Na wyjeździe #2

26 lipca 2013 21:30 / 4 osobom podoba się ten post
a to dla wszystkich Ań,Anek,Aneczek i dla mnie

Liebe Anna
du bist eine wundervolle Betroierin
und bist immer fur uns da
Wir danken dir und wunschen dir
alles Liebe und dass sich alle deine
    Traume erfullen

Alles Gute zu deinem Namestag
 wunnschen dir deine

Emili,Hans,Josef,Manfred,Renate i reszte podopiecznych mozna sobie dopisac

a ja dziekuje za zyczenia i pamiec.  26.072013 r
26 lipca 2013 21:44 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Jak miniaturka to pewnie pedofil,

Zaraz pedofil!Może miał fi..  lilipucich rozmiarków?:):):)
26 lipca 2013 21:53
kasia63

Zaraz pedofil!Może miał fi..  lilipucich rozmiarków?:):):)

no,kurcze o tym nie pomyslalm.Ale nie masz racji bo nic nie bylo o rozmiarach dziurki.
26 lipca 2013 22:05 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

W Rogowie (za Mrzeżynem) jest taka plaża, jak się pójdzie od odpowiedniej strony. Turystom nie chce się tam zapuszczać, albo nie wiedzą, że można. I dobrze :)

My jezdzimy w okolice Dziwnowa, znalezienie takiego magicznego pustkowia bez psow, masy ludzi graniczy niemal z cudem, piekna fotka Giunta. 
26 lipca 2013 22:08 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

no,kurcze o tym nie pomyslalm.Ale nie masz racji bo nic nie bylo o rozmiarach dziurki.

A Wy codopiero coscie do roboty przyjechaly i juz o meskich klejnotach rozprawiacie? Nienasycone.......
26 lipca 2013 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

A Wy codopiero coscie do roboty przyjechaly i juz o meskich klejnotach rozprawiacie? Nienasycone.......

Ach......wspomnień czar:):):):)
26 lipca 2013 22:50
Wszystkim Ankom, Mirkom i Grażynkom najserdeczniejsze życzenia.
Anna to patronka szczęśliwej rodziny, szczęśliwego małżeństwa. :)
26 lipca 2013 23:53
A dzisiaj kończy się właśnie dzień administratora . Wszystkiego najlepszego
27 lipca 2013 06:16
Dzien dobry w sobotni poranek, znowu słoneczy koszmar, przy normalnym słoneczku nie narzekała bym,ale to jest jak wAfryce nie ma czym oddychac, najgorsze ze nasi seniorzy odczowaja to gorzej od nas sa słabi nie maja apetytuoby nie trwało to długo!!!miłegj spokojnej soboty zycze,wyjezdzajacym szerokosci a nam na wyjezdze wytrwałosci:))))))))))))))) Kurcze przez to słonce nawet internet chusteczkowo dział strona otwiera sie długo ze az sie znudzi czekanie a jak u was? pozdrawim:)))))))))
27 lipca 2013 06:24
margolcia

My jezdzimy w okolice Dziwnowa, znalezienie takiego magicznego pustkowia bez psow, masy ludzi graniczy niemal z cudem, piekna fotka Giunta. 

To moze Margolcia podpowiesz, gdzie to jest? ja tak czesto jezdze do Dziwnowa ale takiego miejsca nie znalazłam.
27 lipca 2013 06:48 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Dzisiaj pogoda cudowna :) Zatem relaksu ciąg dalszy :)

Mamuelka, wstalas, ale jeszcze spisz, hallo obudz sie kochana, ja pytalam Giunte o to, gdzie mozna znalezc taka oaze spokoju nad naszym Polskim morzem. Popatrz na to zdjecie.
27 lipca 2013 06:53
margolcia

Mamuelka, wstalas, ale jeszcze spisz, hallo obudz sie kochana, ja pytalam Giunte o to, gdzie mozna znalezc taka oaze spokoju nad naszym Polskim morzem. Popatrz na to zdjecie.

Ojej faktycznie o tej porze roku i ,takiej pogodzi na plazach nie ma gdie palca wcisnac, to ma cudowny spokuk tylko pozazdroscic! Jeszcze słowko do Mamuski jak wstanie wysłałam mail nie wykasuj przeczytaj kochana:)))))))))))))))))))
27 lipca 2013 08:20
Witam dziewczyny w sobotni poranek u mnie upał więc cały dzień spędze nad jeziorkiem,mam tą przyjemność że jezioro mam na miejscu,mamuela przeczytam,miłej soboty.
27 lipca 2013 08:23
Mamuela nic jeszcze nie dostałam.
27 lipca 2013 08:27
Witam kobiałki w sobotni poranek.
Kawa zrobiona , ale gęba mi się drze -pospałabym jeszcze trochę.
Pogoda znów niemiłosiernie upalna. No cóż uroki lata :)
Miłego i spokojnego dnia :)