Na wyjeździe #2

26 lipca 2013 13:05
kika1

http://www.malteser.de/  
http://www.pflege.de/malteser-hausnotruf?gclid=CMrmw_bjzLgCFUyS3god_TIAXw

tutaj znajdziesz odpowiedz na nurtujace Cie pytania... powodzenia....

powodzenie mi sie przyda,bo wszystko po niemiecku:dziekuje bardzo.
26 lipca 2013 13:07
Nie mam zielonego pojecia,dlaczego wyslalam podwojnie!
26 lipca 2013 13:07
margaretka82

Hej sąsiadko :)   Cieszę się że masz już nową Stelle. Cóż mogę Tobie powiedzieć w tak radosnej chwili .... TKN i do przodu.!!!!    Ps. Kiedyś na kawe musimy się zgrać tym bardziej ze mamy wspólnych znajomych na Facebooku :)    Pozdrawiam. 

Oj to nawet nie wiedziałam... Proszę o zaproszenie :)
26 lipca 2013 13:11
Andrea może lepiej nie poruszać tego tematu, ale jak bardzo chcesz wiedzieć w necie jest dość dużo wiadomości na ten temat :D

http://www.sklep-intymny.pl/product-pol-486-Kulki-gejszy.html?gclid=CNT7kLKDzbgCFcjKtAodimUAYA

Muszę się pochwalić z tego miejsca, że z firmy dzwonili do mnie z gratulacjami, bo już pozytywne opinie o mnie wpływają o mnie od rodziny :)
26 lipca 2013 13:19 / 2 osobom podoba się ten post
to sa te pompony przy butach u nas popularnie zwanymi "japonki"
26 lipca 2013 13:24 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea można używać wg potrzeb :P
26 lipca 2013 13:30 / 1 osobie podoba się ten post
Myslisz ,ze w ramach prezentow omawianych w innym dziale,mozemy to kupic naszym podopiecznym zeby cwiczyly czy to zdecydowanie za pozno?
26 lipca 2013 13:32 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Myslisz ,ze w ramach prezentow omawianych w innym dziale,mozemy to kupic naszym podopiecznym zeby cwiczyly czy to zdecydowanie za pozno?

Och myślę, że w sam raz hehe :) U mojej Pani w szafce w łazience znalazłam dość pokaźny wibrator :))) Szukałyśmy czegoś razem i ani troche nie była zakłopotana tym faktem. Tym bardziej, że do niedawna miała przyjaciela o 15 lat młodszego od siebie ( moja Dama ma 71) :D:D:D
26 lipca 2013 13:33
Kurcze szkoda bo byloby przyjemne z pozytecznym, przyjemne dla podopiecznej i pozyteczne dla opiekunki ; )
26 lipca 2013 13:36
Sylwunia

Och myślę, że w sam raz hehe :) U mojej Pani w szafce w łazience znalazłam dość pokaźny wibrator :))) Szukałyśmy czegoś razem i ani troche nie była zakłopotana tym faktem. Tym bardziej, że do niedawna miała przyjaciela o 15 lat młodszego od siebie ( moja Dama ma 71) :D:D:D

I wymienila go na jeszcze mlodszy wibrator ; ) Tez kiedys jak zajmowalam sie sprzataniem mieszkan w Niemczech znajdowalam takie ciekawostki pod lozkiem
26 lipca 2013 13:41 / 1 osobie podoba się ten post
Nie wiem czy bys nie byla zdyskwalifikowana za wspomagacze ; )
26 lipca 2013 14:01
Dziękujemy za życzenia, a TY Andrea kiedy masz swoje święto? :))
26 lipca 2013 14:04
Anulka i Grazynka!!!!
ja rowniez sie dolacze
najlepszego dziewczyny!!!!
26 lipca 2013 14:23 / 2 osobom podoba się ten post
Dla wszystkich dzisiejszych solenizantek:

Kwiatów Ci nie dam, mimo szczerych chęci,
Lecz słowa, które zostaną w pamięci:
Życzę Ci szczęścia, dużo radości
I długiej, szczęśliwej przyszłości.
Niech los Ci z oczu łez nie wyciśnie,
Niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie,
Wszystko, co piękne i wymarzone,
W dniu Twego święta niech będzie spełnione!
26 lipca 2013 14:59 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia

Ja kiedys znalazlam u podopiecznego taki meski zaspokajacz ale on nie wiedzial ze ja wiem :)