Na wyjeździe #2

26 lipca 2013 15:05 / 1 osobie podoba się ten post
BaskaS

Ja kiedys znalazlam u podopiecznego taki meski zaspokajacz ale on nie wiedzial ze ja wiem :)

A jak wygladal?
26 lipca 2013 15:40
Sylwunia

Och myślę, że w sam raz hehe :) U mojej Pani w szafce w łazience znalazłam dość pokaźny wibrator :))) Szukałyśmy czegoś razem i ani troche nie była zakłopotana tym faktem. Tym bardziej, że do niedawna miała przyjaciela o 15 lat młodszego od siebie ( moja Dama ma 71) :D:D:D

Sylwunia ona jeszcze aktywna hehe u nich to normalne:)))))))))))
26 lipca 2013 15:50 / 1 osobie podoba się ten post
BaskaS

Ja kiedys znalazlam u podopiecznego taki meski zaspokajacz ale on nie wiedzial ze ja wiem :)

A ja się pytam , skąd Ty wiedzałaś do czego to służy?

Wytłumacz się tu zaraz.
26 lipca 2013 15:50 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj pogoda cudowna :) Zatem relaksu ciąg dalszy :)
26 lipca 2013 16:00 / 2 osobom podoba się ten post
Giunta, a gdzie sa takie piekne bezludne plaze nad naszym morzem? Ani ludzia, tylko Ty i ksiazka !!!! Raj !!
26 lipca 2013 16:15 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

A ja się pytam , skąd Ty wiedzałaś do czego to służy?

Wytłumacz się tu zaraz.

Bo to była gumowa miniaturka kobiety z otworkiem :)
26 lipca 2013 16:20
To miał dziadek fantazję hi...hiii
26 lipca 2013 17:16 / 2 osobom podoba się ten post
Kochane koleżanki kulki gejszy są bardzo pomocne przy problemach z NTM/popuszczaniem moczu wysiłkowym-przy kichaniu,kaszlu,dźwiganiu itp/.Niestety kobiety wstydzą się przyznać ,że mają taki kłopot i najczęściej nic z tym nie robią zamiast sobie pomóc.A warto!Są oczywiście tabletki ,także bez recepty ale po co się faszerować od razu-kulki można przez internet zamówić,wcale nie trzeba iśc do sexshopu.Pomijam kwestie erotyczne bo nie o tym mówię ale na kŁopoty z NTM naprawdę warto się do kulek przekonać.I nie bójcie się,że wlezą za głęboko:)nie wlezą:)Efekty pozytywne są dośc szybko a i na później jest mniejsze ryzyko,że nam macica na stare lata będzie wypadać.Kulki przetestowane osobiście-po NTM ani śladu:):):)
26 lipca 2013 17:54
Ja tak z innej beczki,chyba naprawde brakuje opiekunek do pracy skoro A....a daje premie za przyjęcie się do pracy.Przeczytajcie ogłoszenie.
Kayja to było do Ciebie...he,he
26 lipca 2013 18:05 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Kochane koleżanki kulki gejszy są bardzo pomocne przy problemach z NTM/popuszczaniem moczu wysiłkowym-przy kichaniu,kaszlu,dźwiganiu itp/.Niestety kobiety wstydzą się przyznać ,że mają taki kłopot i najczęściej nic z tym nie robią zamiast sobie pomóc.A warto!Są oczywiście tabletki ,także bez recepty ale po co się faszerować od razu-kulki można przez internet zamówić,wcale nie trzeba iśc do sexshopu.Pomijam kwestie erotyczne bo nie o tym mówię ale na kŁopoty z NTM naprawdę warto się do kulek przekonać.I nie bójcie się,że wlezą za głęboko:)nie wlezą:)Efekty pozytywne są dośc szybko a i na później jest mniejsze ryzyko,że nam macica na stare lata będzie wypadać.Kulki przetestowane osobiście-po NTM ani śladu:):):)

Po tych wpisach o prezentach dla naszch ukochanych podopiecznych nic innego jak kulki gejszy sobie zafundowac.Faktycznie posikac sie mozna.

26 lipca 2013 18:12 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea - tu nie ma żadne chichy śmichy - NTM dotyka ponad 70% Polek po 40 roku życia! Zczego "coś" z tym robi ok 1%!!!! A co do kulek to ja  już wyćwiczona ,swoich nie gubię:)Może to były Twoje:):):):):)
26 lipca 2013 18:58
kasia63

Kasiu zaskoczylas mnie tym mi lekarz to zaproponowal po zabiegu myslalam ze to sa z jego strony kpiny ,ale zaczelam ich uzywac doznania sa heheee a dwa pomagaja mi przy podnoszeniu czy noszeniu ciezkioch rzeczach wstydliwy to temat nistetety ale coz musimy sobie jakos radzic

26 lipca 2013 18:59 / 1 osobie podoba się ten post
wszystkim ANIOM GRAZYNKOM I HANECZEK najwspanialszy bukiet zyczen imienninowych zycze:}
26 lipca 2013 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Giunta, a gdzie sa takie piekne bezludne plaze nad naszym morzem? Ani ludzia, tylko Ty i ksiazka !!!! Raj !!

W Rogowie (za Mrzeżynem) jest taka plaża, jak się pójdzie od odpowiedniej strony. Turystom nie chce się tam zapuszczać, albo nie wiedzą, że można. I dobrze :)
26 lipca 2013 21:17
BaskaS

Bo to była gumowa miniaturka kobiety z otworkiem :)

Jak miniaturka to pewnie pedofil,