten post
Paula

Sylwunia trzymam kciuki za Ciebie!
Giunta a Janusz w końcu coś napisał o tej swojej kruszynce, bo widziałam że go pytałaś, ale nie odszukałam czy coś odpisywał. Janusz jak czytasz, to napisz mi please!

Tak jak pisze Giunta - nie powiedziałem i nie powiem. Ona się nie podoba kobietom, a tak w ogóle to jest od Was starsza
26 lipca 2013 05:59
Dzien dobry ranne ptaszki, i jak nocka mam nadziej mineła spokojnie,zyczemiłego spokojnego dnia,wyjezdzajcym szerokosci, a nam wytrwałosci:)))))))))))))))
26 lipca 2013 06:03
Dzień dobry,pora wstawać za oknem budzi się słoneczko,więc i na was pora,miłego dzionka,wyjeżdżającym szerokości.
26 lipca 2013 07:33
ja tez chce powiedziec , dzien dobry.zyczyc spokojnego dnia. wyjezdzam w poniedzialek i bardzo sie ciesze.
26 lipca 2013 07:58
opiekun_Janusz

Tak jak pisze Giunta - nie powiedziałem i nie powiem. Ona się nie podoba kobietom, a tak w ogóle to jest od Was starsza :-)

Skąd wiesz że się nie podoba?
26 lipca 2013 08:07
Sylwunia

Witam :))) Jutro nadszedł sądny dzień... wyjeżdżam... a tak się denerwuję, że szok... cała w środku jestem niespokojna, bo w nowe miejsce, nowi ludzie i nowa wieś :) usnąć nie mogę, choć oczy mi się zamykają... pozdrawiam :*
P.s. Trzymajcie kciuki za mnie, Kochani :*

Hej sąsiadko :)   Cieszę się że masz już nową Stelle. Cóż mogę Tobie powiedzieć w tak radosnej chwili .... TKN i do przodu.!!!!    Ps. Kiedyś na kawe musimy się zgrać tym bardziej ze mamy wspólnych znajomych na Facebooku :)    Pozdrawiam. 
26 lipca 2013 08:09 / 1 osobie podoba się ten post
Paula

Skąd wiesz że się nie podoba?

Paula, wiemy juz, ze to ONA, czyli samiczka, np honda, skoda, syrenka, warszawa. Wiemy, ze krucha jest, czyli delikatna. Januszu, a na jaka literke zaczyna sie marka Twego autka? (nie wierze, ze sie dowiemy, ale probowac mozna)